Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csak így tovább, szegény süket és vak Magyarország!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jóreggelt, Vietnam, vagy izé, Magyarország! Mondjam utánam: csü-tör-tök. Bizonyhogy. De még szerda volt, amikor megtekintettem az alább majd látható, kiheverhehetetlen videót. Amelynek egyik főszereplője a fideszes Magyar Villamosművek (MVM) egyik Mancikája. Aki valójában nem egy közönséges Mancika (elnézést kérek a Mancikáktól, bár remélem senki nem veszi magára és sértődik meg vadhajnal örömére), hanem bizonyos Bentzik Réka, aki természetesen kommunikációs igazgató. Mindössze 2,4 millió forintot keres havonta, de rühelli, ha a sajtó kérdéseket tesz fel neki. Pedig jó lenne tudni, mi a helyzet a fideszes, civilnek álcázott CÖF névre hallgató felszopóbrigád 508 millió forintos (hélló, emberek a napos oldalon: ez bizony több, mint félmilliárd!), több mint nagyvonalúnak nevezhető támogatásával. Amellyel a mai napig nem számoltak el, pedig az adatvédelmi biztos is felszólította őket. Minden más az alábbi szűk két és fél percben látható. No meg a CÖF Mancikája is hallható, aki a kaputelefonon rázza le az N1 tévé riporterét. Több mint tanulságos. Egyenesen bicskanyitogató.

 

Az éhgyomromat ma egy terjedelmes, Gulyás Gergely vadiúj frakcióvezetőről szóló portrécikkel vágtam pofán, amelyből kirajzolódik az állampárt fiatal kockájának képe, akit 36 éves – politikai értelemben és a megvénült sosem volt demokraták kontextusában -, azaz igen zsengének számító kora ellenére sokan tisztelnek és becsülnek az ellenzéki pártok soraiban is. Felkészült, korrekt embernek tartják, aki azon fideszesek közé tartozik, akivel szót lehet érteni. Egyik párttársa szerint:

„Túl intellektuális, pedig egy politikusnak közérthetőnek kell lennie… Nem fog tudni öt évig azon a szinten gügyögni, mint Szilárd (a Némethszilus, jaja – a szerk), ha az agysejtjei felét elhagyná, akkor se sikerülne”.

Mielőtt megsajnálnám a rezsibiztos urat, amiért párttársai is nyíltan (név nélkül nyíltan) debilnek tartják, az én olvasatomban ez az igazán megbocsáthatatlan. Hogy valaki nem hülye, mint a segg, tájékozott, keni-vágja a jogi miheztartást, és mégis asszisztál ehhez az elmegyógyintézeti rohadáshoz, amit Orbán megszállottsága ide csinált pár év alatt. Ez az igazán gusztustalan és undorító, nem az, hogy Németh Szilárd szellemi színvonala a béka segge alatt nyolc méterrel pusztítja az agysejteket.

A Heti Válasz utánanézett, hogy a senki által meg nem választott, külföldről finanszírozott, a globális nagytőkét és a politikai korrektséget a nemzeti kormányok fölött átnyomni hivatott (igen, ezek is sacckábé Szilus szavai) álcivilek szégyenlistáján milyen szervezetek találhatók. Miközben a CÖF-féle kormányzatilag rángatott gyökércivilek az átláthatóság jegyében titkolózhatnak, az össznemzeti tisztánlátás kedvéért összegányolt civiltörvény értelmében – a narancstálibok lebutított fogalomhasználatával élve – Soros ügynöke egyebek mellett az Orbánné Lévai Anikó nevével fémjelzett Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Fidesz partnerének számító konzervatív Robert Schuman Intézet is, a Fidesz-alapító Kaderják Péter vezette REKK Alapítvány is, de számos keresztény, vagy állatvédő szervezet is. Az a baj, hogy ezek bármerre néznek mindenhol ők jönnek szembe saját magukkal. Büdös Soros-bérencek. Hehh.

A külföldről támogatott nemzeti sötétség másik prominens alakja doktor mangalicaszereLölö megint nem tudott félreállni az uniós pénzek útjából. Mert ebben az országban zéró tolerancia van a korrupcióra és nem aszerint nyer valaki pályázatokat, hogy Matolcsy nevet visel. Ja. Ez már biztos is. A felcsúti utánpótlás Búzakalász 66 Kft-je összesen 331,5 millió forint támogatást nyert el a mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban című felhívás keretében. Magyarul: Lölö a disznóola mellé húsfeldolgozót épít, azaz részt vesz Magyarország felemelkedésében. Aha. (zoom.hu)

Ennél sokkal jobb hírem is van viszont: miután Lázárjános személyesen primadonnásodott a Csíki Sör-Heineken jogi vitában, amihez pontosan annyi köze volt/lehetett volna, mint Orbán strómanjainak az ország felemelekedéséhez, most igen nagy esély van rá, hogy a magyar állam a magyar adófizetők pénzéből fogja kihúzni a szarból az időközben eladósodott romániai cég tulajdonosát. Aki sajnos benézte a piaci terjeszkedést: portékája egyáltalán semennyire nem kelendő Magyarországon, úgyhogy most a csődközeli állapotból való kilábalás okán magyar bankokkal (köztük állami tulajdonban lévő pénzintézetekkel!!!) tárgyal a hitelek átcsoportosításáról. Éljenek a magyar adófizetők! Azt a kurva élet.

És hogy a magyar adófizetők ne érezzék úgy, hogy csak országhatáron kívül segítenek, ahol tudnak, itt van nekünk megint Vajna András kaszinóügyi médiacsászár, aki a közpénzen összeharácsolt médiacsatornái után egyébként sem Magyarországon adózik, ezúttal böszme nagy adóoptimalizációs tranzakciót hajtott végre. Egyedül nem ment volna, ebben Vargamisi nemzetgazdasági főkönyvelő volt a segítségére, akinek az előzetes engedélye kellett ehhez a gyönyörű művelethez. Szeptember 30-i hatállyal  Vajna két kaszinóüzemeltető cége egyesült: az egyik beolvadt a másikba, az egyiket már törölték is, a másik pedig általános jogutódként működik tovább. Az egyébként is kénye-kedve szerint adózó, Amerikából megélhetésileg hazatántorgott dörzsölt gazember így milliárdokkal kevesebb adót fizet. Vagyis miután Vargamisi évekkel ezelőtt Vajna adójából akarta jóllakatni az éhező gyerekeket, most az ő engedélyével fog még kevesebb adót beszolgáltatni a költségvetésbe. Gyönyörű sztori ez is, még a nap is kisütött ennek örömére. És még csak reggel 8 óra van.

Hát akkor csak így tovább, szegény süket és vak Magyarország! Búcsúzom, még jelentkezünk ma. És szép napot mindenkinek, már ha lehet ilyet mondani ezek után!

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.