Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bűnösök, mert emelt fővel kiállnak az embertelenség és az idegengyűlölet mellett

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma Budapesten kezdetét vette egy nemzetközi konferencia a keresztényüldözésről, melyen részt vesz mindenki, aki csak számít. Noha Orbán Viktor is jelen van az eseményen, mégis Veres András volt az, aki maradandót alkotott. Veres a lombikbébi programról kifejtett vállalhatatlan véleménye után újra megnyilatkozott. Nem kellett volna.

Évek óta terjed Európa-szerte a kereszténygúnyolás – minden véres üldözés így kezdődött. Most még csak tiltják a vallási tárgyak, szimbólumok viselését, az önmagát függetlennek mondó média támadást indít a másként gondolkodók ellen – előbb-utóbb véres végkifejlete lesz ennek. Magyarországon ma keresztényüldözés van, mondja Veres, a demokrácia égisze alatt. 

(hvg.hu)

Mi a búbánatos jó istenről beszél, kedves András? Hol van itt kereszténygúnyolás, mégis, melyik országban? Netán a Lidl templomi kereszt eltávolítására gondol? Az végül is Európa szerte volt, hisz egy nagy üzletláncról beszélünk. De ezen felül fogalmam sincs, mégis miről beszél.

A magát függetlennek mondó média mégis ki lehet? Netán azok, amelyek nem a kormánymédia, vagyis az összes libsi, píszí és migráncssimogató? Ha valaki támadást indít itt, az pont a kormány és annak lakájmédiája. Támadást a magyar emberekkel szemben, támadást a kultúránk és jövőnk ellen. Ön már nem az első, aki véres fejleményekkel és forró ősszel riogat. Az állandó riogatásnak beláthatatlan következményei lesznek. Vallásháborút a magyar kormány vív, bebújva az egyház mögé, azt hamarosan végtelen hatalommal felruházva. Erőltetett vallásoktatás, a gyermekek egyházi iskolákba való átterelése, a sor végtelen.

Az  egyház a hatalmat kiszolgáló bűnsegéd. Bűnösök a kialakult helyzetért és bűnösök azért, mert nem határolódnak el a kormány teljes mértékben vállalhatatlan kijelentéseitől. Bűnösök, mert emelt fővel kiállnak az embertelenség és az idegengyűlölet mellett. Az egyház összemosódott a politikai „elittel”, egy egyveleget alkotva. Pontosan tudják minek a részesei, mégis boldogan asszisztálnak hozzá.

Magyarországon nincs keresztényüldözés. Ez egy hazug, szánalmas állítás. Az egyházi iskolák soha nem látott mértékű állami támogatást kapnak. A kormánypárt frakciója – a KDNP – egy nevében keresztény, így egyházi párt. Egyházi üldözés, az már annál inkább van kedves András. Az, hogy ön bűnösöknek nevezi mindazon anyákat és apákat, akik a lombikbébi programnak köszönhetően lehetnek boldog szülők. Mitől vált ilyen embertelenné? Netán Ön így értelmezte a bibliát? Lehet, újra kellene olvasnia.

Az egyháznak óriási felelőssége van a kialakult helyzetért. A szeretet jegyében tipornak el mindent, ami nem önöknek kedvező, ami hátráltatná önöket a még nagyobb hatalom megszerzésében. Nem üldözi önöket senki, sem Soros, sem Gyurcsány. Az üldözöttek mi vagyunk, mi, akik nem értünk egyet az önök állítólagos tanításaival. Mi, akik szavunkat felemeljük, cserébe gyűlöletet és haragot kapunk a nagy baráti szeretet nevében. Önök nem méltó képviselői semmilyen egyháznak. Soha nem is voltak és nem is lesznek azok.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.