Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Aki túléli, majd számoljon el az utókornak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sátán-Soros György, rózsafüzér, nemzeti konzultáció, kitelepülés, megvédés, vallási révület, hadakozás, szabadságharc vagdalkozás, brüsszelezés, migránsozás.

A legújabb nemzetstratégiai pénzszórás keretében 16 milliárd 746 millió forintot csoportosít át a kormány az Országvédelmi Alapból (=a gyengébb növekedés esetére félretett biztonsági tartalék). Ebből a böszme szép összegből 6 milliárd 625 millióval a kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatokat fejelik meg, de az egyházi közösségi célú programok és beruházások támogatására is jut bőséggel: közel 7 milliárd, egészen pontosan 6 milliárd 983 millió forintot nagyvonalúskodnak el a barátilag kitartott egyházak számára az elvtársak.

Ezzel párhuzamosan demagóg, a demokratikusan megválasztott kormány lejáratására alkalmas álhír a világszínvonalú magyar egészségügyből (a CT-ügy és a mennyezetből aláhulló patkányok analógiájára): betegeket tanácsolnak el a Honvédkórházból, ugyanis egy hónapja elromlott a mammográfiás készülék, a mellrákkal küzdő betegek számára így idén már nem lesz időpont. Az RTL Klub által megszólaltatott francia származású magyar nő következésképpen egy váci kórházban próbált szerencsét, ahol azonban minden hónapban csak egy napon lehet időpontot kérni (!), arról pedig már lemaradt, így a következő hónapig még időpontja sem lehet.

Tudom, hogy a magyar emberek biztonsága és megvédése a kormányzat rögeszméiben megélhetésileg megjelenő láthatatlan démonoktól, a kerítés, a határvadászok, a keresztény Európa, a Sátán, Németh Szilárd és a fatimai szűzanya álproblémái rendre ölnek, butítanak és nyomorba döntenek.

Teljesen világos számomra, hogy nőügyekkel nem foglalkozunk, a súlyosbodó skizofrén hajlam számára pedig teljesen közömbös, hogy az emlőrákkal küzdő nőkre (most éppen róluk van szó, miután annyi mindenki másról is szó volt) milyen sors vár a szügyig megvédett Magyarországon, a demográfiai fellendülés, valamint az identitásvesztett, még keresztény Európa megvédésének hazug szólamaiba ágyazottan.

Vágom, hogy nem téma: az egészségügyi szakembernek álcázott politikai mészárosok szerint kurvára nem az a baj, hogy a rákkal küzdő magyar betegek számára novembertől létfontosságú (egyben drága) gyógyszerek válnak elérhetetlenné, hiszen ottmaradnak cserébe a legócskábbak (de legalább olcsók). Az a baj, hogy az emberek felelőtlenek és nem járnak szűrésre.

Tessék, itt van! Az emberek azon része, akit még egy politikai kalandornak sem áll jogában felelőtlennek nevezni, az járna kontrollra, szűrésre, de esélye nincs. Mert itt a mérgező szellemi rágógumik rágásának kategorikus imperatívusza felülírja a józan ész minimumát is.

Itt az a menő, hogy hitvány, magukat elmebetegnek álcázó, erkölcsi toprongyok védik az országot a vízióiktól.

Itt a napi cirkusz és hisztéria kiváltja az életbevágó társadalmi kérdésekkel való foglalkozást.

Itt demagóg, frusztrált balliberális csökevénynek lehet titulálni mindenkit (és nem a megélhetési ellenzékről van szó, hanem a közönséges polgárokról), aki szerint nem erről volt szó, amikor felrobbantak azok az átkozott forradalmi fülkék lassan nyolc évvel ezelőtt.

Nem arról volt szó, hogy féléveket, éveket várunk egy gyászos felülvizsgálatra, miközben a konzultációnak csúfolt nagyipari költségvetés-fosztogatás meg az egyházak kampánycélú kistafírozása mellett a gonosz hatalomtechnikázás tizedeli a lakosságot.

Nem arról volt szó, hogy hajlott gerincű, elvtelen futóbolondok erkölcsi kioktatásai mellett fél éves, egy éves várólistákkal veszik el a halovány reményét is annak, hogy magyar emberek életbenmradási esélyeit növelni lehessen.

Nem arról volt szó, hogy az öblös hazudozások, ki- és mellémagyarázások mellett vannak kórházak, ahol egy hónapban egyetlenegy napon lehet időpontot igényelni.

Nem arról volt szó, hogy miközben Vietnamnak 500 férőhelyes onkológiai kórházat építünk, miközben havonta emelkednek a kedves Nemzetvezető várba költözésének költségei, miközben a lassan három hónapja véget ért vizes vébé mai napig több CT és mammográfiás készülék árával drágul, pár hónappal az újabb választási mámor előtt itt tart a világszínvonalú magyar egészségügy.

És végképp nem arról volt szó, hogy nyolc évnyi trógerkedés után ma még mindig kiállhat bármelyik tetszőleges, elvetemült keresztény és az elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc évre mutogathat, hogy bezzeg akkor mi volt, és elbagatellizálhatja, elszigetelt esetnek, vagy egyenesen álhírnek nevezheti azt, hogy napról napra új mélységekbe süllyed az egészségügy.

A Soros-tervre hivatkozó fundamentalista vallási áhitat, egy dühöngő tudatrepedés nyolc éve tartó focialista ámokfutása mellett lassan ott tartunk, hogy kisorsolják, kinek jut, és kinek nem jut kórházi ellátás. Morzsolgasd a rózsafüzért, imádkozz, fohászkodj, és meggyógyulsz! Ha nem, akkor is. Az elvtársakat pedig eszedbe ne jusson számonkérni, hogy a milliárdos hazug propaganda, vagy az egyházak jószolgálatának politikai honorálása miért előrébb való, mint emberi életek, mert akkor te vagy a rohadt ügynök, a hazaáruló, mocskos balliberális.

Ez van. Majd ha a számok úgy lesznek, és valamelyest csillapodik a holdudvar étvágya, ha már tényleg harmadik világbeli állapotok uralkodnak az elmenekült egészségügyi dolgozók okán üresen kongó magyar kórházakban, majd akkor talán lesz idő ilyen földhözragadt hülyeségekkel is foglalkozni.

Jó hír, hogy ezt a történelmi bűnöket felhalmozó álnemzeti, bakelitkeresztény bandát kizárólag a magyar emberek tartják hatalmon. Akiket vagy ezért, vagy azért nem érdekel, hogy az övét viszik, őt verik át, az ő életével szórakoznak. És ameddig az életösztönnek is pártpolitikai színezete lehet, ameddig egyesek annak örülnek, hogy legalább nem a másik lop, addig ez így is marad. Aki túléli, az meg majd elszámol az utókornak. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.