Február 24,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Istentelenül menthetetlen ez az ország

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 916,011 forint, még hiányzik 2,083,989 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Most háború van. Ezek az emberek [a menekültekkel foglalkozó civilszervezetek, pl. a Helsinki Bizottság, vagy a Migration Aid tagjai] kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk.”

 

(Földi László okleveles szarházi, Tarlós István főtanácsadója, a fakocka-konteó atyja, a kormány udvari nemzetbiztonsági semmihez nem értője az Echo TV szeptember 29.-ei [Dez]Informátor c. műsorában)

A havi bruttó 700 ezer forintért, továbbá az évi 200 ezres cafeteriáért Tarlós seggében fogalmam nincs pontosan mit főtanácsoló, de közben a kormány összes szarszagú propagandacsatornáján szívélyesen vendégül látott és turnéztatott Földit (Nógrádi és Spöttle elvtelen társa a széles néprétegek agymosásában), az ex-híszerzőtisztet az Átlátszó október 5-i cikke nyomán kapta vállaira a méltán megérdemelt hírnév.

Mindenki kussolt a legmagasabb hőfokon. Hiszen ahol az ország miniszterelnöke előretolt pocakkal áll ki az erőszak mellett, és öblösen megveregeti a honfitársát fenyegető, annak tulajdonában önbíráskodásilag kárt okozó sötét, mélymagyar ostobaság vállát, ott egy közönséges fegyverhordozó ilyetén elszólása a sánta kutyát nem érdekli.

A munkáltatóját, Tarlós Tahó Istvánt, a fogyatékkal élő emberek védőszentjét, ma arról kérdezték, mennyire kurva jó ötlet egy ilyen penetráns, gennyes elborult elmét (nem így hangzott a kérdés, nyugi) havi 700 ezerért foglalkoztatni. A válaszból idézek:

Nem tudom, hogy ő pontosan hogy fogalmazta meg ezeket a szavait. De egy tény, hogy Földi László, amíg itt dolgozik főtanácsadóként, addig semmilyen minőségben ilyen kérdésekben nyilatkozatokat nem tehet. Akkor sem, ha hívják, akkor sem, ha önként akar menni”.

Első ránézésre majdnem meglepődtem, hogy nocsak. Aztán ugyanazzal a lendülettel magamba is roskadtam: a látszólagos keménykedés valójában a szar ocsmány elkenése.

Azon túl, hogy Földi szavai bárhol szó szerint elérhetők, és közel két hét alatt még Tarlós is pontosan tájékozódhatott volna, mi a gyászról hablatyolt az alkalmazottja, egyfelől fontosnak tartotta leszögezni, hogy Földi cimbora és MSZMP-maradvány ezeket a kijelentéseit nem fővárosi főtanácsadói minőségében tette, hanem egykori biztonságpolitikai szakértőként.

Másfelől az ügyre visszatérő másik újságírói kérdésre aztán kibújt a fakocka szög a zsákból. A főpolgármester úr azt állította pár sorral lejjebb, hogy kezdi őt emlékeztetni ez az ügy Kövér László „köteles” mondataira, amiket anno kiforgattak, és úgy állították be, mintha a politikus bárkit is fel akart volna akasztani.

Tehát miután fel sem merült, a demokratikusan megválasztott kormány és külön Tarlós ingerküszöbét el sem érte, hogy ezt a nagypályás, túlfizetett uszító vadbarmot, aki a magyar állampárt seggéből kilógva honfitársai kinyírásáról lamentál, esetleg páros lábbal rúgják ki a büdös francba, napokkal később, újságírói kérdésre válaszolva, még ki is mossák a fekáliából. Nem az a baj, hogy nyomja a III/I-es háborús propagandáját, hogy ordas és védhetetlen nézeteket vall. Ezután nyilvánosan ne pofázzon és akkor minden rendben van. Mert hát persze, hogy kiforgatták, eltúlozták a szavait.

És jöjjön megint valamelyik ügyeletes mindent megmagyarázó és nyomja a pofámba, hogy gumicsont ez is, bazmeg. Gumicsont, hogy a kibaszott kommunista titkosszolgálat volt tisztje, mára mélyvallásos keresztény egy állítólagos jogállamban azt nyilatkozza a szájszagával, hogy bárki bírósági eljárás nélkül szabadon likvidálható. Mert a fogalmatlan pszichopata eldöntötte, hogy a kormány által esküdt ellenségnek kikiáltott civil szerveződések tagjainak nincs jogállásuk, tehát hazafias kötelesség meglincselni, kinyírni őket.

Mi történik? Elsunnyogják minden szinten, Tarlós István meg – akinek fasz tudja hogy került a kifizetési listájára ez a dühöngő elmebeteget játszó figura – csak azért, mert a sajtó erőlteti a dolgot, benyögi, hogy akkor ezután kussolnia kell arról, amivel évek óta mérgezi a közvéleményt. Csak mondom, hogy ugyanez a sekélyes emberanyag már a netadó elleni tüntetést is külföldről finanszírozott akciónak minősítette, és a menekültválságot is kezdettől fogva háborúnak és szervezett akciónak interpretálja.

Mennyivel jobb tudni, hogy mától csak Pityu fülébe sutyoroghatja a pusztító, beteges, közveszélyes baromságait. Tökjó, nem? Ugyanolyan vérespofájú uszító marad, mint eddig volt, ugyanúgy felveszi a fizetését, ahogy eddig, csak ezután nem terjesztheti nyilvánosan a háborús, terrorizmusos, álhíreken nyugvó összeesküvés-elméleteit. Nem kidobják azonnali hatállyal, nem elhatárolódnak tőle, hanem még a portás köteles beszédét is mentségéül hozzák fel, mert hát azt is a suttyó proletárok értették félre.

És ezek az erkölcsi hajótöröttek vizionálnak forró őszt, utcai zavargásokat, idegen ügynököket, akik közpénzt fizetnek az ilyen Földi-féle gyakorló elmebetegeknek, hogy valahogy összejöjjön a projekt. Ez az ország gecire menthetetlen. Még egyszer: a fizetett, megélhetési aljadék, vagy nagypályás pszichopata (mindenki saját belátása szerint minősítse az embert) lincselésre, gyilkosságra, kivégzésre buzdított. A sajtó visszatérő érdeklődésére közlik, hogy letiltják a nyilatkozgatásról, de a gyűlölettől kettőig nem látó borzalmas ideái ellenére tovább dolgozhat a fővárosnak. Főtanácsadóként.

És van szarlapátoló, aki elhiszi, hogy ennek a háborús pszichózisnak a következményeit ő megússza. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!