Ezek ott pislognak a bokorban, a fákon, meg mindenhol

Fotó: Tiluria Fotó: Tiluria

Szép estét!Elöljáróban jelzem: mindmeghalunk! Összeomlott a pofa könyv, de már megjavult. De akkor is! Hogyan élhetnénk nélküle?

Mészáros Lölö, nemzeti gáz-, mangalica- és miniszterelnök szerelő üzletemberi mivoltában nyilvánult megfele az ATV-n. Mert már jóban vannak ők. És azt mondta, hogy ő ugyan nem fogja a cégein keresztül finanszírozni a felcsúti csodacsühöst, ha az veszteséges találna lenni. Értem én. A sajátjából nem is, majd finanszírozza a veszteséget a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány, mert hát ő építette. Na és miből van pénze a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak? Igen, a TAO pénzekből. Tehát ki fogja állni a veszteséget? Nyert! Mi, mint minden mást is. Éljenéljen!

Előkerült Bakondi György migránslátó és mit látott? Na? Igen, migránsokat. Mindenhol. Ott pislognak a bokorban, a fákon, meg mindenhol. Ezért el kell mennünk nemzetileg konzultálni. Vagy nem kell elmenni, csak izé. Mert az van, hogy:

„A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kifejtette, egyebek mellett ezt a biztonságot veszélyeztetné a »Soros-terv«, amely évente egymillió migráns betelepítését, a kerítés lebontását, a kötelező szétosztást támogatja. Emellett 9 millió forint segélyt javasol a migránsoknak, és enyhébb büntetést a migránsok által elkövetett bűncselekményekért.
A »Soros-terv« végrehajtása az európai országok nyelvének, kultúrájának a háttérbe szorítását jelentené, emellett a milliárdos jogi, politikai támadásra is buzdít a bevándorlást ellenző országok ellen – jelentette ki. Ezzel szemben kell megvédeni a magyar eredményeket, a munkahelyteremtést, a rezsicsökkentést, a minimálbér emelését, a családok támogatását és a növekvő közbiztonságot – mondta Bakondi György a gyomaendrődi művelődési ház teljesen megtelt előadótermében.
A kormány válasza a demográfiai problémákra a közösségek megerősítése, a nemzetegyesítés, a családok támogatása, aminek hatására nőtt a házasságkötések és a gyerekszületések száma – jelentette ki”. (MTI)

Na. Van Soros-terv? Nincs. Növekszik a közbiztonság? Nem. Nőtt a gyerekszületések száma? Nem. Érdekel ez valakit? Jajanyám!

Ma szintet lépett az őcsényi ügy. Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint azért szúrták ki az őcsényi polgárok a panziós autójának gumijait, mert a 444.hu és a többi ellenzéki média hiszterizálja a népet.

Szóval szerintem menjünk aludni. A nap kommentje Ibolyától:

Mondom,hogy kitanulom a szemmel verést és én is eljárok a parlament képviselői bejáratához dolgozni!Rózsafüzért fogok ott árulni,hogy legyen gyakorlati része is!

adomany-1