Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek ott pislognak a bokorban, a fákon, meg mindenhol

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét!Elöljáróban jelzem: mindmeghalunk! Összeomlott a pofa könyv, de már megjavult. De akkor is! Hogyan élhetnénk nélküle?

Mészáros Lölö, nemzeti gáz-, mangalica- és miniszterelnök szerelő üzletemberi mivoltában nyilvánult megfele az ATV-n. Mert már jóban vannak ők. És azt mondta, hogy ő ugyan nem fogja a cégein keresztül finanszírozni a felcsúti csodacsühöst, ha az veszteséges találna lenni. Értem én. A sajátjából nem is, majd finanszírozza a veszteséget a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány, mert hát ő építette. Na és miből van pénze a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak? Igen, a TAO pénzekből. Tehát ki fogja állni a veszteséget? Nyert! Mi, mint minden mást is. Éljenéljen!

Előkerült Bakondi György migránslátó és mit látott? Na? Igen, migránsokat. Mindenhol. Ott pislognak a bokorban, a fákon, meg mindenhol. Ezért el kell mennünk nemzetileg konzultálni. Vagy nem kell elmenni, csak izé. Mert az van, hogy:

„A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kifejtette, egyebek mellett ezt a biztonságot veszélyeztetné a »Soros-terv«, amely évente egymillió migráns betelepítését, a kerítés lebontását, a kötelező szétosztást támogatja. Emellett 9 millió forint segélyt javasol a migránsoknak, és enyhébb büntetést a migránsok által elkövetett bűncselekményekért.
A »Soros-terv« végrehajtása az európai országok nyelvének, kultúrájának a háttérbe szorítását jelentené, emellett a milliárdos jogi, politikai támadásra is buzdít a bevándorlást ellenző országok ellen – jelentette ki. Ezzel szemben kell megvédeni a magyar eredményeket, a munkahelyteremtést, a rezsicsökkentést, a minimálbér emelését, a családok támogatását és a növekvő közbiztonságot – mondta Bakondi György a gyomaendrődi művelődési ház teljesen megtelt előadótermében.
A kormány válasza a demográfiai problémákra a közösségek megerősítése, a nemzetegyesítés, a családok támogatása, aminek hatására nőtt a házasságkötések és a gyerekszületések száma – jelentette ki”. (MTI)

Na. Van Soros-terv? Nincs. Növekszik a közbiztonság? Nem. Nőtt a gyerekszületések száma? Nem. Érdekel ez valakit? Jajanyám!

Ma szintet lépett az őcsényi ügy. Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint azért szúrták ki az őcsényi polgárok a panziós autójának gumijait, mert a 444.hu és a többi ellenzéki média hiszterizálja a népet.

Szóval szerintem menjünk aludni. A nap kommentje Ibolyától:

Mondom,hogy kitanulom a szemmel verést és én is eljárok a parlament képviselői bejáratához dolgozni!Rózsafüzért fogok ott árulni,hogy legyen gyakorlati része is!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.