Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vigyázat, ezek kitelepülnek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Békásságos szép estét mindegy kinek. Némileg átírva a klasszikust jelentem, Indul a Tisztelt Bakterház. Azt hiszem, ezzel a lendülettel le is védetem ezt a kifejezést. Momentán találóbb jelző nem jut eszembe mindarra, ami egykor a parlamentarizmust jelképezte.

A Fidesz országos tájékoztatási akcióba kezdett a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáción való részvétel támogatása érdekében – közölte a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója kedden budapesti sajtótájékoztatón.

Hidvéghi Balázs elmondta, a héten elkezdődött kitelepülések során minél több emberrel szeretnének beszélni arról: miért fontos az, hogy ők is elmondják véleményüket a „Soros-tervről”, és „azokról a kérdésekről, amelyekről a nemzeti konzultáció szól”.
Az a meggyőződésünk, hogy Magyarország, Európa jövője a tét – hangsúlyozta a politikus hozzátéve: fontos, hogy ezekről a kérdésekről minden magyar elmondhassa a véleményét, és ennek egy kiváló formája a nemzeti konzultáció. Közölte: Budapesten a héten mintegy négyszáz helyszínen találkozhatnak az emberek aktivistáikkal, politikusaikkal. (MTI)

Értelmezzük szépen. A (nem) kicsit lopós Fidesz és a senki által soha, sehol, semmikor meg nem választott KDNP – vagy ők nem? Mert kimaradtak a közleményből. Nekik marad az imádkozás a kertben? – egy valag pénzért megint rendez egy nemzeti konzultációt (amit másik valag pénzért reklámoznak is a médiában) és egy harmadik valag pénzt elköltenek arra, hogy kiüljenek az út mellé egy hokedlira és elmeséljék az arra bóklászó gyanútlanoknak, hogy most az van, hogy ők kitaláltak egy olyan hülyeséget, hogy Soros-terv és erről ők konzultálni akarnak, mindezt úgy hogy mi, idióta adófizetők finanszírozzuk az egészet és ráadásul ez egy választási kampány, de nyugi, mert az erre költött milliárdok legnagyobb részét fideszes haverok és strómanok fogják lenyúlni, de amúgy a faszt sem érdekel a hülye polgárok véleménye. Na, ez sem lett tőmondat. Plusz haszon – a kolléga szerint legalábbis – hogy valamelyik hokedli körül elpattan a húr, mert kitelepülték provokálni fognak -, hogy valamelyik hittérítő kap egy pofont egy feldühödött honpolgártól és máris győzött a mártír-Fidesz.

Amúgy pedig mindenki nyugodjon meg, nem nőttek a Karmelita kolostor kivitelezési költségei (érdekes, én eddig úgy tudtam, felújítják, nem pedig felépítik), mert azt mondta a miniszterelnökség. Jó, megnyugodtam. Menjek aludni. A nap kommentje Balázs Attilától (Hadházy Ákosnak üzeni):

Ákos! Plakátot nem ragasztunk, sötétben létrát nem cipelünk, rendőrautóba be nem ülünk!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.