Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi leszünk Európa motorja, mi leszünk a szag a fingban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Itt az este és még mindig Orbán a miniszterelnök. Elég baj az nekünk. Olyan szellemi mélyrepülést szerintem még az elmúlt rendszerben sem élt meg a kicsit sem tisztelt ház, mint aminek ma tanúi lehettünk. Egyszerűen nem lehet felfogni, hogy ezeknek a figuráknak milliós fizetést adunk a közösből azért, hogy olyan hülyék legyenek, amilyenek.

Most mesélik a híradóban, hogy novembertől csak a legolcsóbb rákgyógyszert írhatja fel az orvos. Drágábbat, korszerűbbet csak akkor, ha már van szövődmény. Hát mi ez, ha nem valóságos csoda. Tündérország. Felelős kormány. Fejlődés. Utolérjük Ausztriát. Lekörözzük. Mi leszünk Európa motorja, mi leszünk a szag a fingban. Vagy ben.

Közben egy eszméletlen nőhöz ment ki a mentő, de az éber lakók nem engedték be a kiérkező mentőtisztet, mert csak. Bárki mondhatja, hogy mentős, az ablakig meg nem fáradunk el kibámulni, hátha ott áll egy mentő. Nyugodtan dögöljön meg, aki akar. Ha viszont késik a mentő, majd jó hangosan óbégatunk, de felelősségünk nekünk soha nincs.

Erről jut eszembe – jó szomszéd ügyileg – bár nyilván nem hasonlítható össze a fenti esettel, hogy Gergő kolléga lakást váltott. Volna. De a drága szomszédok nem járultak hozzá, hogy bekössék a szerelők a gyors netet, mert őket zavarja az a három perc, ameddig fúrni kell. Ezért aztán három boldog hónapig nem is tudtak költözni. Ugyanebben a házban a földszinten lakó család fél éjjel ordít, apu veri anyut, de az szerencsére senkit nem zavar.

Mindeközben Hiller István rontja a közmorálomat a tévében. Hosszasan nem néztem a képernyőre, csak hallgattam. Esküszöm, azt hittem, fideszes valaki beszél. Ugyanaz az agresszív semmitmondás, vastagon megtűzdelve egyébkéntekkel. Lehet, hogy ugyanoda járnak tréningre, ahová fideszék?

A nap kommentje Istvántól:

Aki buszt vezet,annak pszichológiai vizsgálaton kell megfelelni,közben az országot komplett idióták vezetik,sok pénzért!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.