Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Markolászd csak a rózsafüzéredet és várj arra, hogy Soros Györgyre kegyetlenül lecsap a Szűzanya

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,552,800 forint, még hiányzik 447,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Noha Aradszki András neve a mai napig sokunk számára ismeretlen volt, de pár órája minden megváltozott. Ugyanis Aradszki bejelentkezett a hét, de talán a hónap kreténje címéért. Amikor már azt hinné az ember, hogy Semjén Zsolt tegnapi kijelentése felülmúlhatatlan, akkor a KDNP soraiból érkezik egy jogász, az energiaügyért felelős államtitkár és mindenkit elnémít. Kétperces beszédébe annyi baromságot sikerült bepréselnie, hogy azt sok Fideszes, de talán még KDNP-s politikus is megirigyelheti. Aradszki, a rózsafüzér erejében bízva imádkozott Soros – a sátán megtestesülése – ellen érdi lakásának udvarán. Szűz Máriát kérte arra, hogy mentsen meg minket Soros Györgytől, miközben vadul morzsolta rózsafüzérét.

Na de ugorjunk picit vissza az időben, lássuk, hogy is kezdte beszédét Aradszki András, mélykeresztény államtitkár –  „Soros és elvtársai fel akarják számolni a nemzetek önállóságát és értékeit, felhígítva a keresztény szellemiségű Európát idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítésével. A Sátán elleni küzdelem pedig keresztényi kötelességünk.” Soros = Sátán és mint olyan, minden igaz keresztény küzd ellene. Sátán elleni küzdelem = migránsok elleni küzdelem és a nemzeti konzultáció kitöltése.  Hát kedves Aradszki András, elmehetnél inkább babot kapálni, ahelyett hogy jogászként ekkora faszságokat vagy képes kipréselni magadból.

Amit itt sikerült két mondatban előadnod, az a keresztények idegengyűlöletre való felhívása volt, kedves András. A te értékrended szerint ez rendben van? Az, hogy nálad a keresztény értékrend mások gyűlöletében merül ki, az a te saját problémád, de ezt nem kéne hangoztatni az egykor még tisztelt ház falai között. Ugyan a Parlament épülete is elég nagy, ez mégsem a Lipótmező, az sajnos már bezárt.

Az államtitkár tovább folytatta agymenését a Sátánról, Luciferről és a Szentanyáról. Mint mondta, minden jóérzésű magyar kereszténynek kötelessége kitölteni a nemzeti konzultációt, ugyanis ha azt nem tesszük meg, akkor azzal elfogadjuk a sátáni Soros tervet, ezzel pedig asszisztálunk a keresztény Európa pusztulásához. Mely pusztulást Semjén Zsolt a tegnapi napon már lenyűgözően illusztrált, miszerint is Malmőtől Marseille-ig égni fognak a külvárosok.

A csúcspont mint oly sokszor, ismét csak a beszéd végére maradt. Aradszki András, mint az európai kereszténység védőpajzsa, rózsafüzér zarándoklaton vett részt, ahol az országért, a keresztény Európa ma hiányzó szabadságáért ( ? ), valamint a terrorizmus eltűnéséért imádkoztak a Szűzanyához. Ennek oka pedig a következő volt:

Mert, és ezt vallja Szent János Pál és Benedek Pápákon kívül számos ördögűző is, a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen és képes a történelem megváltoztatására. Ezt Soros György is meg fogja tapasztalni.”

Kedves András, markolászd csak a rózsafüzéredet és várj arra, hogy Soros Györgyre kegyetlenül lecsap a Szűzanya. A hülyeséghez való joga mindenkinek megvan, azonban nem biztos, hogy ezt még hangoztatni is kellene. Csatlakozz csak párttársadhoz, Semjén Zsolthoz és imádkozzatok együtt a keresztény Európáért közösen, addig se mondtok ennyi ökörséget a parlamentben. Mi pedig azért fogunk majd imádkozni, hogy a rózsafüzérek valóban megváltoztassák a történelmet. Véget vetve egy olyan korszaknak, ahol a politikusok legnagyobb erénye a hozzánemértés és a tudatlanság.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.