Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jönnek a migránsok és kiszúrják Németh Szilárdot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt! Vagy amilyen van. Ha igaz, jön a tavasz, melegszik az idő és én egy kicsit sem bánom, ha így lesz.

Még tegnapi esemény, de nehogy lemaradjon bárki is. Ha van emblematikus figurája az Orbán-kormánynak és annak, ahová a magyar politika, közélet lezüllött, arra ennél tökéletesebb példa nincs.

Ez az ember a Fidesz igazi arca és a valódi szellemi színvonala.

Nem hiszek abban, hogy ott emberek szaladgáltak és szurkáltak kifelé mindenféle gumikat meg minden.

Miután Németh Szilárd éppen annyira mély keresztény gyökér, mint a komplett kormány – külön Semjén Zsolt – csak annyi lenne a hozzáfűznivalóm: Szilus! Hinni a templomban kell. Ki a cakkos búbánatot érdekel, hogy te miben hiszel és miben nem? Ez nem a te bárgyú hitedről szól, hanem tényekről beszélünk.

Azt is mondta az erős ember és minden pacalok apostola, hogy ők (mármint a kormány) soha az életben nem keverték, pláne nem mosták össze a menekülteket és a bevándorlókat. Hátélleg. Mintha nem erről szólna ez a nyomorult ország két éve, hogy jönnek a migráncsok és megeszik a munkánkat. Én ugyan még soha, egy mondat erejéig sem hallottam egyetlen kormányzati kommunikációs betanított papagájtól sem, hogy de viszont a migráncsok mellett jönnek menekültek is, akiket nem kell gyűlölni, akiktől nem kell rettegni, ellenben elemi emberi kötelességünk segíteni nekik mindaddig, ameddig vissza nem térhetnek a hazájukba.

Értem én, hogy azt is Orbán akarja eldönteni, hogy ki a menekült és ki nem. Mint ahogy azt is ő dönti el, hogy mit takar a család fogalma, hogy ki milyen vallású legyen, kinek mit tanuljon a gyereke, ki meddig élhet és mikor van itt az ideje annak, hogy feldobja a pacskert. Csakhát Orbán változatlanul nem azonos sem a jóistennel, sem az igazsággal. Ő nem (ő sem) az erkölcs és emberség mértékegysége.

Simicskó István honvédelmi miniszter szerint a Magyar Honvédség önkéntes tartalékos rendszere erősíti azt a társadalmi kohéziót, amely az illegális bevándorlás elleni védekezésben is fontos. Így is meg lehet fogalmazni azt, hogy az Orbán-rendszer híveit és feltétlen támogatóit a feltétel nélküli, össznépi rettegés tartja egyben. A félelemre épül a kormány jövőbe vetett hite. Ezért gerjesztik, ezért terítik szét a társadalomra.

Magyarország Felkent Migránslátója – Bakondi György – becsattogott tegnap a közpénztévébe és migránsokat látott. Meg Sorosokat és terveket is. Ezeket – a migránsokat, a Sorosokat és a terveket – meg kell állítani, ha a fene fenét eszik, akkor is. Mert a majdnem kilencven éves Soros Györgynek életcélja, hogy szétverje Európát, idegeneket telepítsen ide, feltekerje a kerítést, mint macska a pamutot és ott ártson Magyarországnak, ahol tud.

Igaz ugyan, hogy már ezerötszázszor cáfolták a dolgot, de a betanítottakat ez rohadtul nem érdekli, ők tolják tovább a hülyeséget, mert ez az egyetlen, amit tolhatnak. A Magyar Idők ma reggel 600 millió afrikai bevándorlónál tart konkrétan. Ugyanitt megkezdődött – vagy folytatódik, csak eddig nem tűnt fel nekem – a szaros alsónemű sikálása. Azt írja a portál, hogy annyira sikeres a V4-ek, hogy az valami elképesztő. Idézek:

A visegrádi négyek és szomszédaink egyre inkább megkerülhetetlen erőt képeznek az uniós politika alakításában. Ezt egyre többen elismerik, egyre többen tisztelik. Ha pedig egy hasonszőrű, néppárti vezetésű Ausztria valamilyen formában részesévé válik ennek az együttműködésnek, az nem csupán a mi, hanem egész Európa előnyére válik.

Ezzel szemben az az igazság, hogy Ausztria NEM a V4-ekhez csatlakozott, hanem az úgynevezett slavkovi háromszög az, amit a magyar propaganda igyekszik összemosni a V4-ekkel. Mondom a lényeget: Ausztria, Csehország és Szlovákia alkotja a slavkovi háromszöget, mert elegük lett Magyarország és Lengyelország hülyeségeiből. Ide sem Orbánt, sem a lengyel kormányfőt NEM hívták meg, a két ország NEM részese. A V4-ek kiüresedik, Orbánnak – ha már Európát nem – ezt az együttműködést sikerült szétvernie.

Csapjunk bele a mai lecsóba, induljon a hét.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.