Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Akkor tényleg menjünk vissza Ázsiába, a gecibe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hétről-hétre egyre nyomasztóbb és reménytelenebb energiát pocsékolni a parlamenti közvetítések nyomon követésére. Leginkább azt méltatlan és majdhogynem megalázó végignézni, hogy az ellenzéki pártok még mindig valamiféle naivan elvarázsolt állapotban próbálnak úgy tenni, mintha bármi értelme volna azonnali kérdéseket feltenni a miniszterelnöknek.

Aki hétről hétre egyre nagyobb, magabiztosságnak álcázott lesajnálással és unott cinizmusba csomagolt személyeskedések kíséretében törli bele a lábát azokba, akik válaszokat várnak tőle a migráns-Brüsszel-Soros sátáni háromszögön és a beteges rögeszméin kívül eső, ám az országot érintő valós problémákkal kapcsolatban.

Már fél évvel ezelőtt sem értettem, a mai produkciója után meg végképp nem értem, miért viselkedik úgy az ellenzék hétről-hétre, mintha a parlament az érdemi viták és a demokrácia komolyan vehető helyszíne volna, és nem csupán egy szánalmas, kocsmai színvonalú cirkusz, ahol a simicskázásba, sorosozásba belemarhult miniszterek elnöke az országot és annak polgárait érintő kérdéseket rendre személyes sértésként és támadásként definiálja, majd ugyanazzal a lendülettel gyalogol bele az őt kérdezők személyébe.

Akár Vona Gábor, akár Szél Bernadett, akár Hadházy Ákos, akár Szakács László, úgy értem akárki, bárki kérdezi az állami intézmények politikai parancsvégrehajtásáról (lásd Jobbik-Állami Számvevőszék-ügyészség mizéria) a túlárazott gennyes közbeszerzésekről, a propaganda mögötti valóságról, a kórházi mennyezetekből aláhulló patkányokról, a megduplázódott kórházi fertőzésekről, mindig ugyanaz van: az ordenáré bocskoros suttyó vinnyogása, hogy bántják, rágalmazzák és Soros-hálózat, meg Simicska póráza Vona nyakán. De azért örüljünk, baszki! Ma nem buzizott, nem csicskázott legalább, a szerelmetes Semjén Zsolt viszont így is elalélt mellette a gyönyörűségtől.

A mai legdurvább pillanat számomra nem az, hogy Szél Bernadettet kiröhögte, amiért neki és a pártjának van választási programja a Folytatjuk! helyett, nem az, hogy Vonát szokás szerint emberszámba sem vette, és az érdemi válasz helyett bénának nevezete a Jobbikot, hanem az, amit Hadházy Ákossal művelt. Ami ma Orbán mosdatlan száját elhagyta az ennyit jelent: hatalmi eszközökkel fogják levadászni az ellenzéket. Nem ilyen lószar Terry Black-es salakmédiás lejárató akciókkal és megrendelésre írt gány- és fércmunkákkal, hanem frankón, az összes lehetséges elfideszesített állami intézményt bevetve.

Hadházy Ákos felvetése: korrupció van, Döbrögi elvtárs! Konkrétan: egy lélegeztetőgép-beszerzési ügyről volt szó, amelyben a General Electric (GE) olcsóbb ajánlatot adott egy kórházi beszerzésre, mire az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) a teljes közbeszerzést érvénytelennek nyilvánította, és újat akart kiírni új feltételekkel. A döntést a GE megtámadta a Közbeszerzési Döntőbizottságnál, és nyert: a hatóság kimondta, hogy indokolatlan volt a közbeszerzési pályázat beszántása, és büntetést is kiszabott. Ezek után Hadházy olyan dokumentumok birtokába jutott, amelyekből kiderül, hogy az ÁEEK nem fogadta el az ítéletet, és egy neves ügyvédi iroda közbenjárásával fellebbez a Közbeszerzési Döntőbiztottságnál, vagyis „az állam perli az államot, hogy drágábban szerezhessen be gépeket”.

Orbán nevű Viktor válasza: Példátlan, hogy egy folyamatban lévő ügyben egy képviselő a parlamentben lobbizzon egy cég mellett. „Mennyi pénzt kapott ezért?” – kérdezte felháborodottságtól villámó szemekkel, idegesen rángatózva az LMP társelnökétől, akit gyakorlatilag azzal vádolt, hogy egy külföldi cég lobbistája.

„Ennél nagyobb korrupciós ügyet még nem láttam a parlamentben. Szégyellje magát!”

– így tajtékzott az offshore-ügyekkel sújtott Orbán Győző leghíresebb testvére, majd amikor Hadházy viszontválaszában felvilágosította, hogy szerinte 800 millió forintos kár érheti az országot azért mert vérgeciék drágábban akarják megvenni azt, amit feleannyiért is megvehetnének, ergo a felelősöket le kellene ültetni, újra támadásba lendült az erkölcsi vakondtúrás. Az felháborító, hogy egy képviselő nyíltan lobbizik egy külföldi cég mellett, úgyhogy őfényessége vizsgálatot követel.

Az erkölcsi kiselőadásokkal és dörgedelmekkel indokolatlanul fárasztott, magát érinthetetlennek érző morális pöcegödör fenyegetőzik. Nem először, de legalább folyamatosan. Azt én nem tudom, hogy a felcsúti fáraó színházi előadás gyanánt rágott be, vagy tényleg az elevenébe mart a felvetés, az viszont biztos, hogy hatalomtechnikázásból, papírról felolvasott szentenciákból, cinikus, szarkasztikus pökhendiségből leiskolázta ma is a nemzetet.

Ez a fenyegetőző hörgés ugyanis nem Hadházynak, hanem mindenkinek szólt, aki szeretné érteni és nem érti, hogy miért muszáj 800 millióval meglopni az adófizetőket egy tetves lélegeztetőgép-beszerzéssel. Ez a offshore-famíliával körbetámasztott miniszterelnök válasza a demagóg, balfasz, lenézett-lesajnált ellenzéknek, amelyik ilyen rohadt gumicsontokkal foglalkozik, hogy kórházi fertőzés, lélegeztetőgép, várólista, patkányok az égből.

Tehát mivel újra nincs válasz egy világos kérdésre, vissza kell támadni csuklóból. Lehetőleg rezzenéstelen pofával, egy minden alapot nélkülöző szarházisággal, vizsgálattal fenyegetőzve. Támadj az ellenségedre (és itt mindenki ellenség, aki nem találja normálisnak, hogy valamiért többet fizessenek az ő pénzéből, mint kevesebbet) és baszd bele a pofájába azt, amivel téged vádolnak jogosan. És nyertél. Ez működik a turulszaros anyaföldbe döngölt szektád szintjén, ebből élsz évtizedek óta, zseni vagy, egy igazi élő isten vagy. A Soros-hálózat egykori alapembereként sorosozz, mint ahogy kommunistázni szoktál és szeretni fognak, ha beledöglenek is. Ha te személyesen taposod ki a belüket, akkor is.

Majd megtanulják a szarházi felforgató ügynökök, hogy aki veled ujjat húz, a korrupciós ügyeid végeérhetetlen listáját bolygatja, az úgy megkapja a maga vizsgálatát, hogy attól koldul. Már csak azt kéne tudni, hogy konkrétan milyen vizsgálatra gondolt, ki fogja lefolytatni azt a vizsgálatot, és hogy jön ide Hadházy. Bezzeg az azeri guruló dollárok, a família cégeinek uniós harácsolása, Farkas Flórián nagyipari sikkasztásai (a sor végtelen) nem idegesítették fel annyira a szétcsúszott fejű miniszterelnök urat, hogy csapkodja az asztalt dühében.

Ha az ilyen ótvaros, méltatlan hisztik után az ellenzéki pártok még mindig nem értik, hogy mit kell tenniük és mit nem szabad már megengedniük maguknak azért, hogy ez a cinikus tahó, bűnözőgyanús, morális hulladék ne törölhesse bele a lábát újabb hosszú évekig ebbe az országba, akkor igen, bűntársak lesznek abban a csúnya végkifejletben, ami felé ez a heti rendszerességű tragikomédia halad.

És nekem senki ne jöjjön azzal, hogy tudják, mert ha tudnák, már rég nem itt tartanánk! Ha annak kell szégyellnie magát, aki a lopást, csalást, bűnözést szóvá teszi, akkor tényleg menjünk vissza Ázsiába, a gecibe. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.