Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ilyen magas kormánypozícióból nem láttunk még ekkora faszságot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Semjén Zsolt, a teljes Fidesz frakciót lekörözve ma reggel olyat nyilatkozott, mely minden jóérzésű embernél kiverte a biztosítékot. Az, hogy a Fidesz-KDNP kegyetlenül tolja a Soros–terv elleni kampányt, nem titok. Az, hogy erről rajtuk, és a beetett híveiken kívül senki nem tud, nem zavarja őket, mint ahogy az sem, hogy a fél világ néz minket hülyének, egy nem létező ellenségkép elleni uszításért.

Semjén Zsolt – aki nem mellékesen az ország miniszterelnök helyettese – ma olyat vizionált, melyet sokan lázálmunkban sem lennénk képesek. Voltak itt szabadkőművesek, NGO-k által irányított nemzetek, valamint Malmőtől Marseille-ig lángoló külvárosok. Ha az, amit Semjén Zsolt mondott nem nyílt uszítás, akkor semmi.

a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt „jakobinus, bolsevik verziója”, és a „sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog”, amely „szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat”, és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat. Meg is akarja szüntetni őket és európai egyesült államokat akar létrehozni. Ezt Brüsszelből „személytelen, elszámoltathatatlan” bürokrácia irányítaná, különböző NGO-knak (nem kormányzati szervezeteknek) „átnyomva” a hatalmat.

Semjén Zsolt ezen agymenése Navracsics Tibor kijelentésére – miszerint a Soros–terv nem létezik – volt válasz. Ennek minden betűje arany, ugyanis ilyen magas kormánypozícióból nem láthattunk még ekkora faszságot. Az amit hazánk ősmagyar miniszterelnök-helyettese képes volt magából kiokádni, már egy olyan szint, melyet sem Németh Szilárd, sem Kósa Lajos nem üthet meg. Amikor már azt hinnénk, hogy ettől nincs lejjebb, nincs szánalmasabb, elmebetegebb magyarázat, akkor jön Semjén mester és összekapcsolja a szabadkőműveseket a Soros–tervvel.  Majd folytatja mondandóját:

A baloldali, liberális pártok láthatóan nem képesek legyőzni a nemzeti erőket, ezért kell behozni sok millió olyan embert, aki nem kötődik egyik nemzethez sem.

Tehát ha jól értem, a baloldal – személyesen Gyurcsány Ferenc – azért akar menekülteket betelepítetteni az ország területére, mert nincs más módszere arra, hogy a Fideszt legyőzze? Ez kész, ilyen logikával is csak egy miniszterelnök-helyettes rendelkezhet. Tehát Gyurcsány Ferenc több millió menekültet behozva az országba, őket a saját oldalára állítva, meg fogja nyerni a következő választásokat! Gratulálok, Zsolti, ettől kreténebb akkor sem lehetnél ha akarnál, köszönjük az iránymutatást, a világosságot a sötétségben! De itt még mindig nem volt vége, következzék a csúcspont.

Ennek a vége párhuzamos társadalmak kialakulása lesz, ezek az emberek egyre frusztráltabbak, mert nincs munkájuk és nem ismerik a nyelvet, egyre több lesz a bűncselekmény. Ha egy ilyen migráns „megerőszakol egy tízéves német kislányt, az apja agyonlövi, erre lázadás lesz a bevándorlók között”, megtámadnak egy német falut, az megvédi magát. „Ezt fogják nézni Malmőtől Marseille-ig, és égni fognak a külvárosok”. 

Az, hogy az uszítás és gyűlöletkeltés a kormány kommunikájciójának egyik fontos eleme, az már évek óta nem titok. Azonban az ilyen rettegés keltése pont olyan esetekhez vezet, mint amilyen az őcsényi volt. Az emberek agyában a rettegés magját elültetve, egy teljes generációt félemlít meg és néz hülyének. Az, amit a miniszterelnök-helyettes tett, minden szempontból kimeríti az uszítás fogalmát. Drága, kedves Zsolti, menj el Londonba vagy épp Berlinbe és nézz körül! Nézd meg mi a valóság, azzal szemben amit te felvázoltál a szavazóitoknak. Nézz körül és többet inkább ne nyilatkozz. Nem csak ebben a témában, hanem ha lehet semmiben sem. Ugyanis akinek ennyire elborult az agya, annak semmi keresnivalója sincs ott, ahol te vagy. Mibű, kedves Zsolti? Mibű telik ennyire hülyeségre?

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.