Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi meg szopatjuk a ballibsiket, mert az milyen menő

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Itt van ez a fotó, jegyezzük meg jól, ha esetleg a Facebookon kiemelt poszt valamiért eltűnne Mészáros MangalicaszereLölö Echo TV-jének idővonaláról:

echotv

És ez itt az (Dez)Informátor című szennyműsor akciója, Losonczi Szemforgató Katával, Simicska Lajos egykori hírtévés alkalmazottjával a főszerepben:

 

Mit látunk fent, azon kívül, hogy Losonczi Katából már soha nem lesz újságíró? Nos, a művésznő az Informátor nevű moslékot műsort promózza, és egy méretes hazugsággal provokálja a ballibsi hazaáruló sajtót, amit tettestársa ebben a szellemi nyomorban – Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok idegenlégiósa – 10 pontos médiahekknek minősít.

Rögtön miután kiderült (az ami egyébként az amatőr videón is látszik első ránézésre: a két falfelület baromira nem azonos), hogy Losonczi Nemfélekavizeléstől Kata egy ócska videótrükkel, egy szánalmas digitális utómunkával baszta át a kedves híveket. Nem Simicska Lajos házára fújta fel fekete festékkel, szemet forgatva, az Ön dönt, iszik, vagy graffitizik! gagyi szöveg kíséretében, hogy HAJRÁ LAJOS, hanem franc tudja, hova, egy tetszőleges falfelületre.

Sajnos nem sikerült időben ráugranom a sztorira, szóval azt is mondhatjuk, hogy engem nem sikerült megszopatniuk hazugéknak, pedig az legalább tökös cselekedet lett volna, ha valóban bevállalják a rongálást. Mert akkor legalább kiderülhetett volna, hogy jogállamban élünk: aki más tulajdonát lefújdossa ugyanabban a példás hatósági/igazságszolgáltatási bánásmódban részesül, mint aki korábban festéket dobált, megbotránkoztatott, ergo azonnal rabosították és elítélték. De nem. Hanem:

Kíváncsiak voltunk a ballib sajtó reakciójára, körülbelül erre tippeltünk. Bízom benne, hogy Simicska hajnali akciója után magát az oligarchát is megkerestétek ugyanezekkel, vagy hasonló kérdésekkel. (Szarvas Szilveszter arra a kérdésre, hogy miért hazudtak)

Ez így annyira szánalmas – a szájbatekert ballibezéssel együtt -, hogy tényleg jegyezzük fel a naptárban. Nem azt, hogy Kata úrhölgy oda szarik, ahonnan jóétvággyal zabált évekig, vagy hogy közpénzből nagyarcú Szilveszter médiahekknek minősíti a frontális hazugságot, hanem hogy mekkora harc és tolongás megy már Orbán és a hatalom ánuszrózsája körül, hogy ki tud látványosabban szopni, nyalni, gombot varrni. Ha szakértelemmel nem bírják leverni egymást, akkor marad a lojális görénység. És szerencsére elégedettek is magukkal:

Tehát Szarvas Szilveszter a saját vállát veregeti, hogy mekkora zsenik vagyunk már, hogy megszopattuk a ballib médiát. Akinek még maradt egy csepp józan esze, az kérdezze már meg ezeket a szervilis erkölcsi söpredékeket: a médiának (bár kurvára nem tudom, miért nevezik magukat annak) mióta feladata a másik médiát szívatni azért, mert a gazdájuk országos haverja szerint a gazdájuk egy ordenáré szaporítóanyag?

Nem az a baj, hogy zseniálisnak tartják saját színvonaltalan, izzadságszagú vergődésüket, ami attól kezdve, hogy hazudtak, nem médiahekk, hanem sima hazugság. A kérdés az, hogy mi ebben a poén, mi az üzenet? Azon túl, hogy semmi nem nagyobb hekk, mint egy félanalfabéta gáz- és mangalicaszerelő alkalmazottjának lenni. És azon túl, hogy a kormányzati utasítás szerint a nem kormánypárti sajtót üldözni, gyűlölni és megbélyegezni szükséges.

Minek kell örülni? Mi az üzenet? Hogy Simicska alkoholista? És? A Fidesz-kormánynak és külön Orbán Viktornak a jóvoltából megkaparintott hirdetőoszlopai a saját tulajdonát képezik, azt csinál velük, amit akar. Mi köze Orbán legecizésének propagandistáék kamufujkálásához? Annak, hogy Simicska szerint Orbán egy geci, mi köze ahhoz, hogy az Echo Tv hazudik a saját nézőinek? Mennyire lehet kretén, fogalmatlan idióta az, akinek meggyőződése, hogy a ballib sajtó Simicskát a védelmébe akarja venni? Ja, tudom. Az, aki soha egy percre nem volt újságíró, hanem mindig a rezsim szekerét tolta. Aki annyira debil, hogy újságírónak tartja magát, miközben egy újságíró soha nem kiszolgálja, hanem bírálja a hatalmat, ha az okot ad rá. Azt hiszem, egyetlen hatalom sem adott annyi okot a kritikára, mint a jelenlegi.

Itt a legjobb bizonyíték arra, hogy ezek a Losonczik, Szarvasok és a hozzájuk hasonló szolgalelkű idióták, a hatalmat kiszolgáló gátlástalan senkiháziak teszik élhetetlenné ezt az országot. Akik bármikor hülyét csinálnak magukból, akik az élő példák arra, hogy a szervilizmus öl, butít és nyomorba dönt. Akik soha nem fognak valós problémákkal foglalkozni, hanem sajtónak nevezik magukat, fröcsögve ballibeznek és a pártiroda utasításait is felülmúlva igyekeznek úgy tenni, mintha minden pénzt megérne a munkájuk.

Majd ezután ez lesz? Hogy minden gennyes hazugságukra rányomják, hogy médiahekk volt, bocsesz, ballibsik? Hogy a ballibsik hazudnak az evidencia, mi meg szopatjuk a ballibsiket, mert az milyen menő? Most akkor barnanyelvék jól megmutatták? Ők most nemzeti hősök, vagy mi van? Akkor Simicska Lajos nem Orbán Viktorral összeborulva lopta szét az országot? Akkor Simicska nem a Fidesz pénztárosa volt? Akkor nem igaz semmi az elmúlt negyed évszázadból?

Szánalmas, hitvány emberanyag. Ez a szellemi tőke a magát nemzetinek nevező kormányoldalon, ahol bármelyik hétmérföldes senkiből valaki lehet. Akiknek a közvetlen gazdájuk időnként változik, a csőcselék-jellegük marad. Ugyanolyan vígan és lelkiismeretfurdalás nélkül hazudnak, uszítanak, hergelnek és karaktergyilkolnak mint azelőtt.

És amikor ez a rohadt elmegyógyintézet összeomlik, ők fognak a leghangosabban vinnyogni, hogy sérülnek a jogaik, hogy elnyomják, bántják, lejáratják őket. Őket, akik minden nap tettek azért, hogy ez az ország egy minél szarabb hely legyen. Addig viszont ezt a gyalázatot kell elviselni: hogy a két főgeci összeveszett a lopott szajrén, és a sleppjük közreműködésével egy országot szopatnak főműsoridőben a marakodásukkal. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.