Ingyen nem imádják Orbán rendszerét? Senki?

Fotó: Gellinger Fotó: Gellinger

Szép estét! Most az a csoda fog megesni, hogy nem a jóéjt-puszi végén lesz a nap kommentje, hanem mindjárt az elején. Amúgy is virágos jókedvem van a feltorlódott hülyeség-hegyektől, úgyhogy ezennel úgy döntöttem, ha valaki a küszöbünkre szarik és még be is csönget vécépapírért, jogomban áll pofán vágni. Nézzük a kommentet Judittól:

Attól, hogy néhàny senkiházi firkásznak nem tetszik a rendszer, a többség szava fog dönteni megint – a Fidesz mellett. De ez igazából jól jön a zsírtól csöpögő szájúaknak, mert kit köpködnének 4 évig, ha netán az ellenzék kerülne hatalomra? Így megmarad a jó zsíros szalonna, meg az olvasottág.

Nyilván Judit a többség, kétségem sincs. Judit, aki eldöntötte – mindenki helyett – hogy mi a jó és mi a rossz. Neki jogában áll imádni a tolvajokat, én ezt a jogát nem vonom kétségbe. Akkor, ha a tolvajok csak őt és a hasonszőrűeket rabolják ki. Nekem azzal semmi bajom, ha a Juditoknak az megfelel, ők bátran áldozzák az életüket, a vagyonukat, a jövőjüket, a gyerekeik jövőjét Orbán és bandája gazdagodására. Esküszöm, támogatom és a pofámat is befogom azonnal.

De abban a percben, hogy a csekély képességű Juditok úgy hiszik, hogy mivel ők a büdös életben nem tudtak kitörni a szürke kis életükből és most végre valakik lettek, mert legyőzték a rohadtlibsiket és ezért a felemelő érzésért nekik semmi ár nem túl nagy, bizony azt nem tűröm én sem, a munkatársaim sem és senki, aki képes a saját fejével gondolkodni. Mert azt az árat én nem vagyok hajlandó megfizetni.

Juditnak addig, és pontosan csak addig van joga dönteni, ameddig annak a döntésnek az árát ő fizeti. Az én bőrömre egyetlen egy Judit sem dönthet úgy, hogy én az ellen még a hangomat se emeljem fel. Olyan nincs. Ha a nagyon tehetséges Juditoknak fájdalmat okoz a Szalonna mondandója, ne olvassa. Ott az édes, rózsaszínű hazugsághalmaz a jólteljesítésről és a boldogságról. Bele kell akkor ülni abba a langyos pocsolyába és boldogan röfögve lubickolni.

Vagy mondok jobbat. A Juditok fogjanak neki, álljanak össze és indítsanak egy portált, ahol tételesen lehet cáfolni a libsi hazugságokat. Hány ilyen portál van? Hány olyan portál van ebben a Juditoktól megvert nyomorult országban, amelyik emberek elszántságából, akaratából jött létre, amelyik a kormányt támogatja önzetlenül, hitből, ingyen? Vagy amelyiket az olvasók tartanak el? Egyetlen egyet sem ismerek. Egy sincs ilyen, olyan biztosan nincs, amit többen olvasnának, mint ahányan írnak.

Mit gondol a drága Judit, vajon mi a büdös lófaszért nincs ilyen portál? Ha már annyira rohadtul megéri csinálni azt, amit mi csinálunk, akkor miért nem éri meg ezerszer jobban a kormányt támogató portálokat létrehozni? Hmm? Miért csak olyan portálok vannak, amelyekbe havi tíz, de inkább százmilliókat tol bele a kormány a közpénzből? Miért nem dolgoznak a pestisrácok, a nyolcnyolcnyolcak, a magyaridők, origóék, krónikások ingyen? Vagy a rajongók támogatásából? Nem éri meg? Ingyen nem? Nem kapnának annyi támogatást az olvasóktól, amennyiből futná hideg vízre?

Miért nem ír ingyen Bayer Zsolt? Miért nem ír meggyőződésből? Több pénzt kap a hitéért egyetlen hónapban, mint amennyiből mi az egész Szalonnát fenntartjuk. Miért nem bízza magát az olvasók önkéntes adományaira akármelyik kormánypropaganda oldal, ahogy mi tesszük? Sokszázezres fizetés nélkül megcsappan a meggyőződésük? Ingyen nem imádják Orbán rendszerét? Senki?

Mit gondol a drága Judit, nekünk, akik itt lapátoljuk a szart napról napra, nem érné meg éltetni a rezsimet? Nem lenne fizetőképes kereslet az írásainkra, ha azok belesimulnának a NER csodás szövetébe? Elárulom: lenne kereslet és marhajól megélnénk. Ahogy megélnek a Bayerek, a G. Fodorok, az Oláh Gellértek, a Stefkák és a többi, több-kevesebb tehetséggel megáldott, jól fizetettek.

Zsírtól csöpög a szánk? Nekünk? Aztán miért? Mert hiszünk valamiben és az történetesen nem a korrupció, nem a diktatúra, nem az elhülyülés? Mert vannak olvasóink? Ők vajon miért vannak? Talán azért, mert ők sem a diktatúrát éltetik, mert ők sem akarnak egy olyan országban élni, ahol csak a teljes terrorban teljesedhet ki a mostani puha diktatúra?

Jó zsíros a szalonna? Igen? Meg kell próbálni, rajta! Majd kiderül, mennyire fasza dolog minden hónapban számolgatni, hogy futja-e mindenre, összecsorog-e annyi adomány, hogy nem kell megválnunk a nagyon kevés munkatársunk közül senkitől, mert így is napi tíz órát dolgozunk heti hét napban. De ez a mi dolgunk. Az viszont a Juditok és a hasonlóan gondolkodó honfitársaink dolga lenne, hogy ne a mi portálunkra jöjjenek okádni – mi sem megyünk a pestinyolcnyolcnyolchoz -, hanem vállaljanak annyit legalább, amennyit mi. Az imádott kormányukért. Hajrá! Lássam azokat a kormánypárti portálokat, amelyeket nem a súlyos milliók működtetnek, hanem a meggyőződés, az elvek.

Az a helyzet kedves Judit, hogy mi bármikor bele tudunk nézni a tükörbe. A – sokszor nagyon nehéz – helyzetünk ellenére is teljesítjük, amit megfogadtunk magunknak, hogy szembeszállunk a gecikkel. Sőt, bármennyire szarban vagyunk is sokszor, már egy éve támogatunk egy olyan családot – minden áldott hónapban az álláskeresési járadék kétszeresével – amelyik ennek köszönhetően tudott életben maradni, a gyerek le tudott diplomázni és már megállnak a maguk lábán. A nyomorult kis pénzünkből támogatunk állatmenhelyeket, nehéz helyzetbe jutott embereket és nem picsogjuk teli a világot a kurvanagy jóságunkkal.

Drága Judit, lehet utánunk csinálni! Hajrá! Ünnepélyesen megígérem, hogy ingyen reklámot biztosítunk a Szalonnán az új, Orbánt támogató, teljesen saját erőből, az olvasók támogatásából megélő portálnak. Majd jelentkezzen kedves, ha ezt létrehozta. És persze, ha olvassa is valaki.
adomany-1