Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ingyen nem imádják Orbán rendszerét? Senki?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét! Most az a csoda fog megesni, hogy nem a jóéjt-puszi végén lesz a nap kommentje, hanem mindjárt az elején. Amúgy is virágos jókedvem van a feltorlódott hülyeség-hegyektől, úgyhogy ezennel úgy döntöttem, ha valaki a küszöbünkre szarik és még be is csönget vécépapírért, jogomban áll pofán vágni. Nézzük a kommentet Judittól:

Attól, hogy néhàny senkiházi firkásznak nem tetszik a rendszer, a többség szava fog dönteni megint – a Fidesz mellett. De ez igazából jól jön a zsírtól csöpögő szájúaknak, mert kit köpködnének 4 évig, ha netán az ellenzék kerülne hatalomra? Így megmarad a jó zsíros szalonna, meg az olvasottág.

Nyilván Judit a többség, kétségem sincs. Judit, aki eldöntötte – mindenki helyett – hogy mi a jó és mi a rossz. Neki jogában áll imádni a tolvajokat, én ezt a jogát nem vonom kétségbe. Akkor, ha a tolvajok csak őt és a hasonszőrűeket rabolják ki. Nekem azzal semmi bajom, ha a Juditoknak az megfelel, ők bátran áldozzák az életüket, a vagyonukat, a jövőjüket, a gyerekeik jövőjét Orbán és bandája gazdagodására. Esküszöm, támogatom és a pofámat is befogom azonnal.

De abban a percben, hogy a csekély képességű Juditok úgy hiszik, hogy mivel ők a büdös életben nem tudtak kitörni a szürke kis életükből és most végre valakik lettek, mert legyőzték a rohadtlibsiket és ezért a felemelő érzésért nekik semmi ár nem túl nagy, bizony azt nem tűröm én sem, a munkatársaim sem és senki, aki képes a saját fejével gondolkodni. Mert azt az árat én nem vagyok hajlandó megfizetni.

Juditnak addig, és pontosan csak addig van joga dönteni, ameddig annak a döntésnek az árát ő fizeti. Az én bőrömre egyetlen egy Judit sem dönthet úgy, hogy én az ellen még a hangomat se emeljem fel. Olyan nincs. Ha a nagyon tehetséges Juditoknak fájdalmat okoz a Szalonna mondandója, ne olvassa. Ott az édes, rózsaszínű hazugsághalmaz a jólteljesítésről és a boldogságról. Bele kell akkor ülni abba a langyos pocsolyába és boldogan röfögve lubickolni.

Vagy mondok jobbat. A Juditok fogjanak neki, álljanak össze és indítsanak egy portált, ahol tételesen lehet cáfolni a libsi hazugságokat. Hány ilyen portál van? Hány olyan portál van ebben a Juditoktól megvert nyomorult országban, amelyik emberek elszántságából, akaratából jött létre, amelyik a kormányt támogatja önzetlenül, hitből, ingyen? Vagy amelyiket az olvasók tartanak el? Egyetlen egyet sem ismerek. Egy sincs ilyen, olyan biztosan nincs, amit többen olvasnának, mint ahányan írnak.

Mit gondol a drága Judit, vajon mi a büdös lófaszért nincs ilyen portál? Ha már annyira rohadtul megéri csinálni azt, amit mi csinálunk, akkor miért nem éri meg ezerszer jobban a kormányt támogató portálokat létrehozni? Hmm? Miért csak olyan portálok vannak, amelyekbe havi tíz, de inkább százmilliókat tol bele a kormány a közpénzből? Miért nem dolgoznak a pestisrácok, a nyolcnyolcnyolcak, a magyaridők, origóék, krónikások ingyen? Vagy a rajongók támogatásából? Nem éri meg? Ingyen nem? Nem kapnának annyi támogatást az olvasóktól, amennyiből futná hideg vízre?

Miért nem ír ingyen Bayer Zsolt? Miért nem ír meggyőződésből? Több pénzt kap a hitéért egyetlen hónapban, mint amennyiből mi az egész Szalonnát fenntartjuk. Miért nem bízza magát az olvasók önkéntes adományaira akármelyik kormánypropaganda oldal, ahogy mi tesszük? Sokszázezres fizetés nélkül megcsappan a meggyőződésük? Ingyen nem imádják Orbán rendszerét? Senki?

Mit gondol a drága Judit, nekünk, akik itt lapátoljuk a szart napról napra, nem érné meg éltetni a rezsimet? Nem lenne fizetőképes kereslet az írásainkra, ha azok belesimulnának a NER csodás szövetébe? Elárulom: lenne kereslet és marhajól megélnénk. Ahogy megélnek a Bayerek, a G. Fodorok, az Oláh Gellértek, a Stefkák és a többi, több-kevesebb tehetséggel megáldott, jól fizetettek.

Zsírtól csöpög a szánk? Nekünk? Aztán miért? Mert hiszünk valamiben és az történetesen nem a korrupció, nem a diktatúra, nem az elhülyülés? Mert vannak olvasóink? Ők vajon miért vannak? Talán azért, mert ők sem a diktatúrát éltetik, mert ők sem akarnak egy olyan országban élni, ahol csak a teljes terrorban teljesedhet ki a mostani puha diktatúra?

Jó zsíros a szalonna? Igen? Meg kell próbálni, rajta! Majd kiderül, mennyire fasza dolog minden hónapban számolgatni, hogy futja-e mindenre, összecsorog-e annyi adomány, hogy nem kell megválnunk a nagyon kevés munkatársunk közül senkitől, mert így is napi tíz órát dolgozunk heti hét napban. De ez a mi dolgunk. Az viszont a Juditok és a hasonlóan gondolkodó honfitársaink dolga lenne, hogy ne a mi portálunkra jöjjenek okádni – mi sem megyünk a pestinyolcnyolcnyolchoz -, hanem vállaljanak annyit legalább, amennyit mi. Az imádott kormányukért. Hajrá! Lássam azokat a kormánypárti portálokat, amelyeket nem a súlyos milliók működtetnek, hanem a meggyőződés, az elvek.

Az a helyzet kedves Judit, hogy mi bármikor bele tudunk nézni a tükörbe. A – sokszor nagyon nehéz – helyzetünk ellenére is teljesítjük, amit megfogadtunk magunknak, hogy szembeszállunk a gecikkel. Sőt, bármennyire szarban vagyunk is sokszor, már egy éve támogatunk egy olyan családot – minden áldott hónapban az álláskeresési járadék kétszeresével – amelyik ennek köszönhetően tudott életben maradni, a gyerek le tudott diplomázni és már megállnak a maguk lábán. A nyomorult kis pénzünkből támogatunk állatmenhelyeket, nehéz helyzetbe jutott embereket és nem picsogjuk teli a világot a kurvanagy jóságunkkal.

Drága Judit, lehet utánunk csinálni! Hajrá! Ünnepélyesen megígérem, hogy ingyen reklámot biztosítunk a Szalonnán az új, Orbánt támogató, teljesen saját erőből, az olvasók támogatásából megélő portálnak. Majd jelentkezzen kedves, ha ezt létrehozta. És persze, ha olvassa is valaki.
adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.