Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Izé…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ismét ránk zuhant az éj és az össznépi ostobaság csontroppantó súlya. De legalább csütörtök van és mához képest holnap már péntek, amikor semmi a világon nem változik, de mégis jó tudni.

A 24.hu információi szerint a veszprémi Fidelitas elnöke a saját két kicsi kacsójával festette le azt a feliratot, amit Simicska Lajos meg felfestett. Mármint, hogy Orbán geci. Ezt nem én mondom, Simicska állította, hogy Orbán geci, aztán meg fel is festette a saját tulajdonában lévő hirdetőoszlopra, hogy Orbán geci. Aztán meg a lap szerint a helyi Fidelitas elnöke szerint nem igaz az, hogy Orbán geci, ezért lefestette azt a feliratot, ami szerint Orbán geci. De aztán jött Simicska fia és felírta a lefestett oszlopra, hogy Orbán geci, mert szerinte, ha az apja azt állítja, hogy Orbán geci, akkor Orbán geci.

Én nem állítom, hogy Orbán geci, mert én nem is tudhatom, hogy Orbán geci-e, mert nem vagyok urológus, vagy proktológus, vagy mi kell ehhez. Az ugye még nem bizonyítja, hogy Orbán geci, hogy ma szavazott az Európai Parlament az uniós ügyészségről és a fideszesek egy geciként emberként nem szavaztak sehogy. Az sem teszi egyértelművé, hogy Orbán geci, hogy a külhoni magyarokat szédíti hülyeségekkel. Mert attól, hogy valaki egy kicsit hazudós, még nem feltétlenül geci. Az sem bizonyítja Orbán geciségét, hogy a nyugdíjasokat nyugdíjprémiummal és bözsiutival simogatja, hogy rá szavazzanak, vagy hogy közben a gyereke, veje, felesége, apja, anyja, testvére, szomszédja, kutyája milliárdos lett uralkodása alatt, mert a tehetség nem a geciség fokmérője.

Egyszóval meg kell állapítanom, hogy nem tudom egyértelműen kijelenteni, hogy Orbán geci, ezért mélységesen felháborítónak tartom, ha valaki azt mondj, hogy Orbán geci, mert sérti az én finom lelkemet az olyan csúnya szó, mint az Orbán. Ja nem, mint a geci.

A nap kommentje Zoltántól:

Ez az MSZP már viccesebb,mint a kétfarkúak.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.