Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ilyen alávaló, cinikus embert nem termett az anyaföld, pedig szinte csak ilyenek vannak a Fideszben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudom, hogy Palvin Barbara vagy Steiner Kristóf viselt dolgai egy pöttyet nagyobb érdeklődésre tartanának számot (majd szólok, ha műfajt váltottam és feladtam a közéleti salakkal folytatott harcot), ennek ellenére a csütörtöki napra, és a sorrendben 100. kormányinfóra való tekintettel mégiscsak a sokévi átlagot intelligenciában, gátlástalanságban és dörzsöltségben lenyomó Lázár János mindenes miniszter produkciójának egy apró szeletéről fogok eszmét futtatni.

Azt most hagyjuk, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, szárnyalunk, hasít a gazdaság, úgy vannak a számok, ahogy kell. Ja, nem. Állítólag a nyolc év kormányzás azért visszaüthet; már Lázár baráti körében is vannak olyanok, akik nem akarnak a Fideszre szavazni.

Hát ilyen az élet, Jánosom! Egy bizonyos IQ felett az ember vakhitének páncélja repedezni kezd, és már nem tudja meggyőzni magát arról, hogy Soros mindenre magyarázat, mindenre felmentés, mindenre legitimáció. Hogy a nemzeti lopás nem lopás, hogy a nemzeti kardcsörtetés leple alatt kormányozni sem kell, hogy a másik oldal egy vicc, egy szánalom és nincs miért aggódni.

De hagyjuk ezt! Beszéljünk arról, hogy rókavigyorod mögül jópofizva, félre- és mellébeszélve, ma Orbán Viktor ideológiai szarát kenegetted példátlan módon. Egy megbocsáthatatlan kérdésben. Te ma két éve tartó hecc- és gyűlöletkampányotok minden mocskát azoknak a nyakába varrtad Őcsény kapcsán, akiknek köszönhetően két éve nem borult lángba Budapest és a káosz nem verte szét a várost.

Te ma azt mondtad – Bokrossal és másokkal ellentétben én nem foglak fasisztázni, egy farizeus, megélhetési gazembernek tartalak mindössze -, hogy azok felelősek az Őcsényben kialakult gyalázatos helyzetért, akik oda akarták vinni azokat a nyomorult menekült gyerekeket. Te azt mondtad a száddal, hogy

nem felelős és nem körültekintő az a szervezet, amely többször került konfliktusba a kormánnyal, mert azzal áltatja a menekülteket, hogy meg tudja oldani a problémáikat”.

Azt javasoltad, hogy mindig a magyar kormány segítségét vegyék igénybe „egy tisztázatlan hátterű civil szervezet helyett”. Azt voltál képes felbüfögni, hogy Orbán Viktor nem is azt akarta mondani – bár neked nem dolgod kommentálni a miniszterelnök szavait -, amit mondott, hanem tök mást. Nem ítélted el, nem mondtál ellent, a máskor oly nagy előszeretettel hangoztatott magánvéleményednek sem adtál hangot. Mert egy gyáva, undorító senki vagy, még akkor is, ha sokkal több eszed van, mint az egész Fidesz-frakciónak együttvéve.

Azt mondtad egy erőszakba és fenyegetőzésbe torkollt eset kapcsán, amelyben a magyar kormány semmilyen felelősséget vállalni nem hajlandó, hogy az éremnek két oldala van, és azzal a lendülettel az egyiket alapból le is szartad. Azt mondtad, hogy megérted az indulatokat, hogy nem tudsz pálcát törni az ijedt, rettegő őcsényi magyarok fölött, akiknek az ellenzék hazudozik mindenfélét. Akik dehogy azért rettegnek, mert két éve nyomatjátok a kezeket ökölbe szorítani hivatott egyperces, hazug közpénz hirdetéseiteket, hanem mert a Migration Aid felelőtlen és hitegeti a menekülteket. Teszi ezt úgy, hogy közben a kormány mindent megad ezeknek a nyomorultaknak.

Ilyen alávaló, aljas cinikus embert nem termett az anyaföld, pedig szinte csak ilyenek vannak a Fideszben. Mekkora embertelenség kell kimagyarázni Orbán Viktor erőszakot rendben lévőnek találó szavait, és a magyar állam segítségét reklámozni olyanoknak, akiket rácsok mögé zárva tartanak hónapokig, akiket a legnagyobb hidegben sátrakba löknek ki a szabad ég alá, akiket minden lehető módon megaláznak, akikkel egyedül ezek a nemzet ellenségeinek kikiáltott civilek bánnak emberségesen? Milyen bizalommal forduljanak ezek az emberek a kibaszott magyar államhoz, amely plakátokon uszít ellenük és beléjük törli a sáros gumicsizmáját?

És akkor jön Lázár János, aki éppen kiszállni készül a nyolc éve romboló országos nagypolitikából – mert hátha mire a NER maga alá szarik végleg és visszafordíthatatlanul, a kollektív memóriából kiesik az ő neve – és pártolja a bűnt, hibáztatja az áldozatokat. Azokra mutogat, akik a kormány helyett végzik el azokat a feladatokat, amelyeket a kormány nemzeti érdekből elutasít.

Nem tudom, melyik a nagyobb bűn. A hányadék másra mutogatás, vagy az, hogy a magyar kormány második embere sem áll a megtámadott magyar polgárok oldalára, nem ítéli el az önbíráskodást, és az oltalmazotti státusszal rendelkezők elleni uszítást.

Te visszataszító, cinikus, mindent megúszni akaró emberszerű! Ezeknek a nyomorultaknak a magyar állam adott oltalmazotti és/vagy menekültstátuszt. Ezek az emberek a törvények értelmében oda mennek, ahova, akivel, amikor akarnak. Ezek az emberek nem bűnözők, hiszen azért kaphatták meg azokat a jogokat, amelyeket megkaptak, és amelyeknek az érvényesítését éppen a magyar államnak kellene biztosítania. De ti gennyes politikai érdekből úgy tesztek, mintha ezek a jogok nem léteznének, mintha a hazaáruló civilek bujtogatnák őket, hogy a derék magyarokat riogassák.

A gyászos politikai érdekeitekben gyökerező embertelenség kikezdte ennek az országnak a lelkét, az agyát, a tartását, a gerincét. Megmérgezett mindent, átszakított morális gátakat. És ti semmi felelősséget nem vállaltok ezért. Márpedig ezzel egyszer szembe kell nézni. Hogy nem Gyurcsány, nem Soros, nem Brüsszel, hanem a magyar kormány fordította ki minden emberi tartásából ennek az országnak az őcsényihez hasonló részét. És ha van Isten, vagy ha nincs is, ezt te sem úszhatod meg, Lázár! Pláne úgy nem, hogy az átlaghülye fideszesekkel ellentétben, te pontosan tudod, mit művelsz. Orbán Viktor mocskának heti eltakarításáért neked sem jár majd egyéb, mint a közönséges Németh Szilárdoknak. Akkor is, ha nincs Isten. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.