Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Az elemzők elemezgetnek, a tenyérjósok jósolnak, az ország meg belefullad a szarba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hivatalosan is megállapítom: ez az ország nem normális. Így, egyben, a nemzeti összetartozás jegyében. Büszkén, faszául. A régen véget ért vizes vébé még mindig drágul. Mert megérdemeljük. Fő hír, hogy Simicska részeg volt, mint az albán szamár, vagy nem volt részeg. A tévében szakemberek – ó, dehogy – vitáznak erről és arról, hogy most akkor ez kinek jó, hogy annyira okos az egykori bűntárs, mint a hétördög és a végén jól jön ki a háborúskodásból a szaporítóanyaggal, vagy összeomlott végleg és el lehet földelni.

Máshol, másik csatornán, mások – vagy ugyanott, ugyanazok, a fasz nem tudja követni és már nem is akarom – azon vinnyognak, hogy húha, hová rothadt az újságírás, mert újságíró már nincs is, csak propagandista. És már nem tart senki távolságot semmitől, meg még rondán is beszélnek. Mondja ezt valamelyik főszerkesztője valaminek.

Szaporítóanyag és társai meg közben csutkára kifosztják az országot. Nem kicsit, hanem nagyon. Miközben Sopánkáék azon nyammognak, hogy hát mi lett az újságírói kultúrával, a távolságtartással, az objektivitással és fújfújfúj! Az elemzők elemezgetnek, a tenyérjósok jósolnak, az ország meg belefullad a szarba. Kompletten.

A pofám szakad le, mert látom, hogy a disznószerelő mindenhol ott van, mindenhonnan kurvasok pénzt hasít, az idióta vadmagyar meg tapsikol, hogy legalább nem azok a rohadékok fosztják ki, hanem ezek. Nem mindegy neked, te megátalkodottan hülye? Nem mindegy, hogy ki miatt menekül a kölyköd külföldre, hogy ki miatt fázik a gyerek az iskolában, a beteg a kórházban, hogy ki miatt nem tudsz orvoshoz jutni, hogy ki miatt rohad le körülötted minden?

Hogy nem lehet megérteni azt, hogy nem az egyik, vagy a másik párttal van a baj, hanem az egész rendszerrel? Van itt másfél millió ember, akik csakazértis, dafke, dögöljön meg mindenki alapon Orbánt tartják a trónon, másik másfél millió meg mást tolna oda. A maradék hétmillió meg tátott szájjal rohangál a faszerdőben (az előző kétszer másfél millió is, csak ők legalább élvezik is) és sehonnan sehová nem jutunk. A szakértők meg megszakértik, az elemzők  elemzik és mindenki nagyon elégedett magával.

Mindeközben a kormány röhög a markába és viszik, amit érnek. Milliárdokat basznak el a közös pénzből arra, hogy tovább hülyítsék a hülyéket. Mindenről hét bőrt húznak le, mindenen gazdagodnak. Nem is akárhogy. A nagy csinnadrattával előadott jótéteményeken zsírosodnak. A rászoruló gyerekek üdültetésétől kezdve a közétkeztetésen át a rokkantak autóvásárlási támogatásáig mindenen. Személyesen, név szerint. Naplopók tömegét tartjuk el. A gyermekéhezés felszámolóművésznőjétől kezdve a félbolond önmegvalósítókon át a pereputtyot közpénzből tömő élősködőkig százával, ezrével csámcsognak a közösből, miközben nincsenek szakemberek, nincsenek szakpolitikusok, nincsen átlátható gazdálkodás, nincs egy kibaszott hiteles politikus sem.

Nincs kire szavazni? Hát nincs. A politikusokat mindig a társadalom termeli ki és nem megfordítva. Ha a társadalom tunya, hülye, lusta, akkor olyan lesz a kormány is. Őszintén, ki a franc akarna egy olyan országot vezetni, amelyikben a polgárok a saját, alapvető jogaikat sem ismerik fel és nem is képesek érvényesíteni azokat? Ki az a nemnormális, aki az élére akarna állni tízmillió seggnek, amelyik tízmillió fotelben terpeszkedik huszonöt éve? Vagy száz éve, de lehet, hogy ezer éve.

Ameddig mi nem változunk, a politika sem fog változni. Ha nekünk az jó, hogy a létminimumon tengődik a fél ország, ha elhisszük a propagandának, amit az el akar velünk hitetni és még ahhoz is balfaszok vagyunk, hogy ellenőrizzük, amit a pofánkba hazudnak, akkor nem is érdemlünk mást.

Lehet, hogy a finomlelkű toronylakók szerint én is csak egy rohadék propagandista vagyok, aki az objektív távolságtartás helyett ordít, mint a sakál, de pont rohadtul nem érdekel. Az sem.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.