Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ti józanon mentek le naponta kutyába, f@szfejek!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miután a magyar nyilvánosság nem elhanyagolható része legalább két napja kéjesen törölgeti a lábát (egyesek mindkét lábukat) Botka Lászlóba, és ez még mindig nem múlt idő, mára megszületett a felülmúlhatatlan prémium diagnózis, amellyel az ifjabb Matolcsy kezére játszott kormánypárti szennylap Botka bukását (=az egész ellenzéki összefogás bukása) sikeresen összemosta Simicska Lajos gecizésézével.

Az Origo névtelenségbe burkolózott ipari szarlapátolói akkorát írtak, mint ide Lacháza, kénytelen vagyok idézni:

Az MSZP összeomlása katasztrófa a Jobbiknak is, ezért is tombolhatott részegen Simicska Lajos.

Botka László kulcsszereplő lett volna a teljes ellenzéki összeborulásban, de azzal, hogy lemondott a teljes ellenzék bukott, élükön a Jobbikkal. A szegedi szocialista polgármester ugyanis sokat tett azért, hogy megállapodjon Vona Gáborral, az ügy érdekében még látszatkonfliktust is vállalt Gyurcsány Ferenccel. Árulkodó volt az is, hogy Botka nem szólalt meg a Jobbik antiszemita és korrupciós botrányaiban, míg Simicska Lajos tévéjében Kálmán Olga felváltva hízelgett jobbikos és szocialista politikusoknak. Jó eséllyel a nagy terv bukása miatt kezdett el részegen tombolni Simicska Lajos a veszprémi éjszakában.

Azt a büdös kurva élet, ez nem gyenge. Vajon kik lehetnek azok a nevüket vállalni sem merő gyáva humanoidok, akik összegányolták ezt az ordas hazugságoktól hemzsegő okádék cikket? Azért az MSZP összeomlásától eljutni Simicska bebaszásáig, egy tudományos-fantasztikus magazin számára is kihívást jelentene. De Origóék kicsire nem adnak, ők csuklóból tolják a politikai chemtrail-t.

Nem hírérték, de mégis. Ez és a sok más hasonló, naponta a pofánkba beleömlő gusztustalan, gátlástalan hazugság pontosan megmutatja, hol tartunk és hova jutunk, ha 2018-tól ugyanúgy gurul a közpénz a propaganda alternatív valóságáról bármit leírni hajlandó kormánypárti salakmédiához, mint most.

A Fidesz szalagmunkásai fenntartások nélkül tényként kezelik – és ezzel hülyítik az olvasóikat – azt, ami soha sehol el nem hangzott, tudniillik, hogy az MSZP Botka Lászlóval az élen a Jobbikkal készül közös platformra lépni. Soha erről nem volt szó, a demokratikus ellenzéki oldal világossá tette, hogy nincs összefogás a Jobbikkal. Arról nem beszélve, hogy a Jobbik maga is elzárkózott ennek a lehetőségétől.

Egy hazug premisszából aztán percek alatt eljutnak a bukott Kálmán Olgáig (ez az Origo kedvenc jelzője a műsorvezető kapcsán), aki Simicska Lajos tévéjében (ahonnan a fideszesek pártutasításilag ki vannak tiltva, vagyis gyáván el sem fogadják a meghívásokat, pedig biztos nekik is örömmel hízelegne a műsorvezető) smúzol az ellenzéknek, és addig, hogy Orbán egykori országos haverja és kollégiumi szobatársa azért baszott be, és indult el Orbán geciségét felrajzolni a saját tulajdonú hirdetőoszlopaira, mert az MSZP és Botka megbukott. Botka pedig magával húzta a Jobbikot, úgyhogy el lehet temetni a komplett ellenzéket a picsába.

Faszfejek! Már csak azt kéne megfejteni, mikor volt szó legalább egyszer is arról, hogy lesz teljes ellenzéki összeborulás, azon kívül, hogy erről soha a büdös életben nem esett szó? Ha nem másért, már csak azért sem, mert a magát minden idők egyetlen hiteles ellenzéki pártjának tartó LMP, vagy a szépreményű Momentum (akiknek a lejáratásába szintén nem kevés energiát feccölt az Origo) első perctől elzárkózott mindenféle összefogástól. Tehát ebben is hazudtok.

Vagyis egyetlen kérdés maradt: milyen nem létező nagy terv bukott meg Botka Lászlóval, hogy azért Simicskának be kellett basznia? És honnan tudjátok ti, közönséges karaktergyilkosok, hogy részeg volt a gazdátok egykori haverja a lopásban? Milyen tombolásról beszéltek? Hát hiszen a saját hirdetőoszlopaira festegette fel azt, amit már két éve is az ország orrára kötött, amikor Botka László és az ellenzéki összefogás a fasorban sem volt.

Az a baj, hogy ti ezt pontosan tudjátok, és még az sem nyújthatna felmentést ez alól a kendőzetlen, ordenáré hazudozás alól, hogy ragacsos összeesküvés-elméleteiket bebaszva írjátok. Ti józanon mentek le naponta kutyába, és már meg sem próbáltok úgy tenni, mintha sajtóorgánum, médiatermék lennétek, amelynek feladata a tájékoztatás. De hát az adófizetőktől ellopott pénzekkel kitömve biztosan nagyobb elánnal tördesi el az ember a gerincét naponta és hányja le sötét lelkiismerete tükrét.

Itt az egyedüli, akinek van oka arra, hogy lefossa a bokáját az MSZP megroppanása okán, az a Fidesz. Az MSZP szavazói ugyanis soha nem lesznek a Fidesz szavazói, de jó eséllyel lehetnek a Jobbik támogatói (ezt számos időközi választás bizonyította). És ezt semmilyen hagymázas, jól fizetett, elmebeteg cikk nem fogja tudni megakadályozni. A nem tegnap óta recsegő-ropogó NER és a centrális erőtér összeomlásának megalapozásához lehet, hogy éppen Botka László bukására volt szükség.

Szóval vergődjetek, fröcsögjetek, és találjatok ki vadabbnál vadabb hazugságokat! Szükségetek is lesz rá. Simicska tombolása sehol nincs ahhoz képest, amit a gazdátok elő fog adni, ha esetleg nem pont úgy lesznek a számok. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.