Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi lesz, ha valaki az életével fog fizetni a ti uszító, gyűlöletkeltő politikátokért?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor megnyilatkozott az elmúlt hónapok egyik, ha nem legundorítóbb hazai ügyében. Igen, megint csak Őcsényről van szó, a magyar népművészet egyik fontos helyszínéről, mely a kormánypropaganda beérésének szomorú otthona lett. Falugyűlés, gyűlölet, halálos fenyegetések, majd a polgármester lemondása, ez történt a piciny faluban az elmúlt négy napban. Ahelyett, hogy az ország miniszterelnöke, Orbán Viktor elítélte volna, de legalábbis nem helyénvalónak ítélte volna meg az őcsényi esetet, ennek ellenkezőjéről tett tanúbizonyságot. Helyeselte, már-már követendőnek nevezte azt, amit a falu lakosai tettek.

Nem akarnak az emberek migránsokat befogadni, „nem akarnak az országba és nem akarnak a falujukba”. „Annyit hazudtak már nekik migránsügyben, hogy nem hiszik el, hogy csak gyerekek fognak jönni. Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket” – jelentette ki a kormányfő.

Ezzel a kormányfő engedélyt adott az uszításra, a gyűlöletre, jogosnak, sőt követendő példának tüntette fel azt, ami bármely más európai ország területén abnormális, elítélendő lenne. Egy embert halálosan megfenyegetni, majd autójának kerekeit kiszúrni az ország vezetője szerint „nagyon helyes”. Hát mi lett országunkból? Hova jutottunk, hogy a kormányfő helyesli azt, ha egy embert halálosan megfenyegetnek és jószerivel elüldöznek saját otthonából? Hát a kurva élet már, erre más szavakat nehéz lenne használni.

Őcsény példája jól mutatja milyen irányba indult el az ország. Mondhatnánk, hogy egyedi esetről van szó, de sajnos tudjuk jól, hogy ez nem így van. Nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó eset, hogy férfiak és nők, családapák és családanyák ordítva, fenyegetőzve nyilvánítanak véleményt. Vitának még csak helye sincs, menekült = erőszakoló terrorista. Az mindegy, hogy háború elől menekülő kisgyermekekről van szó. Belőlük majd később lesz terrorista – mondják sokan.

A vidék butítása olyan mértékben indult meg, hogy azt visszafordítani évek, évtizedek munkája lesz. A propaganda, a hazugságáradat vég nélkül ömlik a falusi és városi lakosság arcába. TV csatornák, újságcikkek százai sulykolják az emberekbe: a menekültek gonoszak, azért jönnek ide, hogy feldúlják életünket, megerőszakolják kisgyermekeinket.

Hibáztatni nem az időseket, nem a falusiakat kell. A felelős mindezekért Orbán Viktor és kormánya. Ők azok, akik a gyűlöletet szítják, ők azok, akik erre építve próbálják megnyerni a következő választásokat. Semmi sem fontos számukra, csakis a győzelem. Ha ez akár emberéleteket is követel, az sem számít. Mert most még csak ígéretek vannak a gyilkosságra, de mi lesz, ha egyszer valaki beváltja az ígéreteit? Mi lesz, ha valaki bizonyítani akar neked, kedves Viktor? Mi lesz, ha valaki az életével fog fizetni a ti uszító, gyűlöletkeltő politikátokért?

A gyűlölet nem állt meg Esztergályhorváti határában, Őcsény felé megindulva az egész országot behálózza. A gyűlölet terjedésének megálljt kell parancsolni, különben beláthatatlan következményei lesznek. Jövőre az ország sorsáról döntünk, döntsünk hát ésszel.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.