Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Felhívás: Rólunk van szó

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez most kimondottan és vállaltan a reklám helye! Kérjük, segítsetek, hogy sokakhoz eljusson a felhívás, mert fontos. Mert rólunk van szó. Rólunk, emberekről.

1,8 millió ember már „kritikus tömeg”?

Nem adom fel! – 4. Rehab Critical Mass

2017. szeptember 30. szombat

Hidak építése – a sorainkon belül: Mi, fogyatékossággal élő férfiak és nők egy önállóbb és boldogabb életért 2017. szeptember 30-án, szombaton közös felvonulásra és vidám, zenés, sportos ünnepre hívunk mindenkit!

Hidak építése – a társadalmon felé: Immár negyedszer várjuk szeretettel a fogyatékossággal élő társainkat, családtagokat, hozzátartozókat, barátokat, szimpatizánsokat – a társadalomban kb. 1.8 millió ember az, akit érint a fogyatékosság, mint élethelyzet.

Jelszavunk: Lélektől lélekig!

Hidak építése – az egyházak felé: Sok ezer fogyatékossággal élő hívő társunk vallásgyakorlásának megkönnyítése.

Hidak építése – a döntéshozók felé: Az elmúlt évek során a „pilléreket” már közösen elhelyeztük. Jó lenne már „átadni a hidat” és együtt, egy akarattal átmenni rajta!

Újítsuk, építsük tovább a hidakat!

Találkozzunk szeptember 30-án szombaton!

10.00 – 16.30 CSALÁDI NAP zenei és sport programokkal a Szent István téren. A Fodisz szervezésében: 
Tervezetten megjelenő aktivitások, sportágak: adaptív evezés és vívás, boccia, Esések Iskolája, freestyle-foci, karate, kerekesszékes kosárlabda és kézilabda, íjászat, para kajak-kenu, paravívás, szkander/para-szkander, tenisz, teremkerékpár, ügyességi pálya, ülő röplabda, vak box, vakfoci, vaksakk/sakk, zumba. CSALÁDI NAP zenei és sport programokkal a Szent István téren.

10.00 – 15.30 óra között FODISZ SPORT TÉR

A színpadon a Makkelos Fesztivál résztvevői (6 különböző országból érkező, fogyatékossággal élő előadókból álló művészeti csoportok) zenélnek.

15.00 Gyülekezés a Clark Ádám téren a Lánchíd budai hídfőjénél a „0” km kőnél.

16.00 A menet elindul a Szent István térre

16.35 Érkezés a Szent István térre

16.35 -20.00 Szent István tér (a Bazilika előtt) – színes zenei- és kulturális programok, közösségi zenélés, Nemadomfel együttes stb. 

18.00-19.00 Bazilika – Böjte Csaba gondolatai

Mi fogyatékossággal élő férfiak és nők tudjuk és hirdetjük:

JOBB VELÜNK A VILÁG!!!

Várunk a felvonuláson!

A sportprogramok szervezője, együttműködő partnerünk a Fodisz.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.