Felhívás: Rólunk van szó

Rehab Critical Mass/Facebook Rehab Critical Mass/Facebook

Ez most kimondottan és vállaltan a reklám helye! Kérjük, segítsetek, hogy sokakhoz eljusson a felhívás, mert fontos. Mert rólunk van szó. Rólunk, emberekről.

1,8 millió ember már „kritikus tömeg”?

Nem adom fel! – 4. Rehab Critical Mass

2017. szeptember 30. szombat

Hidak építése – a sorainkon belül: Mi, fogyatékossággal élő férfiak és nők egy önállóbb és boldogabb életért 2017. szeptember 30-án, szombaton közös felvonulásra és vidám, zenés, sportos ünnepre hívunk mindenkit!

Hidak építése – a társadalmon felé: Immár negyedszer várjuk szeretettel a fogyatékossággal élő társainkat, családtagokat, hozzátartozókat, barátokat, szimpatizánsokat – a társadalomban kb. 1.8 millió ember az, akit érint a fogyatékosság, mint élethelyzet.

Jelszavunk: Lélektől lélekig!

Hidak építése – az egyházak felé: Sok ezer fogyatékossággal élő hívő társunk vallásgyakorlásának megkönnyítése.

Hidak építése – a döntéshozók felé: Az elmúlt évek során a „pilléreket” már közösen elhelyeztük. Jó lenne már „átadni a hidat” és együtt, egy akarattal átmenni rajta!

Újítsuk, építsük tovább a hidakat!

Találkozzunk szeptember 30-án szombaton!

10.00 – 16.30 CSALÁDI NAP zenei és sport programokkal a Szent István téren. A Fodisz szervezésében: 
Tervezetten megjelenő aktivitások, sportágak: adaptív evezés és vívás, boccia, Esések Iskolája, freestyle-foci, karate, kerekesszékes kosárlabda és kézilabda, íjászat, para kajak-kenu, paravívás, szkander/para-szkander, tenisz, teremkerékpár, ügyességi pálya, ülő röplabda, vak box, vakfoci, vaksakk/sakk, zumba. CSALÁDI NAP zenei és sport programokkal a Szent István téren.

10.00 – 15.30 óra között FODISZ SPORT TÉR

A színpadon a Makkelos Fesztivál résztvevői (6 különböző országból érkező, fogyatékossággal élő előadókból álló művészeti csoportok) zenélnek.

15.00 Gyülekezés a Clark Ádám téren a Lánchíd budai hídfőjénél a „0” km kőnél.

16.00 A menet elindul a Szent István térre

16.35 Érkezés a Szent István térre

16.35 -20.00 Szent István tér (a Bazilika előtt) – színes zenei- és kulturális programok, közösségi zenélés, Nemadomfel együttes stb. 

18.00-19.00 Bazilika – Böjte Csaba gondolatai

Mi fogyatékossággal élő férfiak és nők tudjuk és hirdetjük:

JOBB VELÜNK A VILÁG!!!

Várunk a felvonuláson!

A sportprogramok szervezője, együttműködő partnerünk a Fodisz.