Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezt kellene megmagyarázni a nyivákolás helyett

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt! Simicska Lajos visszavonulót fújt. Ezentúl a tulajdonában lévő hirdetési felületeken nem jelennek meg politikai hirdetések, mert az veszélyes. Mondta Simicska. Jól van akkor.

Na tessék, van itt jó hír dögivel, csak meg kell találni. Tessék, mit találtam!

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a Balin jelenleg is zajló 4. Ázsia-Európa (ASEM) Közlekedési Miniszterek Találkozóján (TMM) Magyarország Kormánya nevében javaslatot tett arra, hogy a soron következő 5. ASEM–TMM házigazdája Magyarország legyen. A 39 ország részvételével zajló 4. ASEM Közlekedési Miniszteri Találkozón a küldöttek üdvözölték, és elfogadták a magyar javaslatot, így a 2019-ben esedékes ASEM–TMM helyszíne Magyarország lesz. 
Az 5. ASEM-TMM házigazdájaként 2019 és 2021 között Magyarország tölti be az ASEM-TMM soros elnöki tisztségét, amely óriási lehetőséget nyújt hazánk számára a nemzetközi együttműködések előmozdítása terén.

     Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (MTI-OS)

Ha valaki esetleg érti, hogy mi a bús van azon kívül, hogy Seszták Miklós Balin meresztgette a valagát formás popóját (nyilván közpénzből), az majd magyarázza már el nekem is. Köszi szépen.

A mindenkinél jobban értesült Magyar Idők máris tálalta a legújabb nemzeti inzultáció kérdéseit. Én meg leloptam (mást onnan nem is érdemes lenyúlni) és tálalom a reggeli pirítós mellé:

1. Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy Afrikából és a Közel-Keletről évente legalább egymillió bevándorlót telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarországra is.

2. Soros György brüsszeli vezetőkkel együtt azt is tervezi, hogy az EU tagállamai, így Magyarország is, bontsák le a határvédelmi kerítéseket, és nyissák meg a határokat a bevándorlók előtt.

3. A Soros-terv része, hogy a nyugat-európai országokban összegyűlt bevándorlókat Brüsszel kötelezően ossza szét, különös tekintettel a kelet-európai országokra. Ebben Magyarországnak is részt kellene vennie.

4. A Soros-terv alapján Brüsszelnek arra kellene köteleznie minden tagállamot, így Magyarországot is, hogy minden bevándorlónak fizessen 9 millió forint állami segélyt.

5. Soros György azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért.

6. A Soros-terv célja, hogy az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon annak érdekében, hogy az illegális bevándorlók integrációja hamarabb megtörténjen.

7. A Soros-terv része, hogy politikai támadást indítsanak a bevándorlást ellenző országok ellen, és kemény büntetésekkel sújtsák őket.

Én speciel nem értem, hogy mit kell ezen megválaszolni, vagy eldönteni, vagy támogatni, de nem baj. Nem is nekem írták a cuccot.

Ja, bocs. A PestiSrácok is megszerezte a hét pontot. Hálisten.

Ezt most így, ahogy van, kénytelen vagyok ide tenni. 888.hu.

hisztiTényleg? G. Fodor újságírói hihetetlenül jól tájékozottak, nem csúsztatnak, nem hazudoznak, nem uszítanak. Ők csak objektíven forradalmiak, vagy forradalmian objektívek. Nézzük a szikár tényeket:

  • 2009 – az 58. helyen álltunk.
  • 2010 – 52.
  • 2011-  48.
  • 2012 – 60.
  • 2013 – 63.
  • 2014 – 60.
  • 2015 – 63.
  • 2016 – 69.
  • 2017 – 60.

Liberális sivalkodás, meg hiszti, mi? A 2011-es eredményt az előző év tolta. Megjött a remek Fidesz, és leverte a mutatót öt év alatt, aztán most visszahozott belőle valamennyit. Ami még mindig a picsában nincs a kormányváltáskor elért eredményhez képest. Ezt kellene megmagyarázni a nyivákolás helyett. Hülyegyerek.

Most, hogy sikeresen felhúztam magam, csapjunk bele a velőspacalba. Hamarosan jövünk, hogy a Fidesz meg menjen.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.