Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Vendégírás: Azt mindenki tudja, hogy Jézus magyarnak született, csak ez a Soros lefizette, hogy zsidónak mondja magát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Mikes Mirtill: E-mail a bácsikámnak Rodostóba

Tárgy: Szerencse

Most azután – de tényleg – kend igazi szerencsefi! Kiváltképpen attól, hogy nem tartózkodik kend a kis magyar határokon belül. Itt most Hitler legjobb magyar tanítványa rákosista szalámipolitikával mintaszerű szociális tisztogatást folytat. Ráadásul kendnek nyomja ez a Semjén, a magyar vadászok álszentje, vagy kicsoda a júdáspénzt, hátha kendet is bevásárolhatja egy szavazás erejéig janicsárnak. Persze én ezt szóvá se tenném, de beszélik a népek a piacon.

Hanem a távoli kvártélyból még az a nagy szerencséje is adódik kendnek, hogy a sok szájmenést a politikáról nem kell kendnek hallgatni. Főleg nem pecázás közben. (Bár ebben a dögmelegben egyébként se harap a hal, de a sok okoskodástól, amit a halak is hallanak, mert a víz jól viszi a hangot – ha nem tudná kend-, szerintem nem csak a partra vetik magukat, hanem a migránskerítésen kéz- és láb nélkül is képesek átmászni rémületükben.) Bizony. Ne legyen kétsége kendnek, igazat beszélek.

Olvasta kend is, itt volt a miniszterelnök Izraelből. Soros plakát meg egyből nem volt. A tata cimborája meg ott kinn a vízparton, mikor a szúnyog se csípett, sőt már éppen mozdult volna a hal, kifejtette, hogy ezt a Dölyföskét – mint I. Soros Bérencet – a Horthy spórolt pénzéből a zsidók ültették a nyakunkba. Most jött a főnök ellenőrizni a helytartóját. Mindenki láthatta/hallhatta a tévében a mi Pöttömkirályunk milyen lihegve gazsulált a gazdájának, az izraeliták fejedelmének. Ez a plakátozás meg csak egy blöff! A hittérítés erőltetése is a Soros-terv része a kormány részéről.

A szabadságot, pláne a lelkiismereti szabadságot nagyon szerető magyar nép megutálja a ráerőltetett kereszténységet és visszatér a zsidó hitre. Mert azt mindenki tudja, hogy Jézus magyarnak született, csak ez a Soros lefizette, hogy zsidónak mondja magát etnikailag is, mint ahogy a pápát meg az Orbánt is megvette! Valójában már rég a Soros zsebében kucorog az egész úri banda! Ki van ez találva! És azt is mindenki tudja, hogy Árpád apánk viszont zsidó hitű volt (ha kell, erre a kabarok meg is esküsznek), és nem véletlenül lebzsel a fejesek körül most sem az a sok bicskával keresztelt székely, mint ez az időközben jobb létre szenderült Finkelstein is.

Ettől a mély bölcsességtől már fenekezővel se volt kapás, pedig az igazi meglátások csak ezután bukkantak ki a tata szakértőjéből, miszerint a nemzetközi vonatokra meghirdetett bombariadó is csak propaganda volt, mint a migránsozás, hogy féljünk. Én ugye a tata mellett nem félek a migránstól, mert a tata megmondta, hogy „aki messzi földről idejön letelepedni az már nem sajátos nevelést igényel, mint én, hanem a súlyos értelmi fogyatékossága miatt zárt osztályt, azért is kerítik be a határvadászok villanyos szögesdrótkerítéssel a lágerüket.” Végül a folyamatos agymenéstől jól elálmosodtam. Reggelig bóbiskoltam, hal sehol, kend meg szerencsésen, nagy békességben átszundíthatta ezt az éjszakát is. Sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés, mert a nagyi iránymutatása mellett szundi helyett pucolhatom a krumplit.

Kendnek is ajánlom – ha haza bódulna a szegénységbe – akkor a vénecske, fonnyadt csírás krumplit kicsit vastagabban, a csírák épségére vigyázva hámozza, mert elültetheti újfent a héját. Folyamatosan töltse fel a földjét, hogy mindig legyen kinn egy kis zöldje, és amíg zöldell a szára, addig ne szedje fel az egész tövet, hanem csak „herélje ki” a bokrot, vagyis óvatosan kaparjon ki néhány nagyobb szem krumplit, a kicsiket pedig takarja vissza. Amikor a nagy példakép államférfi őfőméltósága Horthy Miklós másfél millió magyart kiküldött a felvilágosult liberális Nyugat megtérítésére, itthon akkor járatta csúcsra a honmaradó imádságon élő nép ezt a termesztési technológiát, már persze ha véletlenül jutott neki egy „kapa föld”.

Kend rossz helyen térdelt, mikor a fiúk hadizsákmányként a szülőföldet osztogatták, úgyhogy maradjon, ahol van. Mirtill

Bütyökfalva, 2017. 08. 20.

P.S. Persze ha génkezelt krumplit vásárolt, akkor megszívta kend, mert az képtelen utódot fialni; akkor se képes, ha egészben marad! Ne csodálkozzon ezen. Régen a kormányzó úr őfőméltósága gyárilag volt úr, a krumpli meg krumpli. Ha a politikusok így elkorcsosulhattak a nemzeti vagyon felzabálásától, akkor mit vár kend attól a szerencsétlen vegyszeres krumplitól?

P.P.S. Ez a levél benne maradt a gépben, mert a náthám miatt anyu eltiltott a géptől, később pedig megfeledkeztem róla, de most elküldöm. Egyrészt, hogy ismételten megerősítsem milyen szerencsés kend, hogy nincs itt; másrészt tudja kend, hogy mire számítson, ha hazaruccan egy túlélő szafarira, és itthon krumplit ültetne egy török honból hozott virágcserépnyi földbe.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.