Vendégírás: Azt mindenki tudja, hogy Jézus magyarnak született, csak ez a Soros lefizette, hogy zsidónak mondja magát

Orbán Viktor fogadja a Parlamentben Soros Györgyöt 2010 októberében
(Fotó: Pelsőczy Csaba / Miniszterelnökség) Orbán Viktor fogadja a Parlamentben Soros Györgyöt 2010 októberében (Fotó: Pelsőczy Csaba / Miniszterelnökség)

kelemen.mikes@netkavezoabujdosokhoz.tekirdag.tr

Mikes Mirtill: E-mail a bácsikámnak Rodostóba

Tárgy: Szerencse

Most azután – de tényleg – kend igazi szerencsefi! Kiváltképpen attól, hogy nem tartózkodik kend a kis magyar határokon belül. Itt most Hitler legjobb magyar tanítványa rákosista szalámipolitikával mintaszerű szociális tisztogatást folytat. Ráadásul kendnek nyomja ez a Semjén, a magyar vadászok álszentje, vagy kicsoda a júdáspénzt, hátha kendet is bevásárolhatja egy szavazás erejéig janicsárnak. Persze én ezt szóvá se tenném, de beszélik a népek a piacon.

Hanem a távoli kvártélyból még az a nagy szerencséje is adódik kendnek, hogy a sok szájmenést a politikáról nem kell kendnek hallgatni. Főleg nem pecázás közben. (Bár ebben a dögmelegben egyébként se harap a hal, de a sok okoskodástól, amit a halak is hallanak, mert a víz jól viszi a hangot – ha nem tudná kend-, szerintem nem csak a partra vetik magukat, hanem a migránskerítésen kéz- és láb nélkül is képesek átmászni rémületükben.) Bizony. Ne legyen kétsége kendnek, igazat beszélek.

Olvasta kend is, itt volt a miniszterelnök Izraelből. Soros plakát meg egyből nem volt. A tata cimborája meg ott kinn a vízparton, mikor a szúnyog se csípett, sőt már éppen mozdult volna a hal, kifejtette, hogy ezt a Dölyföskét – mint I. Soros Bérencet – a Horthy spórolt pénzéből a zsidók ültették a nyakunkba. Most jött a főnök ellenőrizni a helytartóját. Mindenki láthatta/hallhatta a tévében a mi Pöttömkirályunk milyen lihegve gazsulált a gazdájának, az izraeliták fejedelmének. Ez a plakátozás meg csak egy blöff! A hittérítés erőltetése is a Soros-terv része a kormány részéről.

A szabadságot, pláne a lelkiismereti szabadságot nagyon szerető magyar nép megutálja a ráerőltetett kereszténységet és visszatér a zsidó hitre. Mert azt mindenki tudja, hogy Jézus magyarnak született, csak ez a Soros lefizette, hogy zsidónak mondja magát etnikailag is, mint ahogy a pápát meg az Orbánt is megvette! Valójában már rég a Soros zsebében kucorog az egész úri banda! Ki van ez találva! És azt is mindenki tudja, hogy Árpád apánk viszont zsidó hitű volt (ha kell, erre a kabarok meg is esküsznek), és nem véletlenül lebzsel a fejesek körül most sem az a sok bicskával keresztelt székely, mint ez az időközben jobb létre szenderült Finkelstein is.

Ettől a mély bölcsességtől már fenekezővel se volt kapás, pedig az igazi meglátások csak ezután bukkantak ki a tata szakértőjéből, miszerint a nemzetközi vonatokra meghirdetett bombariadó is csak propaganda volt, mint a migránsozás, hogy féljünk. Én ugye a tata mellett nem félek a migránstól, mert a tata megmondta, hogy „aki messzi földről idejön letelepedni az már nem sajátos nevelést igényel, mint én, hanem a súlyos értelmi fogyatékossága miatt zárt osztályt, azért is kerítik be a határvadászok villanyos szögesdrótkerítéssel a lágerüket.” Végül a folyamatos agymenéstől jól elálmosodtam. Reggelig bóbiskoltam, hal sehol, kend meg szerencsésen, nagy békességben átszundíthatta ezt az éjszakát is. Sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés, mert a nagyi iránymutatása mellett szundi helyett pucolhatom a krumplit.

Kendnek is ajánlom – ha haza bódulna a szegénységbe – akkor a vénecske, fonnyadt csírás krumplit kicsit vastagabban, a csírák épségére vigyázva hámozza, mert elültetheti újfent a héját. Folyamatosan töltse fel a földjét, hogy mindig legyen kinn egy kis zöldje, és amíg zöldell a szára, addig ne szedje fel az egész tövet, hanem csak „herélje ki” a bokrot, vagyis óvatosan kaparjon ki néhány nagyobb szem krumplit, a kicsiket pedig takarja vissza. Amikor a nagy példakép államférfi őfőméltósága Horthy Miklós másfél millió magyart kiküldött a felvilágosult liberális Nyugat megtérítésére, itthon akkor járatta csúcsra a honmaradó imádságon élő nép ezt a termesztési technológiát, már persze ha véletlenül jutott neki egy „kapa föld”.

Kend rossz helyen térdelt, mikor a fiúk hadizsákmányként a szülőföldet osztogatták, úgyhogy maradjon, ahol van. Mirtill

Bütyökfalva, 2017. 08. 20.

P.S. Persze ha génkezelt krumplit vásárolt, akkor megszívta kend, mert az képtelen utódot fialni; akkor se képes, ha egészben marad! Ne csodálkozzon ezen. Régen a kormányzó úr őfőméltósága gyárilag volt úr, a krumpli meg krumpli. Ha a politikusok így elkorcsosulhattak a nemzeti vagyon felzabálásától, akkor mit vár kend attól a szerencsétlen vegyszeres krumplitól?

P.P.S. Ez a levél benne maradt a gépben, mert a náthám miatt anyu eltiltott a géptől, később pedig megfeledkeztem róla, de most elküldöm. Egyrészt, hogy ismételten megerősítsem milyen szerencsés kend, hogy nincs itt; másrészt tudja kend, hogy mire számítson, ha hazaruccan egy túlélő szafarira, és itthon krumplit ültetne egy török honból hozott virágcserépnyi földbe.

adomany-1