Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mielőtt nekimennék a falnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szépjóestét mindenkinek, akinek! Is. Kicsit nem figyeltem oda, és ímhol megint egy igazán értelmes, életbevágó, halaszthatatlan húzással állt elő a kormány: választások előtt minden iskolába zongorát szeretnének. Van kibaszandó 2 milliárd forintunk, úgyhogy miért is ne? Ha már a fogantatás pillanatában illik dalra fakadni, akkor ez a minimum, nem? Ez pont annyira nagyon fontos, mint Vietnamban onkológiai kórházat építeni, miközben az elmúlt nyolc év után nyolc évvel Magyarországon halnak meg legtöbben rákban. A hanyatló Európa viszonylatában, úgy értem.

Nem baj, mert Toporzékolásügyi Péter országos haverja a mindenhez is értésben, Kuna Tibor kolléga (aki már hugyosra kereste magát a kedvező politikai széljárásnak köszönhetően) például mindössze 80 millió forintért vallásügyi konferenciát szervál a kormánynak. Háhh. És örüljön mindenki, mert lehetne 800 millió is, és akkor mi van? Bezzeggyurcsánysoros, naná.

Apropó Gyurcsány: az MSZP hajlandó tárgyalni a patás ördöggel. Hopphirtelen az MSZP nyitott azokra a tárgyalásokra, amelyek Gyurcsány Ferenc DK-elnök választási listán való szerepléséről szólnak. Najó, ez eddig nem így volt, most meg már így van. Remélem, hogy még a választások előtt kiderül, hogy mihez tartsuk magunkat, mi büdösparasztok. Bocsánat, nem mi, csak én büdösparaszt.

Most akkor én már nem tudom, hogy mivan a Jobbik és Simicska purpárléjával, mindenesetre a legokosabb Lajossal, Orbán Viktor kollégiumi haverjával és az országot szétlopó elvtársával az van, hogy a G-nap előtt még a Fidesznek árult kedvezményes árú plakáthelyeket. Mostanában a Jobbikkal szokás hírbe hozni, de most azt állítja, az ő reklámcégei már nem tesznek közzé sem politikai, sem közéleti tárgyú hirdetéseket. Simicska ezzel kapcsolatos közleményét ITT lehet elolvasni.

Nade mióta Orbánról virágot is elneveztek, szerintem egy szavunk sem lehet, vagy ha de, akkor így jártunk. Fontosak vagyunk, mint a kurvaélet, mert Kövér László a marokkói képviselőház elnökével tárgyalt. Minek? Ki tudja.

A mai kedvenc hírem akkor is az, hogy a szlovák államfő múlt héten Soros Györggyel találkozott, Andrej Kiska viszont nem is árulta el, hogy miről csacsogtak ők a világ ellenségével, de vicces ez. Éljenek e vénégyek! 🙂 Ehhez csak az fogható, hogy Németh Zsolt meg Gulyás Gergely Macedóniában sorosozik és kampányol a jobbközép párt oldalán. Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke (via Pestisrácok nevű izé) szerint:

a macedónok és a magyarok testvérnépek, mert a vallásunk és a kultúránk tart meg mindkettőnket.

Mielőtt a falnak nekimennék, Zsókának köszi a nap kommentjét:

Murphy bővített törvény – 3 egyetemes dolog van: oxigén, ostobaság és a gyűlölet. Igaz, hogy a 3. a másodikból következik.

Remélem, ez a nóta még nem volt, de ha igen, akkor is menő, nekem tetszik:) Aludjatok jól! Holnap reggel Róbertgidával folytatódunk!

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.