Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nézd meg, mit tettél, Viktor!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor hatalmas csinadrattával tegnap megérkezett Vietnamba, hogy ott aztán megpróbálja minden nőnemű egyed kezét tövig nyalni. Noha ez kint nem divat – máshol sem – az ország felkent vezetőjét ez nem hozta lázba. Aztán a leszállást követően azonnal megkezdték a fontos tárgyalásokat az ország vezetésével. Sikerült is megállapodniuk egy 440 millió euró értékű segélyhitel-programban. Öröm és boldogság, hogy népünk vezetője szórja a pénzt, mintha nem lenne holnap.

A tájékoztatókból kiderül: egy 500 ágyas onkológiai kórház felépítése mellett – többek között – négy kórház, valamint egy vízierőmű felépítésére elegendő hitelt nyújtunk az ország számára. Van tehát pénz dögivel, már úgy értem arra, hogy azt az ország határain kívül költsék el. Idehaza sem elég CT, sem elég MRI készülék nincs, van, ahol a mennyezetből patkányok hullanak alá, és van, ahol a romos kórház falai között fagyoskodnak a betegek. De gond egy szál sem, ugyanis újabb beruházást jelentett be a kormány, a vietnamival egy időben. Mégpedig nyolc új börtön felépítéséről döntöttek.

Itthon tehát ez jelenti a prioritást. Stadionok, fűtött gyepes gyakorlópályák Alsó-, valamint Felsőröcsögén és nyolc új börtön, amelyeket majd meg lehet tölteni a forró ősz alkalmával elfogott nemzetellenes, sorosbérenc, libsi ivadékokkal. A kézfertőtlenítők a kórházak műtőiben nem fontosak, sem a fűtés, vagy a tiszta ágyak és takarók megléte. A fontos az, hogy az erőszakszervezetek fel legyenek szerelve a legmodernebb fegyverekkel, harckocsikkal és rakétákkal. Mi meg dögöljünk csak halomra az ország súlyponti kórházaiban.

Ha valakinek nemzetellenes terve van, az maga Orbán Viktor. Azzal, hogy az oktatás helyzetét ellehetetleníti, valamint betegek tucatjait ítéli halálra valamelyik kórház falai között, egy nemzetet ítél halálra, elvéve annak jelenét és jövőjét. A jóléti intézkedések helyét átvették a sportberuházások, melyek mindennél fontosabbak a mostani kormánynak. Átcsoportosítások tucatjai történtek az elmúlt hónapokban, pénzt elvéve azoktól, akiknek erre a legnagyobb szükségük lett volna.

Igen, fontos a jó külkapcsolatok fenntartása, de nem a saját országunk kárára. Nem akkor, amikor idehaza egy kórházi beutaló sokszor egyenlő a halálos ítélettel. Nem akkor, amikor Szlovákiából adományozott, leszuperált ágyakon fekszenek szüleink és nagyszüleink. Elég volt abból, hogy mindenre jut pénz, csak arra nem, amire valóban kéne.

Kedves Viktor, a luxusrepülő helyett ülj fel egy Kelet- vagy akár Dél-Magyarországra tartó helyi járatra és nézz körül. Nézz körül a saját szülőhazádban, nézd meg, mit tettél. Tudom, bármivel szívesebben szembesülsz, mint a valósággal. Pedig egyszer kénytelen leszel.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.