Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Követelem Botka Lászlótól

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bevallom, én alábecsültem a kormányt. Azt hittem, nincs humorérzékük, erre kiderül, hogy de. Van. Tessék:

„Botka László ugyanolyan szocialista jelölt, mint a többi. Ugyanazokkal egyezkedik és ugyanazoknak tesz ajánlatot, mint akiknek korábban is mindig. A baloldalon tényleg semmi sem változik, ugyanazok osztozkodnak a hatalmi pozíciókon, akik mindig is osztozkodtak.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz”

Hát mi ez, ha nem a legkifinomultabb szellemesség? Hmmm? Ízlelgessük!

Botka László ugyanolyan szocialista jelölt, mint a többi.

Hát mert milyennek is kellene lennie egy nem ugyanolyan szocialista jelöltnek? Másmilyennek, nyilván. Például lehetne három lába. Vagy öt. Esetleg egy rakás keze, mint Sívának. Aztán nézhetne hátrafelé a feje, mert az sem szokványos dolog. De lehetne például ázsiai, vagy néger is, mert Magyarországon az sem mindennapi egy szocialista jelölt esetében.

Ugyanazokkal egyezkedik és ugyanazoknak tesz ajánlatot, mint akiknek korábban is mindig.

És tényleg! És tudja, és tudja és tudja! Követeljük, hogy Botka László tegyen ajánlatot a Makkoshotykai Hímzőkörnek, a Patakpoklosi Önkéntes Súlyemelő Klubnak és a Női Birkózók Divatstúdiójának! Sőt, Botka László egyezkedjen a Nemzeti Bélyeggyűjtő Egylet vezérkarával, a Nemzeti Pacalfőző Bajnokság első három helyezettjével, valamint az Óvónők Néptánccsoportjával is!

 A baloldalon tényleg semmi sem változik, ugyanazok osztozkodnak a hatalmi pozíciókon, akik mindig is osztozkodtak.

Nagyon igaz! Ez tűrhetetlen! A baloldal osztozkodjon a hatalmi pozíciókon a jobboldallal. Követeljük, hogy a baloldal ezentúl kizárólag a jobb oldalon közlekedjen! Gyalog. Autóval a bal oldalon, de csak angol kormánnyal ellátott autókkal!

Elegünk van az uncsi baloldalból, változást akarunk! Követeljük, hogy vonják be a hatalmi tárgyalásokba Lord Buckethead-et is! Ő az Egyesült Királyságban csupán 249 szavazatot kapott, pedig megérdemelné, hogy kormányra kerüljön. Vagy kormányba legalább. Szerintem jobban néz ki, mint Németh Szilárd, okosabb, mint Kósa Lajos és kevésbé ripacs, mint Gyurcsány Ferenc.

És velük is tárgyaljon Botka László! Ez egy rendes, hivatalos párt. Irányultságukat nézve populisták, ők így jellemzik önmagukat.

Monster Raving Looney Party/Facebook

Monster Raving Looney Party/Facebook

Javaslom továbbá Mr. Elmot is a jövendőbeli kormányba.elmo

Végül, de távolról sem utolsó sorban egy régi, kipróbált harcost is hívjon soraiba Botka László. A rég nem látott, fájóan hiányzó… na, ki ő?

Hende Csaba/Facebook

Hende Csaba/Facebook

Hát így kellene, kedves baloldal, meg uncsi szocik! Mindjárt megpezsdülne a magyar közélet, ha nem állandóan ugyanazokkal egyezkednének a Fidesz hatalmán, hanem valami színt vinnének a politikába.

Csak jelezni szeretném, hogy én ebben az esetben tuti elmegyek szavazni.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.