Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lefosom a bokámat, baszki!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Naponta csepegtetik a mocskot bele az arcunkba, szépen adagolják a mérget, hadd szívódjon fel lassan a nemzet vérkeringésébe, rohadjunk is meg mind. Lehetőleg minél előbb. Vagy ha nem is, de butuljunk az anyaföldig, zsibbadjanak az agytekervényeink, fáradjunk bele és adjuk fel. Kussoljunk a faszba, és majd legközelebb akkor szólaljunk meg, amikor ikszelni kell a megfelelő helyre.

Ma reggel Dömötör Csaba, Rogán Antal propagandász és bűnöző valamilyen államtitkára haknizott a közpénzrádióban, hogy néphülyítésileg a vasárnap se maradjon ki az algoritmusból. Csabika felmondta a leckét, mert ma ő volt a soros. Új információ a rettegésbe belegárgyult híveknek: 7 (hét) darab kérdéssel támad októberben a nemzetinek és konzultációnak csúfolt kormányzati monológ.

A kérdőíveken (már ha lehet kérdőívnek nevezni egyáltalán az előre megrágott moslékot) arról fognak elmélkedni a konszolidált szellemi sötétség bajnokai, hogy pfúúúújjj Soros 1 millió bevándorlót akar befogadtatni az EU-val, és pfúúújjjj Soros 9 millió forintos állami támogatást irányozna elő/Kopf, hogy új életet kezdhessenek és beilleszkedhessenek a jóöreg kontinensen.

Ráadásul bizonyos német kormányzati forrástól Dömötör úgy tudja, hogy egy bevándorló havi 770 ezer forintnyi eurójába kerül a német adófizetőknek. Vagyis Brüsszel ezeket az anyagi és egyéb terheket, kockázatokat akarja szétteríteni az országok között.

És még mindig hátra volt a slusszpoén: különbséget kell tenni a menekültek és a gazdasági bevándorlók között. Lefosom a bokámat, baszki! Az a magyar kormány, amelyik mostanig azzal sem elégedett meg, hogy szimplán gazdasági bevándorlózza az országban/Európában legálisan tartózkodó, háború elől menekülő szerencsétleneket, de kétpofára terroristázta is őket valahányszor a Rezsiszilárdok kiszóltak a gödörből, most, hogy a magyar társadalmat felhergelték az állandó riogatással és mesterséges pánikkeltéssel, hirtelen és váratlanul fontosnak érzik a nüanszokat. Hogy tudniillik Magyarország minden olyan menekültnek segítséget nyújt, akit üldöznek, viszont sajnos a statisztikák szerint az Európába érkezők nagy része mégiscsak illegális gazdasági bevándorló.

Tudom, hogy nem sok értelme van logikát, értelmet, koherenciát keresni ott, ahol az érzelmi manipuláció és a zsarolás a csúsztatásokat, valamint az ordas hazugságokat favorizálja, de azért újra fel kell tennem a formára vonatkozó kérdést elsősorban: mitől kérdőív az, amit a kormány annak nevez? Soros vélt bűneinek hazug ecsetelése mitől konzultáció? De ha már az, akkor ezeket az információkat mindenképpen tartalmaznia kellene:

  • Soros György egyetért a menekültstátuszt kapott emberek befogadásával. Dömötör Csabika ma megerősítette – miután Völner Pál valamilyen másik államtitkár tegnap ugyanerről beszélt -, a Fidesz is egyetért azzal, hogy a menekültstátuszt kapott embereken segíteni kell.
  • Soros György alapvető fontosságúnak tartja az erős európai határőrizetet. Orbán Viktor vesszőparipája a külső határok védelme.
  • Soros György 2015-ben és 2016-ban írt cikkeinek fő gondolata, hogy kizárólag önkéntes alapon történhet a menekültek befogadása, vagyis senki nem kényszeríthet rá kötelező kvótákat egy országra, ha azt nem akarja. Ez a Fidesz vinnyogásának másik vezérgondolata.

Mi következik ebből? Vagy az, hogy Brüsszel Orbán Viktor, a Fidesz és Soros György egymásra rímelő terveit hajtja végre, vagy egyikük tervét sem. Pont. Lehet konzultálni persze a hazugságról, és szokott is a Fidesz, sőt, ez a kedvenc szórakozása, mert járulékos haszonként kurvasokat lehet lopni is rajta, de abban nincs vita, hogy már megint átvagyunk, baszva, híveim! Azok is, akik fogcsikorgatva küldik vissza az előre megválaszolt, tárgytalan, értelmetlen, hangulatkeltő és figyelemelterelő baromságot.

A helyzet az, hogy hét, vagy tizenhét, kérdésnek csúfolt ellentmondást nem tűrő kijelentés, tökmindegy. Hogy szeptemberben, novemberben, vagy decemberben kezdik terrorizálni vele a népet, az is tök mellékes. A Soros Györgyre kihegyezett, Soros Györgyöt démonizáló salakpropaganda ebben a formában több sebből vérzik. Akkor is, ha a felvásárolt, leigázott médiájukban mindenhol ezek a hazugságok köszönnek vissza.

Minél abszurdabb ez a vergődés (ennél abszurdabb már nemigen lehetne), annál világosabb, hogy paráznak az urak, mert tavaszig sajnos nem lesz választást eldönteni képes menekültáradat és ostrom a magyar végeken. Mivel idő már nincs hatékony ellenséget találni, felépíteni és a mindmeghalunk érzését arra alapozva szétteríteni a társadalomban, maradnak a féligazságok, és a rendre bizonyítás nélkül maradó hazugságok.

Pedig – leírom sokadszorra is, mert én ennél többet nem tehetek – Soros tervének combos része egybeesik Orbán Viktor óbégatásba hajló javaslataival: el kell törölni a központilag meghatározott kvótát, fel kell számolni és el kell felejteni ezt a mechanizmust, a gazdasági bevándorlókat haza kell küldeni, meg kell erősíteni az európai határőrizetet és csak azokat kell befogadni, akik valóban segítségre szorulnak.

Ebből pedig az következik, hogy a Fidesz hazudik és ennek jegyében felesleges anyagi terheket ró a magyar társadalomra. Többek között az ilyen és hasonló gennyes nemzeti konzultációkkal. Erre az országra ugyanis a legnagyobb anyagi és egyéb terheket/kockázatokat saját gátlástalan, harácsoló kormánya jelenti. Többek között az ilyen primitív, ocsmány, közpénzből finanszírozott pártkampányokkal, amelyekkel aztán rendre elfelejtenek elszámolni. Az a legnagyobb gyalázat, hogy az sokmilliárd, amit a migráció elleni propagandára elköltöttek eddig a magyarok pénzéből, annak a töredékét sem kellett volna menekültekre költeni.

Ébresztő, emberek! Ezt az országot már annyira lepusztították, kizsigerelték, hogy már nem engedhet meg magának néhány százezer alulinformált, félrevezetett, tudatlanságára büszke polgárt, aki négyévente eldönti a sorsát. Az a kormány, amelyik a közvagyont magánvagyonná konvertálja, amelynek feje egyetlen nyilvános vitát nem vállal az ellenfeleivel, aki menekül a felelősségrevonások elől, az nem akar konzultálni. Sem hét kérdésben, sem nyolcban, sem huszonötben. Annak a nép egyszerű biodíszlet. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.