Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Akkor tessék csak nyugodtan konzultálni a Fidesszel az elmebajról

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem mondom, hogy nem aggasztó látni, ahogyan a regnáló politikai hatalom a legjelentéktelenebb közkatonáktól a Schmidt Mária-féle eszelős NER-ideológusokon át, az egész önkritikátlan, lehajtott fejjel engedelmeskedő, nem kérdező, nem kételkedő, ostoba csatakiáltásokat mechanikusan ismételgető bagázson keresztül a kedves vezetőig éjt nappallá tesznek azért, hogy a nem létező Soros-terv mantrázásával újbb választást nyerjenek.

Nem mondom, hogy nem gyalázat, hogy a világsajtó címlapjai immár rendszeresen egy eszelősen korrupt és szereptévesztett kisember árnyékában bűnbandába szerveződő maffiakormány – valósággal és egy kitalált démonnal folytatott – szánalmas küzdelmével vannak tele, amint nagyfene szuverenitásában egy magánszemély ellen háborúzik rengeteg közpénz elégetése árán.

Nem mondom, hogy ez a végtelennek tűnő, elmegyógyintézetet idéző nyivákolás, érdemi kormányzást helyettesítő pótcselekvés nem ciki mindazokra nézve, akik beveszik, hogy Magyarországot és a fél világot egy 86 éves ember akarja elveszejteni különböző fondorlatos cselszövések árán. Hogy felvásárolta és csatasorba állította egész Európát a Herderi jóslat beteljesítéséért.

Nem mondom, hogy nem égő, amikor európai politikusok kiröhögik azokat a magyar újságírókat, akik azt kérdezik tőlük: igaz az, hogy ők mindannyian Soros tenyeréből esznek, igaz az, hogy a magyar kormány tárgyalási alapja Európával a Soros-terv számonkérése?

Nem mondom, hogy nem fájdalmas látni, hogyan veri át a magyar kormány saját fanatikus híveit azzal, hogy felépítette számukra ezt a virtuális valóságot, ezt a sötét elméletet Soros és az európai vezetők bizarr, büdös, undorító, mindannyiunk kipusztulását eredményező kapcsolatáról. Miközben amikor a brüsszeli gazfickókkal találkoznak, mélyen kussolnak és szóba sem hozzák a vén milliárdost. Petike is hiába döngette a mellét New Yorkban, hogy ő meg a főnöke az Új Világrend győztesei, hiába vernyogott a migránsveszélyről, amelyet kizárólag a magyar kormány akar és tud és fog megállítani, az amerikai és nemzetközi közönségnek szóló beszédében Soros György egyáltalán sem került szóba.

Nem mondom, hogy valaha is el tudtam volna képzelni, hogy Magyarországon egy szájbatekert, érvénytelen, semmilyen jogkövetkezményekkel nem járó, kegyetlenül sok milliárdot felzabáló kamu kvótanépszavazás után újra meg lehet etetni az emberekkel, hogy ha egy előre szájbarágott, csak egyféleképpen megválaszolható, csúsztatásokkal és hazugságokkal teljes kérdéssorra válaszolnak, akkor annak bármiféle értelme, haszna lesz. Mert az érvénytelen népszavazásnak milyen következménye lett azon kívül, hogy elkúrtak rá egy csomó pénzt? Ha egy népszavazás semmilyen következménnyel nem járt, akkor egy nemzeti konzultációnak csúfolt propaganda akcióból mi következik? Ja, semmi. Az más.

Mekkora lehet az a kurva Soros-terv, hogy csak lopással, csalással, lopással és megint csak lopással lehet megakadályozni? Mekkora terv lehet az, amiért egy kormány képes lemondani az ország jobbá tételének minimális követelményeiről is? Milyen konzultáció az, ami nem is konzultáció, hanem nyíltan bevallott félretájékoztatás?

Tuzson Bence mai ügyeletes baromarc lerántja a leplet mindenről, amit eddig is tudtunk:

A mostani konzultáció egy világosan kirajzolódó tervről szól, erről is meg kell kérdezni az embereket. Már csak azért is, hogy mindenki tisztában legyen a Soros-féle elképzelés részleteivel, egyes konkrét elemei­vel. (…) A konzultációban megfogalmazott kérdésekben Soros György tervének különböző pontjaira kívánunk rávilágítani.

Vagy úgy! Akkor fordítsuk le súlyosan retardáltnak nézett honfitársaink kedvéért! A Fidesz semmire nem kíváncsi. Ezúttal sem. Itt nem kérdeznek, hanem rávilágítanak. A Fidesz sulykolni akar, a túlélését segítő ótvaros hazugságokat kívánja szájbarágni ezredszerre is, azt, amiről egy éve konstansan ugat. Majd az egyféleképpen megválaszolható, hülyéknek szóló kérdésekkel – amelyekről azt mondják majd, hogy a magyar emberek milliós nagyságrendben válaszolták meg, soha még ennyien nem, köszönjük, éljünk – mellékvágányra terelni azokat a gazdasági-társadalmi problémákat, amiket már sajnos nem lehet az elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc évre fogni.

Azokat, amelyek nem a bevándorlásról, hanem a kivándorlásról, nem Sorosról, hanem a Fidesz nyolc éves kormányzásának kudarcairól, nem a fényes sikerekről, hanem a Matolcsy-félék jamaicai utazásain, szeretőin, kamutanulmányain elúsztatott, az ország szétlopásának szobrot állító felcsúti kisvasútban testett öltő gátlástalanságról szólnak.

És lehet azt mondani, hogy jó magyar ember, igaz magyar hazafi leszarja ezeket a szólamokat, mert retteg a migránsoktól, akiktől csak az ő fényességes vezérlő csillaga tudja megvédeni. Mondhatja a jó magyar ember, hogy belefáradt, és nincs alternatíva, de ez soha nem lesz bocsánatos bűn. Ha ezzel az országgal meg lehet zabáltatni, hogy Soros György magánszemély a nemzet halálát akarja, hogy a demokratikusan megválasztott kormányt megdöntse (nem tudjuk, miért), hogy az egész kontinenst felégesse (nem tudjuk, miért), akkor tessék csak nyugodtan konzultálni a Fidesszel az elmebajról. Nem mondom, hogy nem minden idők legnevetségesebb produkciója lesz, de legalább sokba is kerül, és nem zavarja az elvtársakat, hogy a guruló euró- és dollármilliókat elkapdossák. Akár Azerbajdzsánból, akár Brüsszelből száguldanak feléjük.

Ők majd röhögnek a markukba bele. Itthon a Soros-tervvel zsibbasztják a híveiket és idegesítenek mindenkit, Brüsszelben, New Yorkban meg majd fülüket-farkukat behúzva beállnak azoknak s sorába, akiknek a köpködéséből az újabb kétharmadra gyúrnak.

Az ítéletet pedig a következő generáció hozza majd meg. Nem mondom, hogy hála, vagy köszönet lesz benne. Nem lesz. adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.