Szeptember 8,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Engem a magyar kormány ne képviseljen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 425,173 forint, még hiányzik 2,574,827 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Országunk szeretett vezetője ismét látogatást tesz lengyel puszipajtásainál. Európában most már egyedüliként Lengyelország – pontosabban annak kormánya – az az ország, mely továbbra is egyetért Orbán Viktor politikájával. Noha sokan nem helyeslik a menekült kvótát, mégis elfogadják azt, ellentétben az Orbán-Szydło párossal. Mindkét ország vezetője, magát a nép felkent uralkodójának képzelve nyilatkozik meg bármely, az országot érintő kérdésben. A két vezető retorikája már-már megegyezik. Az ország lakosai felett uralkodva, a törvénykezést a saját oldalukra állítva, a teljhatalom  megszerzése a cél. Ha valamikor, hát most biztosan igaz a lengyel – magyar két jó barát kifejezés.

A hírek és beszámolók szerint a két kormányfő közötti beszélgetés témája nem nagyon mozdult el a  mocskos Brüsszel, gaz migráncsok vonalról. Nem először derült ki, hogy Orbán partnerre talált a lengyel kormányban, amellyel karöltve tovább küzdhet a nem létező ellenségek ellen. Orbán úgy szidja napról napra Brüsszelt – ezzel pedig magát az Uniót -, mintha nem tőlük kapná a Fidesz-KDNP azokat a pénzeket, melyekből a saját álmaikat valósítják meg. Az országos szinten szaporodó sajátlábak a magyar, valamint az európai dolgozók pénzén élősködnek.

Az Unió nélkül ma Magyarország Ukrajna, vagy épp Albánia szintjén lenne, ugyanis a nagyon büszkén mutatott gazdasági adatok nem az Orbán-kormány, vagy épp a matolcsyzmus sikerei, hanem az országba érkező eurómilliárdok eredménye. Az uniós tagsággal Magyarország jár a legjobban, ugyanis sokkal többet vesz ki a közösből, mint amennyit betesz. Ki lehet mondani, az országunkat jelen pillanatban az Európai unió tartja el, ők azok, akik nem hagynak minket elsodródni az öreg kontinenstől.

A Fidesz hisztis hülyegyerek viselkedése nem segít sem az itthon maradt, sem a külföldön élő magyarok millióin. Egy dologra jó, arra, hogy hülyét csináljon egy egész országból. Magyarország nemzetközi megítélése sehol nincs, vicc kategóriába sorolnak bennünket. A Fidesz-KDNP összetartó erejét az ellopott uniós pénzek elosztása jelenti. Ameddig van pénz, addig nagy a béke a párton belül, hiszen jut Ibizára, sőt még helikopter utakra is, senkinek egy szava sem lehet, a főnök bármit elintéz.

A jó világnak akkor lesz vége, ha az EU – megelégelve kormányunk hisztijét – odacsap, és példát statuál azzal, hogy a renitenseket megbünteti. Amikor ennek ötlete felmerült, az ország Szijjártója azonnal megrémült, zsarolást kiáltva. Az egész Európai Unión belül mindössze Magyarország és Lengyelország az, amely a széllel szemben is, de harcol a saját igazáért. A kérdés már csak az, kinek az igazát is képviseli Orbán Viktor és kormánya? Valóban felhatalmazást kaptak arra, hogy felvegyék a harcot Brüsszellel? Még ha igaz is lenne az az 1.6 milliós részvételi szám a nemzeti konzultációt illetően, ez akkor sem jelentene semmit, ugyanis 8 millió választópolgár él kicsiny hazánkban.

A magyar kormány a nép  valós felhatalmazása nélkül viselkedik úgy, mintha az, amit cselekszik és kommunikál, az az ország tényleges véleménye és érdeke lenne. Engem a magyar kormány ne képviseljen sem Brüsszellel szemben, sem a nem létező Soros-terv kapcsán. Elég volt abból, hogy olyan démonokat kreálnak, melyek ellen uszítva elterelik a figyelmet a valós problémákról. Engem nem érdekel sem Soros György, sem a nem létező őszi forradalom. Engem az érdekel, mikor léphetek úgy be egy kórház bejáratán, hogy ne féljek attól, hogy azt talán soha nem fogom elhagyni. Hogy mikor kezdhetek el családot tervezni anélkül, hogy egy kilátástalan jövőt látnék magam és gyermekeim előtt.

A legnagyobb probléma jelenleg Magyarországon nem Soros György, vagy a menekülthullám. A legnagyobb probléma ti vagytok, Rogánostul, Szijjártóstul, Habonyostul. Ti vagytok azok, akikből elég volt.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.