Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ami ezeknek rossz, az az országnak csak jó lehet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vadvirágos szép reggelt! Vagy szelíd virágosat, ki hogy szereti. Elállt az égi csőtörés, még az eget is látni nálunk. Csak felfelé kell nézni hozzá. Remélem, mindenki jól aludt és kellően feltöltődve indul neki a pénteknek.

Tegnap azonban még csütörtököt írtunk és mondtunk. Kövér László portás is, aki ehhez elzarándokolt Pápára, hogy megcsodálja az ottani Kossuth Lajos utcát. Nem ötletszerű volt a dolog, hanem évfordulós ihletettségű. Kossuth 215 évvel ezelőtt született. Kövér László szerint. Mert amúgy a szakirodalom sem nagyon tud megegyezni a pontos dátumban. De a vita szeptember 16-19 között zajlik, a 21 szóba se került. Viszont az biztos, hogy Monokon született, nem Pápán.

Mindenesetre Kövér László természetesen felmászott Kossuth Lajos hátára és onnan hirdette a Fidesz mindenhatóságát. Ha már ennyire szeret a kormánypárt mindent és mindenkit felhasználni saját hatalma megtartásának érdekében, én most ide pakolok néhány idézetet Kossuthtól. Okulásul.

…a hatalmat csak a szabadság rovására lehet összpontosítani.

Akkor a legnagyobb a sötétség, mikor a hajnal közel van.

Veszve csak azon nemzet lehet, amely lemondott önmagáról.

Teljes erővel léphetsz fel mindenki ellen, legyen az pap vagy katona, vagy bárki Isten fia. Emlékezz vissza a francia konvent nagy biztosaira, akik a seregek előtt fogatták el a hűtlen parancsnokokat!

..revolúciókat sem rózsavízzel, sem glaszékesztyűkben nem lehet csinálni.

 Mindent a népért, mindent a néppel együtt, semmit a népről a nép feje felett. Ez a demokrácia.

Szerencsére Semjén Zsolt is haknizott tegnap, nem csak Kövér László. A fővadász-főkeresztény Vác városában riogatta a polgárokat. Két halálsikoly között előadta, hogy ha ide bejönnek a migrámcsok, soha az életben nem szabadulunk tőlük, örökre itt maradnak, ha ezt egyszer elrontjuk, soha nem tehetjük jóvá és nemzethalál, valamint mindmeghalunk. Ezért aztán mindenki szavazzon a Fideszre.

Semjén – aki nem csak szép, hanem baromira okos is – elárulta a menekültválság okát is. A rohadtmocsok liberálisok mind buzik, ezért jön be az iszlám. Idézek szó szerint az MTI-hírből:

a keresztény hagyományokat és a nemzettudatot támadó, valamint a gender-ideológiát és az ahhoz hasonló „devianciákat” kényszerítő liberalizmus teremtett olyan vákuumot Európában, amelyben az iszlám és a migráció úgy haladhat előre, mint kés a vajban.

Az aranytorkú pártköltő is ott toporgott Semjén mellet és ő is megmondta a tutit:

  Bayer Zsolt a jövő évi választásokra vonatkozó kérdésre azt mondta, az ellenzék „lánglelkű bohócai” a következő fél évben „mindenképpen forradalmat akarnak csinálni”, a kormánypártok támogatóinak ezért meg kell őrizniük türelmüket.

Majd ismét az első magyar lovaskeresztény szólamlott meg:

Semjén Zsolt szintén úgy vélekedett, hogy minden korábbinál brutálisabb kormányellenes gyalázkodásra kell felkészülni.

Én ebből a hörgésből, amit ez a gyönyörű párocska előadott, arra következtetek, hogy be vannak fosva. Nem az ellenzéki pártoktól persze, arra nincs okuk. A civilektől tartanak ugyan, de nem annyira. Most még. A para igazi oka az lehet, hogy a rengeteg disznóság közül valami olyan is ki talál szivárogni, ami átszakítja a birkatürelmű népnél a gátat. A fene tudja, hányan zsarolhatják a miniszterek elnökét és a kormányt és mivel.

Nem baj, én egyáltalán nem bánom, ha ők rinyálnak. Ami ezeknek rossz, az az országnak csak jó lehet.

Csapjunk bele a hét utolsó hétköznapjába, de időnként ne felejtsünk el örülni a napsütésnek sem.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.