Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lázár János igazán megkérdezhetné Tarlóst, ő mit szedett a bajára

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét mindenkinek, akit még nem vitt el a víz. A többiek tempózzanak szorgosan. Állítólag holnapra eláll az égi áldás és akár még a felhők is felszakadoznak. Olykor. Helyenként.

Miután a napokban volt Delta kutya is és Bonka kutya is, íme egy friss családi fotó az ebekről. Szerintem cukik ők nagyon. Szijjártó Péter nem annyira cuki, de legalább tud hisztizni rendesen. Most éppen nem ezt tette, hanem a közép-európai régióval foglalkozó legnagyobb éves washingtoni konferencián tartott nyitóelőadást az ámuló közönségnek. Azóta már ők is tudják, hogy az Unió meg fog dögölni hamarosan, a V4-ek betonerős társaság, a migráncsok áradnak és persze Soros György.

Távozik György Bence, az Origo főszerkesztője. Erről speciel semmit nem gondolok, mert szerintem tökmindegy. Csak rögzítettem a tényt.

Lázár János folytatja csütörtöki ámokfutó-versenyét, amit kormányinfó néven ismerünk. A számtalan orbitális baromság mellett megtudhattuk, hogy Nógrád megyét is át akarják nevezni. Nógrád-Hont megyére. Pöpec. Én még emlékszem Tarlós Istvánnak arra az időszakára, amikor semmi értelmes nem jutott eszébe, ezért kurvasok pénzért átnevezett mindent mindenre. Szerintem Lázár János igazán megkérdezhetné Tarlóst, ő mit szedett a bajára, mert neki elmúlt. Hátha Lázárnak is használna.

Végül egy jó kis Fidesz-közlemény. Szerintem ebből tökéletesen levonható a Fidesz és pláne a kormány szellemi állapota:

Megkérjük Varju Lászlót, hogy a paksi pénzek ügyében forduljon főnökéhez, Gyurcsány Ferenchez, akinek kormányzása alatt a paksi atomerőmű a baloldal kifizetőhelye volt. Több milliárd forintot talicskáztak ki az atomerőműből a Gyurcsány Ferenchez és az MSZP-s politikusokhoz köthető cégeknek. Gyurcsány Ferenc csak Paksból az atomerőmű bővítésének népszerűsítésére 80 millió forintot tett zsebre egy cégén keresztül. 
 Kiadó: Fidesz-frakció” (MTI-OS)

Ez így ennyi. Egy betűt sem vettem el belőle. Jó, nem? Nem.

A nap kommentje Tamástól:

Ujujjj. Még a végén kiborul, h Rizsa Szilasnak volt igaza. Több oldalon is kérdezgették páran,hogy hol lehetne jelentkezni az öszi zavargásokra… itt a válasz. Nagy 5let ha pl most 1-2 millio ember az orfk-n egyszerre feljelentgetné magát, mert elege van… ?rafkós kis gulasch fijju,Szili megaszonta elöre. NagyRezsisTroll?

Ezt csak úgy spontán: ott rohadna meg a YouToube az átugorhatatlan, egyre hosszabb reklámjaival együtt. A büdös életben nem fogok Csorba Anitától lakberendezési tanácsokat kérni, ez már biztos.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!