Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Következmények nélküli fostartály

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, mondjuk együtt szépen a csütörtököt! Háhh. Miért is ne tehetnék egyszer-kétszer én is édibédi cicákat, nem igaz? Ja, jó. Nem mintha oly közel állnának a szívem csücskéhez a macsekok, de ami kedves, az kedves. Pont olyan kedvesek ezek a jószágok, mint amennyire nem azok a magyar közélet mélysötét bugyrai, amelyekkel van szerencsém ma reggel énszerénységemnek szórakoztatni a nagyérdeműt.

Előre nem látott (najó, de) sokkhatásként, kávé helyett egy szürreális Schmidt Mária-interjút reggeliztem, amire azonban nincsenek jelzőim. Akkor se nagyon lennének, ha nem tudnám, hogy ez a perszóna értelmiségi állítólag, de így meg… A NER-történész igazán kitett magáért, és miközben a fideszesek egy része valószínűleg csapdossa a térdét titokban, hogy mekkora poén már ez az egész Soros-hadművelet, a terror halszagú nagyasszonya véresen komolyan gondolja, amit beszél. Kiragadtam néhány passzust a nem udvari történész több helyen sértődésbe fulladó agymenéséből:

SM: Miért lennék én a rendszer hivatalos történésze? Ez önnél mit jelent? Szakadjon már el ettől a balos logikától.

168 óra: Térjünk vissza a történelemhez. 1956 hatvanadik évfordulója szokás szerint hagyott bennünk kérdőjeleket.

SM: Nagy siker volt. Szép volt. A szívünket adtuk bele. Ötvenhat a legkisebb településre is eljutott.

168 óra: Tizenhárom és fél milliárd szép pénz. A méregdrága forradalmi himnusz, a „halszagú dal” a sajtóban is sláger volt.

SM: Három és fél millióan töltötték le. Ez szupersiker. Mindenütt használják az iskolák.

168 óra: Magam is letöltöttem. Valóban halszagúnak hallottam.

SM: Tényleg? Hagyjon már ezzel. Annyira szánalmas az egész.

168 óra: A dologra – és a pesti srácokra – árnyékot vetett a szerencsétlen Pruck Pál-történet. Nem lehetett volna elnézést kérni?

SM: Kérem, ezt most hagyjuk függőben, mert bepereltek minket. Célszerűbb erről nem nyilatkozni.

168 óra: Milyen alapon hirdet közpénzen háborút egy független nemzetállam egy magánszemély ellen? Mert Soros mégis az.

SM: Azon az alapon, hogy Orbán Viktornak demokratikus felhatalmazása van. Ügyeinket választásokon megméretett politikusokra bízzuk, nem nagyhatalmú milliárdosokra. Soros honnan kapta a felhatalmazását?

168 óra: Ha az utcán megyek, begubózott, apatikus embereket látok. Helyes dolog a kimerült, utat tévesztett társadalmat bevándorlókkal, forró őszökkel riogatni?

SM: Látja, ez a különbség köztünk. Én mást látok az utcán. Azt látom, milyen szép a város. És látok embereket, akik boldogok és elégedettek.

És ez csak egy kis ízelítő volt, az egész beszélgetés vérfagyasztó, és most már tuti, hogy elcseszte a napomat. Nem baj, azért remélem, hogy ez a gyilkos narancsköd előbb-utóbb felszáll, mert ha nem, beledöglünk.

Miközben Káder János New Yorkban a vízhiány miatt aggódott, amely előbb sújthat bennünket, mint az elhatalmasodó klímaváltozás, Peticsatár őrült kommunista diktátorozott egyet. Igen, Kim Dzsong Unt becézgette emígy – mielőtt valaki félre szeretné érteni -, aki veszélyt jelent az egész világra. Jól megmondta Petike, és kivételesen igaza is van. Körülbelül ennyit tud a magyar kormány ehhez a kérdéshez hozzátenni. A pofázást.

Miközben Habony és Mészáros körei is nagy erőkkel rácsatlakoztak a TV2 nevű stabilan veszteséges szennykanálisra, amely ennek dacára közpénzszivattyúként funkcionál (ITT a részletes harácsolási mechanizmus leírása), a Tiborcz nevű nemzeti vej köre kíméletlenül vásárolja fel Budapest értékes ingatlanait. A hirhedt BDPST Zrt. 350 millió forintot érő úgynevezett kilátást vásárolt az Orbánhegyen, továbbá szerzett egy 290 milliós palotaszintet az Andrássy úton. Ezekkel együtt már nyolc nagy értékű ingatlan ment át a Tiborcz-kör kezei alatt. Ez azért lehet így, mert Mariska is megmondta, hogy a jobboldalnak világos értékrendszere van (Isten-haza-család), a baloldal meg rohadt kommunista, liberális elfajzott senkik gyülekezete. Vagyis az Isten-haza-család szentháromság tehát szilárd alapot képez az ország szétlopásában. Éljen!

Van itt pénz lóvéra, figyi: úgy néz ki, hogy az állam felvásárolja a pécsi repteret, majd ugyanazzal a lendülettel bérbe adja az oroszoknak. Konkrétabban: a 7,5 milliárdos működési hiányt felhalmozó, csőd szélén táncoló fideszes vezetésű várost úgy segítik ki a szarból, hogy 2,8 milliárd forintért megveszik a repteret működtető önkormányzati céget. Ha ez megvan, akkor az új paksi blokkokat építő orosz állami cég, a Roszatom veheti bérbe a pécsi repülőteret. Szép? Szép. Következmények nélküli fostartály.

Nem baj, mert közben a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (ezek azok a többnyire tisztes kort megélt fanatikus fideszesek, akiket a minap Orbán riogatott a parlamentben ünnepélyes keretek között) járja az országot egy kerekasztallal és gondolom, továbbadják, amit hallottak a skizofrén hajlamú küldetéstudattól. Sajószentpéterre tegnap jutottak el, ahol Semjén is megjelent és sajtót tájékoztatott. A szokásos uszító vadbaromságokról. Azt jegyezzük meg, hogy a migránsok inváziója fenyegeti a létünket. Nem a gazdasági leszakadás, nem a mélyülő szegénység, nem a munkaerőhiánnyal súlyosbított munkanélküliség, nem a rothadó egészségügy, nem az elhülyülést szolgáló oktatási rendszer, nem. Soros és a migránsok. Azáltal pedig, hogy ezt a süket, beteg dumát egy negyed ország zabálja kétpofára, Magyarország évtizedekkel esik vissza a fejlődésben. Mert nem kéri számon, hogy egy páratlanul kedvező időszakban, amikor rengeteg pénz folyt be az országba, miért nem fejlődtünk semmit. Mert kényelmesebb reggeltől estig láthatatlan démonoktól rettegni, és bízni a fényességes vezetőben, aki megvéd és ha csőtörés van, azt is megszereli.

És itt egy random rendőrségi hír, amire Semjén sem kapja fel a fejét, mert nem migránsok az elkövetők, úgyhogy rendben van. Öten erőszakoltak meg egy 16 éves magyar lányt egy kelet-magyarországi házibuliban pár héttel ezelőtt. A lányt randidrogokkal kábították el, majd nekiestek. Ez nem téma, nem hoz szavazatokat, kit érdekel. Pedig ez nem egyedülálló eset, csakhát a kormány saját kamu megerőszakolását fontosabbnak tartja, mint körülnézni, mi történik a való világban. Nem alkalomadtán, fényévente, hanem minden egyes nap.

Hát ez van. Megpattanok átmenetileg, vigyázzatok magatokra, nyakunkon a viharos özönvíz. Jövünk azért vissza!

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.