Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Vendégírás: Minek jönnek ide és rabolják le az outlet üzleteinket?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

2030-at írunk, és elegem van! Tűrhetetlen az az állapot, ami hazánkat jellemzi.

Osztrák munkavállalók ezrei jönnek át Magyarországra, és lassan betöltenek minden állást. Elveszik a munkánkat azzal, hogy a piacon olcsóbb munkaerőnek bizonyulnak. Már szinte minden boltban jobban beszélnek németül, mint magyarul. A benzinkutakon, éttermekben már meg se próbálok magyarul rendelni, mert úgyse értik, inkább rögvest a némettel próbálkozom.

Mindeközben nem lehet a városban megmozdulni a sok osztrák kocsitól. Csak jönnek és jönnek a bevásárlóturisták. Mire az ember végez a munkában és betérne egy boltba, azt már „kifosztották” az osztrákok. Hát igen, nálunk vagy olcsóbb minden, mint Bécsben, vagy azonos az ára, de jobb a minősége.

Milyen az, hogy minden bolt bejárati ajtajára ki kellett írni, hogy „Du sollst nicht stehlen!”, azaz Ne lopj!

És ahogy viselkednek! Kulturálatlan bagázs. Ordibálnak, káromkodnak, tolakodnak! A Váci utcában lépni sem lehet tőlük! Szekér számra veszik a Tibi csokit, meg a Balaton szeletet, pedig otthon ott van nekik a Mozart meg a Manner! Persze értem én, hogy azt a szart nem akarják megenni!

Lassan törvényt kell alkotni, hogy az osztrák gyerekek milyen feltételekkel járhatnak nálunk iskolába, mert minden osztrák szülő Magyarországra akarja beiratni a kölykét. Ezek azt hiszik, hogy mi azért raktunk a 2010-es években annyit az oktatásügybe, hogy most az ő gyerekeik profitáljanak belőle!

Meg az egészségügybe is! Gyógyszer beszerző utakat szerveznek, mert nálunk minden pirula kapható! Aztán majd nekünk nem marad!

Ott van nekik Parndorf, minek jönnek és rabolják le az outlet centert?

Majdnem elfelejtettem említeni, hogy a mi bankjainkba jönnek hitelt felvenni is. Ezek azt hiszik, hogy azért vezettük be anno a Matolcsy-féle unortodox gazdaságpolitikát, hogy annak gyümölcsét most ők arassák le! Tetszettek volna hamarabb gondolkodni, és beállni mögénk a csatasorba!

Tehát végül az idén 100 éves Soros György terve megvalósult! Csak elérte, hogy jöjjenek a bevándorlók, elvegyék a munkánkat, ne tiszteljék a kulturánkat, és gyengítsenek minket. Mindig is ezt akarta!

Már 2010 óta be akart telepíteni hozzánk több millió osztrákot! Mostanra sikerült neki!

Soros egy nemzetromboló, hazaáruló spekuláns, aki elveszejt minket!

V. Z. 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.