Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ugye, hogy én vagyok a hülye?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ugye, hogy még egy bűnöző miniszter titkára és szeretője/felesége sem aludhat a híd alatt, a csatornában, a szabad ég alatt?

Ugye, hogy méltatlan lenne, ha albérletben kellene tengetniük értékes, közhasznú, fiatal életüket, mikor pöffeszkedhetnek a sajátjukban is?

Ugye, hogy rendben van, ha az ilyen jó időben, jó helyen született személyi titkároknak, egyben miniszterkölykök boldog keresztszüleinek alanyi jogon jár a közösből egy szelet?

Ugye, hogy nem felháborító és semmi rendkívüli nincs abban, hogy önkormányzati tulajdonban lévő lakásokat az önkormányzat vezetése áron alul pattint le ezeknek az embereknek?

Ugye, hogy nem is magyar az, aki sajnál egy 131 négyzetméteres, három szobás belvárosi lakást Rogán Antal bizalmasától?

Ugye, hogy az önkormányzat 27 millió forintos lakásvásárlási hitele, amelyet az előkelő ingatlan megvásárlásához nyújtott, bagatell és természetes, ha a Fidesz kormány szekértolóiról van szó?

Ugye, hogy lebontaná a kerítést, és beengedné a migránsokat minden olyan idegenszívű állampolgár, aki nem érti, hogy a 2008-ban 34 millió forintra becsült, mai árfolyamon akár 110 milliót is érő lakás vételára miért titkos?

Ugye, hogy Soros ügynöke mindenki, aki szerint velejéig korrupt az az önkormányzati vezetés, amelyik nem hajlandó legalább egy éve közérdekű adatokat nyilvánosságra hozni annak ellenére sem, hogy az 5 millió forint érték feletti szerződések nyilvánossá tétele törvényes kötelezettsége a szóban forgó V. kerületnek?

Ugye, hogy miután hosszú évek izzadságos munkájával Rogán Antal bűnöző áron alul szórta szét a belvárosi ingatlanokat a fideszes holdudvarnak, vagyis hűtlenül kezelte a közvagyont, az utódait is dicséret illeti, amiért folytatják e nemes hagyományt?

Ugye, hogy micsoda igazsága volt a miniszterelnök úrnak, amikor tegnap a parlamentben arra intette az ellenzéket, hogy ne a pénzért és a hatalomért politizáljanak?

Ugye milyen jó látni, hogy a darabjaiban fetrengő, romlott ellenzékkel ellentétben a Fidesz nem a pénzért, nem a hatalomért politizál, hanem kizárólag a közjó lebeg a szemük előtt? Akkor is, amikor huszonéves taknyok, élettársaik/leendő hites feleségeik valaga alá tolják a lakásokat.

Ugye, hogy csak álhírterjesztő nemzeti felforgató lehet az, aki nem azért járult hozzá a fülkék sikeres felrobbantásához 2010-ben, hogy az elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc év valamennyi elcseszett gyakorlatát köbre emelve, a nemzetmentő polgári oldal gennyesre lopja magát a közösből?

Ugye, hogy csakis kötelezően irigy, elfajzott balliberális lehet az, aki a kismillió ötödik (és akárhányadik) kerületi önkormányzati tulajdonban lévő, a csókosoknak fillérekért, röhejes összegekért átjátszott lakások, házak, üzlethelyiségek, mélygarázsok és egyéb csecse ingatlanok ilyetén politikai alapú elkótyavetyélését ugyanúgy bűncselekménynek tartja, mintha a luxusszocialisták lennének az elkövetők?

Ugye, hogy ennél sokkal többet is megért volna a köz tulajdonosainak, hogy a Rogánhoz hasonlóan nagyformátumú államférfiakból álló kormány megvédje őket a erőszakos migránshordáktól?

Ugye, hogy rendben van az, hogy amit 2010 előtt hasonló módszerekkel elloptak, azt a Fidesz ezerszeres nagyságrendben visszalopja, mert legalább nem a szocialisták és a bezzeggyurcsányok teszik rá az enyves kezüket?

Ugye, hogy mindenek felett álló nemzeti érdek, hogy a népet ne a szocialisták lopják meg, hanem csak a Fidesz?

Ugye, hogy nincs egyetlen olyan kiemelten rászoruló polgár, aki bement már az V. (vagy akárhányadik) kerületi önkormányzatba és nem vágtak hozzá több tízmilliós lakásvásárlási hitelt 600 éves futamidőra? Ugye, hogy nincs ilyen? Akkor sem, ha az illető nem Rogán rokona, ismerőse, jó szomszédja, vagy cimborája a bűnözésben.

Ugye, hogy olyan sincs, hogy a minimálbéren, közmunkán, éhbéren tengődő nagycsaládosokat az út szélén hagyta volna a Fidesz?

Ugye, hogy Magyarországon – minden látszat ellenére – még véletlenül sem a rezsimnek és klientúrájának játsszák át igen jutányos áron a közvagyont, hanem okosan és jóhiszeműen eljárva önkormányzati bérlakásokat alakítanak ki, és nem utasítják vissza egyetlen rászorulónak sem harmincadik alkalommal is a bérlakás-igényét, mert a magyar emberekért mindent?

Ugye, hogy a Rogánok személyi titkárai azért lettek a Rogánok személyi titkárai, hogy ne kelljen hosszú éveken át élére állítaniuk a havi átlagbérük nagy részét, hogy hátha jobb esetben 40 éves korukra összekapirgálnak egy lakásra valót?

Ugye, hogy én vagyok a hülye? Ugye, hogy jól van ez így? Ugye, hogy a folytatólagosan és bűnszövetségben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádja a Fidesszel kapcsolatban még feltételezés szintjén is aljas rágalom?

Ugye. Olyannyira ugye, hogy a soha meg nem valósult (ha megvalósult volna 1,2 milliárdos kárt okozott volna az adót fizetőknek) sukorói projekt főszereplőinek egyike ma börtönbe vonult. Mindeközben Rogán Antal bűnöző és tettestársai szabadlábon vannak, és a nyilvánosság előtt titkosított üzemmódban űzik tovább az ipart.

Mert Magyarország jogállam. Ugye, hogy jogállam? És ugye, hogy ebben a virágzó jogállamban Rogán&Co. a helikopter? Mert nem elég korruptnak tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!