A Ki tud hülyébbeket mondani? verseny dobogósai

delta

Jó estét! Meg szépet is. Ő itt fölöttem Delta kutyus. Rendszeres olvasóink ismerhetik egy régebbi cikkből. Ő az erdőben talált, törött lábú kis mentett, aki nagyjából éhen halt, mire jött a segítség, mert a sérülése miatt a falkája nem engedte enni. Most így fest, szépen királylányosodik. Megy a roborálása ezerrel és hamarosan meglesz a műtét is, akkor majd száguldozhat – sántán is szokott – vigyorogva. Szerintem napról napra szépül és a jó kajának, valamint a bele tömött kalciumnak és egyéb varázsszereknek köszönhetően erősödik is.

Azt hiszem, sikerült megtalálnom a nap (hosszú még a hét) legzűrzavarosabb sajtóközleményét. Mutatom.

Budapest, 2017. szeptember 19., kedd (MTI) – Az iskola a biztonságra nevelés legfontosabb terepe, egyúttal biztonságos közeg a gyerekek számára, ezért az ottani biztonságot az iskolán kívülre is ki kell terjeszteni – mondta Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára kedden Budapesten, a Biztonság hetének központi rendezvényén.

A gyerekek és a fiatalok közlekedésbiztonságát szolgáló tematikus programhét alkalmából az államtitkár hangsúlyozta, hogy az iskolákban viszonylag kevés és enyhe baleset történik, a biztonságot a minden tanulóra kiterjedő, állami finanszírozású balesetbiztosítás is erősíti.  Palkovics László szerint a balesetek megelőzésében a nevelés fontosabb a rendőri és jogi eszközöknél, büntetéseknél, a műszaki eszközöknél és biztonsági rendszereknél is. Hozzátette, hogy a felelős közlekedésre nevelést gyermekkorban kell elkezdeni, a jogosítványt szerző fiatalok KRESZ-oktatását pedig hatékonyabbá kell tenni. (MTI)

Hogy mi van? A gyereket az iskolában nem üti el az autó, mert van állami finanszírozású balesetbiztosítása? Amúgy tényleg nem ártana KRESZ-oktatást bevezetni a mindennapi vinnyogás helyett. Sőt, én nem engednék senkit bicajozni egy alap KRESZ-vizsga nélkül. Mondjuk vezetni sem engednék mindenkit, akinek amúgy van jogsija.

Kósa Lala meg azt mondta valahol, valakinek, hogy Soros nem hajlandó a magyar törvények betartására. Jól van, jó miniszter lesz belőled. Mert okos vagy. Én meg álmos, de én nem is leszek miniszter.

A nap kommentje Anna Máriától (az ideális olvasó):

Jaaaajjjjjj! Már a címet olvasva is lábrázást kaptam😡😡😡
Most akkor elolvasom az írást😐

adomany-1