Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Két nyulas kakaó között egy Soros-terv

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét! Szerencsére elkezdődött az őszi parlamenti időszak. Így pótolni tudjuk azokat a baromságokat, amelyek annyira hiányoztak egész nyáron. Ja, nem. Nem hiányoztak, de nem is kellett nélkülöznünk.

Az van, hogy a honanyák és honatyák beszédelegtek az országnak házába. Kérdeznek – papírból felolvasva – a még honanyábbak és honatyábbak pedig válaszolnak. Elvben. Gyakorlatban nem, mert szintén papírból olvasva, amit előre leírt valaki és többnyire köze nincs a válasznak a kérdéshez.

Németh Szilárd spontán felolvasta például a papírjáról, hogy a rohadék külföldi multik már megint átvernek minket és szarabb árukat kapunk. Nem tudjuk, hogy kihez képest szarabb, de szarabb. Szili ebbe bele is szőtte Soros György választási ütemtervét, amit a baloldal hajt végre. Ügyes volt, Szilus! Két nyulas kakaó között egy Soros-terv.

Fazekas megtekintőminiszter fel is olvasta a papírjából a választ, miszerint tényleg, a rohadék multik kiszúrnak velünk. Annyira, hogy beszarás. De ő megvéd minket, ha bele is döglünk. És persze a baloldal rohadjon is meg. Van akcióterv, meg minden. A multiknak reszeltek. Szilus megköszönte a választ, majd Soros-terv és rohadt hazaáruló ellenzék, akik a hatalomért mindent. Szerintem ez már éremesélyes.

Orbánt megerőszakolták, ő mondta. Szegény. Szar ügy lehet.

Én meg résen voltam és észrevettem, hogy nem csak a vezért erőszakolta meg az ármány, hanem a portás belépőkártyáját is elcsórta valaki. Vagy aminek a nyakában kellene lógni. De ott csak az üres tok van. Mutatom.kover

Tiszta szerencse, hogy az orra és a tápcsatorna bemeneti nyílása köztt burjánzó szőrt nem lopta el senki.

A nap kommentje Zsuzsától:

Van az a humor amin inkább sírok . ?

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.