Két nyulas kakaó között egy Soros-terv

Fotó: SusyNoda Fotó: SusyNoda

Szép jó estét! Szerencsére elkezdődött az őszi parlamenti időszak. Így pótolni tudjuk azokat a baromságokat, amelyek annyira hiányoztak egész nyáron. Ja, nem. Nem hiányoztak, de nem is kellett nélkülöznünk.

Az van, hogy a honanyák és honatyák beszédelegtek az országnak házába. Kérdeznek – papírból felolvasva – a még honanyábbak és honatyábbak pedig válaszolnak. Elvben. Gyakorlatban nem, mert szintén papírból olvasva, amit előre leírt valaki és többnyire köze nincs a válasznak a kérdéshez.

Németh Szilárd spontán felolvasta például a papírjáról, hogy a rohadék külföldi multik már megint átvernek minket és szarabb árukat kapunk. Nem tudjuk, hogy kihez képest szarabb, de szarabb. Szili ebbe bele is szőtte Soros György választási ütemtervét, amit a baloldal hajt végre. Ügyes volt, Szilus! Két nyulas kakaó között egy Soros-terv.

Fazekas megtekintőminiszter fel is olvasta a papírjából a választ, miszerint tényleg, a rohadék multik kiszúrnak velünk. Annyira, hogy beszarás. De ő megvéd minket, ha bele is döglünk. És persze a baloldal rohadjon is meg. Van akcióterv, meg minden. A multiknak reszeltek. Szilus megköszönte a választ, majd Soros-terv és rohadt hazaáruló ellenzék, akik a hatalomért mindent. Szerintem ez már éremesélyes.

Orbánt megerőszakolták, ő mondta. Szegény. Szar ügy lehet.

Én meg résen voltam és észrevettem, hogy nem csak a vezért erőszakolta meg az ármány, hanem a portás belépőkártyáját is elcsórta valaki. Vagy aminek a nyakában kellene lógni. De ott csak az üres tok van. Mutatom.kover

Tiszta szerencse, hogy az orra és a tápcsatorna bemeneti nyílása köztt burjánzó szőrt nem lopta el senki.

A nap kommentje Zsuzsától:

Van az a humor amin inkább sírok . 😢

adomany-1