Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha a saját kutyánk kölyke lopja meg a népet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

… ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint 2010, illetve – a Gyurcsány-párt kiválásával – 2012 után. Ez részben az indokolt és jogos erkölcsi megsemmisülés következménye, amely a 2002 és 2010 közötti, az országot tönkretevő kormányzati politika miatt állt elő. Részben pedig annak folyománya, hogy a baloldal elemeire esett szét, kisebb-nagyobb pártokra szakadt, s ezek vezetői egymást talán még jobban utálják, mint bennünket.

Sok minden más mellett ezt nyilatkozta a Magyar Időknek Gulyás Gergely, Kupaklajos méltó utódja a Fidesz-frakció élén, midőn a választási kampány viszonylatában a baloldal ekézése került terítékre.

Nagyra értékelek minden olyan megnyilvánulást, amikor az államnak pártja, az éppen mikrofonállvány elé hurcolt megmondóember hangján keresztül felállítja magát (naponta ez történik a szájbakúrt elmúlt nyolc év óta) az erkölcs egyetlen, a Fidesznek alanyi jogon járó piedesztáljára. Ami persze recseg-ropog, mint a kurvaélet, de arra még mindig jó, hogy a szocialista luxuskormányzás országrontó teljesítményére hivatkozva legitimálni lehessen bármit és bárminek az ellenkezőjét, amihez az országnyi narancsültetvényen hozzányúlnak.

A Czeglédycsabázásból újabban ki sem látszó kormánypárttal kapcsolatban (baromira időszerűnek tartanám, ha mindenki, aki költségvetési csalást követ el, azaz megkárosítja az államkaszát, az pártállástól függetlenül oda kerüljön, ahol a helye van) nekem meg az jutott eszembe – ha már a stréber hülyegyerek így moralizálgat bele a választási kampányba -, hogy a Fidesz az erkölcsileg megsemmisült, darabjaiban fetrengő ellenzék hullája felett bölcselkedve, bűnözőnek kinéző, szintén milliárdos nagyságrendű károkozással gyanúsított szarházi trógerek mellett áll ki. Indítják őket a választáson, megbíznak bennük, és eszük ágában nincs elhatárolódni tőlük. Mert bezzeg Czeglédy, bezzeg az elmúlt nyolcév, bezzeg a bukott baloldal.

Budapest 2012. július 13. Ruck Márton Medgyesegyháza polgármestere (balra), Simonka György fideszes országgyűlési képviselő, a Magyar Dinnyeszövetség elnöke (középen) és Budai Gyula a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára (jobbra) medgyesegyházi dinnyéket tart kezében a Vidékfejlesztési Minisztérium épületének árkádjai alatt a Vidéki Mustra termelői piac rendezvényén, amelyen a magyar dinnyét népszerűsítik. (Fotó: Kallos Bea / MTI)

Budapest 2012. július 13. Ruck Márton Medgyesegyháza polgármestere (balra), Simonka György fideszes országgyűlési képviselő, a Magyar Dinnyeszövetség elnöke (középen) és Budai Gyula a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára (jobbra) medgyesegyházi dinnyéket tart kezében a Vidékfejlesztési Minisztérium épületének árkádjai alatt a Vidéki Mustra termelői piac rendezvényén, amelyen a magyar dinnyét népszerűsítik. (Fotó: Kallos Bea / MTI)

A Simonka György nevű, nem kicsit korruptnak kinéző képződmény úgy lehet újra képviselő, hogy még a félrenézésben világszínvonalú magyar ügyészség is azzal gyanúsítja, hogy volt cége révén csaknem egymilliárd forint kárt okozott. Az adófizetőknek. A csávó – aki időközben túladott a vállalkozásán – úgy nyert el 1,6 milliárd forint uniós és állami támogatást, hogy közben 2 milliárdos adósságot halmozott fel. Az elsikálásügyi hatóság hónapok óta nyomoz (ráérnek, nemdebár?), tizenhárom embert kihallgattak, Simonka két üzlettársa pedig nemrég szabadult az előzetesből.

Oszt’ akkor mi van? A Fidesz frakció éléről éppen leköszönő nemzeti intelligencia és másik erkölcsi magasles világossá tette, hogy a szocialisták idején is előfordult már, hogy az ügyészség politikusokat vádolt, de mégsem kérték ki a mentelmi jogukat. És miután Kósa szerint

az ügyészek is tudnak mellé nézni dolgoknak,

és miután tehát Polték nem kérték Simonka mentelmi jogának felfüggesztését (mi a fasznak?), a Fidesz nem csak hogy változatlanul kiáll a dél-békési nemmaffiózó mellett, de választókerületi elnökként ő vezeti a felkészülést a jövő évi választásokra. Sőt! Ő lehet a Fidesz egyéni képviselőjelöltje is.

Beszéljünk akkor néhány szót az indokolt és jogos erkölcsi megsemmisülésről, ha már Kósalajos sem tud mit kezdeni azzal, hogy

szóbeszédben mit mondanak, még hogyha az ügyészség is mondja.

Tehát miután szóbeszédileg Simonka közel egymilliárdos kárt okozott az adófizetőknek, miután a parlamentben általában kussol, hátha senkinek nem tűnik fel, hogy ott van (szevasz, Flórián, neked hogy ityeg?), miután Kósa Lajos mindjártminiszter saját bevallása szerint az ügyészséget tényleg nem érdemes komolyan venni (egyetértünk, te szégyentelen!) a Fidesz vadonatúj frakcióvezetője mások erkölcsi megsemmisülésével verdesi azt a horpadt mellét. Értem.

Ha a darabjaiban fetrengő ellenzékhez köthető alak lopja meg az adófizetőket, akkor a Fidesz csapdossa magát a földhöz, hogy a korruptbaloldal (nem mellesleg újra: ha csalt, akkor börtönben a helye).

Ha a saját semmirekellő emberük és egész pereputtya közpénzből hízik, akkor az külön előny és piros pont, ami miatt érdemes belé helyezniük a szájbakúrt bizalmukat és indítaniuk a választásokon.

Mert aki a Fidesz javára nyúzza le a bőrt az adófizetőkről, az nemzeti hős, legalább nem a szocialisták lopják el, mi?

Mert a Fidesz számára a költségvetési csalás bűne, vagy annak súlyos árnyéka csak akkor köpnivaló, ha másokról van szó.

Ha a saját kutyánk kölyke bassza át a nemzetet, akkor érdem és elismerésre méltó hazafias cselekedet. Minden másra meg ott van Soros.

Van az a pont, amikor már nem elég korrupt gecinek lenni, hanem annak is kell látszani. A megbízható szélhámosokat meg kell becsülni, és még véletlenül sem szabad abba a hibába esni, hogy simlis szarháziak helyett feddhetetlen, tisztességes emberekkel felszerelkezve induljanak a választásokon. Nehogy már kiessenek a pixisből az ilyen Simonka-félék, még a végén elbizonytalanodnak a hívek, és rájönnek, hogy ezek frankón azok, akiknek látszanak. És hogy ez kurvára nem politikai színezet kérdése, és ezek nagyságrendekkel nagyobb gecik, mint azok, akiket az elmúltnyócév okán hivatalból utálni kell.

Itt a Farkas Flóriánok, a Simonka Györgyök, a Rogánok és további kismillió díszpéldányai a morális hulladékságnak (akiket aztán időről időre rejtegetni kell a nyilvánosság elől, de soha nem annyira, hogy a kezüket is elengedjék) a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének alappillérei. Amíg máshol a börtönben rohadnának, ameddig megbánják bűneiket, itt visszatapsolják őket és rájuk épül a maffia. Ha eredményesen lopnak, csalnak, hazudnak, sikkasztanak, akkor tudják, hogy számíthatnak a Párt védelmére. Ők akkor is ártatlanok, ha nem. Sokkal egészségesebb kimosdatni a szarból a dörzsölt vérgeciket, mint úgy tenni, mintha a Fidesz nem minden idők legkorruptabb politikai képződménye lenne.

És igen, működik. Mindaddig, ameddig vannak emberek, akik visszatapsolják az ilyen nagypályás bűnözőket, akik kilopják a szemüket. Mindaddig, ameddig Dél-Békésben ez senkit nem zavar. Mindaddig a Fidesznek semmi mást nem kell tennie, mint kihasználnia a társadalom simonkaságát, farkasflóriánságát, rogánantalságát. Azt, hogy azok, akik testhosszal újraválasztják a Simonkákat, Farkasflóriánokat, Rogánantalokat, pontosan abban a szellemi-erkölcsi posványban dagonyáznak, mint ők.

Igen, ez az a totális erkölcsi megsemmisülés, amiről Gulyás álszent módon pofázik. Azok a morális hullák is nyugodtan magukra vehetik, akik még mindig azon rinyálnak, hogy nincs kire szavazni, úgyhogy akkor legyen inkább a Fidesz.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.