Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Manci néni nem fél, hanem bőg

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép péntek estét mindenkinek, bár szerintem pont olyan ez is, mint egy szép szerda este. Ma sem unatkoztunk szerencsére, bár én nem venném rossz néven, ha olykor megadatna ez a luxus, de közeledik a választás, tolni kell ezerrel a baromságokat.

Lakájék tolják is, ahogy a seggükön kifér. De szerintem már a hívek normálisabbik részének – mondjuk kétszámjegyű IQ-tól – is sok.

Cipősdobozzal támadó gimnazisták veszélyeztetik Orbán Viktor, isten által ránk ruházott örökös uralkodó hatalmát. Vona Gábor kérjen bocsánatot a nyugdíjasoktól, akiket nem csak, hogy megsértett, hanem azóta egytől egyig halálfélelemben élnek. Rettegnek, hogy megverik őket a vonások (höhö, ez de jól hangzik), mondták valamelyik propagandalapnak, de csak név és arc nélkül, mert félnek.

Manci néni nem fél. Nem olvas propagandamédiát, tévét meg nem tud nézni, mivel nincs neki, ezért nem értesült róla, hogy félnie kell. Manci néni inkább bőg, de nem Vona miatt, hanem azért, mert visszautasították a korlátozottaknak adható támogatás iránti kérelmét (ő mondta ilyen szépen), mert még képes járókerettel vonszolni magát. Pedig nagyon számított arra a tizenezer forintra, gondolatban már be is osztotta, hogy majd néhány gyógyszerét ki fogja tudni váltani. De nem, nem kapja meg, mert spórolunk. Ezen is, a rákbetegek gyógyszerein is.

Ámde! Vakulj, paraszt! Idézek néhány MTI hírt:

Félmilliárd forint keretösszeggel elindul a horvátországi gazdasági fejlesztési program, és amennyiben az első néhány hónap meghozza a várt eredményeket, akkor a jövő év elejétől újabb félmilliárd forint áll a pályázók rendelkezésére – mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára a drávaszögi Várdarócon pénteken.

Megjelent az a pályázati felhívás, amelynek alapján 2,1 milliárd forintot kaphatnak az egyházak, az egyházi szervezetek és szereplők közösségi célú programok elindítására – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára pénteken Nyírbátorban.

Nekem ennyi mára elég is. Meg sok is. A nap kommentje Borbálától:

Nagyon jó összefoglalás a narancsosok pörögnek mint a hiperaktív gyerekek. Jó – e a reggel? Hát….már nagymama vagyok de visszahozza azokat a reggeleimet amikor kismamaként iszonyatos hányingerrel küzdöttem. Csak akkor nemes volt a cél 🙂 Most meg csak vergődünk és úgy érezzük magunkat mintha a Himalája tetején lennénk oxigén palack nélkül és rohadt narancsokat vizionálnánk mindenhol 🙁

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.