Május 1,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Így kell ezt az ilyen szájbafosott féldiktatúrákban, ahol a hatalom csürhéje már a gimnazistáktól is retteg

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,614,500 forint, még hiányzik 385,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Most van az, hogy fel kellene emelnünk a hangunkat és a seggünket. Ha soha máskor, akkor legalább most. Ha senki másért, akkor a gyerekeinkért. Hogy a mocsoknak legyen valahol vége. Legalább a felnőtt kort még el nem ért fiataloknál legyen egy határ, amin nem léphet át senki. A kormány sem, egyetlen egy párt sem, a szájbatekert, legalja propagandamédia sem, bármennyire is abból élnek, hogy felszopják a kormánypártot és mocskolnak mindenkit, aki nem hajlandó beállni a fanatikus hörgők táborába. Esküszöm, olyanok, mint a zombik. Ha valaki élőnek tűnik, széttépik.

Ez gusztustalan ugyan, de elmegy. Egy bizonyos határig. De amikor 14-18 éves fiatalokat mocskolnak, amikor már őket is ellenségnek próbálják beállítani, akkor ideje a fejükre borítani a kurva íróasztalukat, ha csak verbálisan is. A diákparlamentről beszélek és az általuk tervezett brutális politikai ÉS FIZIKAI támadásról. Basszus! Fiatal lányok és fiúk CIPŐSDOBOZOKBÓL akartak jelképes falat emelni az EMMI elé. Mert elégedetlenek és ennek hangot akartak adni. De a kurva életbe! Hát hiszen joguk van hozzá!

Joguk van, egy demokráciában. De nem ebben a szétcseszett, szétlopott, rommá hülyített országban, ahol a közpénzből hizlalt propagandisták visítva ugranak neki mindennek, ami veszélyeztetheti – bármilyen kis mértékben is – az őket zabáltató hatalom egyeduralmát. Féltik a szaros fizetésüket, ezért a világon semmilyen határt, korlátot nem ismernek és nincs az az elvetemült szemétség, amire ne lennének kaphatóak.

Kezdte a 888.hu, a Habony Árpád és Dr. Győri Tibor (ő a Mráz Ágoston Sámuel-féle Nézőpont Csoport egyszemélyi tulajdonosa is) tulajdonában álló, G. Fodor Gábor erkölcsiségével fémjelzett portál.

Elit iskolákban unatkozó gimnazisták 2014-ben megalapították az úgynevezett „Független Diákparlamentet”, amely álcája mögé bújva ágyaznak meg az őszi baloldali tüntetéshullámnak. A diákszervezetet meglehetősen terhes múltú, balhés személyek működtetik családi bizniszként.

Úgy bizony. Így kell ezt az ilyen szájbafosott féldiktatúrákban, ahol a hatalom csürhéje már a gimnazistáktól is retteg. Beléjük kell szállni páros lábbal, hogy az ötlettelen, de legalább tehetségtelen firkászfiúcskának legyen jövőre is fizetése és nehogy véletlenül valami társadalmilag hasznosat kelljen csinálnia.

Ennyire szemét ritkán szoktam lenni, de most kivételt teszek, mert miért is ne? Miért illetné meg bármiféle tisztelet azt, akinek nem létezik tabu, ha a megélhetését kell védeni? olaholah1

Miután semmi sem szent, sem a politikusok családja, felesége, gyereke, sem az ország fiataljai, nyilván egy bárki által hozzáférhető, az újságíró-fejedelem által feltöltött, helyesírási hibáktól hemzsegő CV sem az. Biztos ennek olvastán csapott le rá G. Fodor.

Itt persze még nem ért véget a történet, mert az összelapátolt mocskot azonnal felkapta az Origo névtelen, ám csapágyasra hajtott betanított munkása és tovább habosította.

A Független Diákparlamentet 2014-ben alapították meg, és nagyon úgy néz ki, hogy ennek a szervezetnek az álcája mögé bújva ágyaznak meg az őszi baloldali tüntetéshullámnak. A szervezetet jellemzően elit iskolák diákjai alkotják. Eszközként felhasználva őket, első akciójukat szeptember 15-én készülnek megtartani az EMMI és a kormány ellen.

Van persze Soros is, mert miért pont itt ne lenne.

Én meg azt mondom, hogy el kellene takarodni a gyerekeink közeléből, de villámgyorsan. Elhiszem, hogy a félanalfabéta médiakurváknak fáj, hogy valaki – ahogy ők fogalmaznak – elit gimibe jár, de oda unatkozni legfeljebb Orbán Ráhel ült be, mert se magyarul, se angolul nem sikerült normálisan megtanulnia.

Az már mindennek a legalja, amikor egy ország legitim (az más kérdés, hogy idő közben bűnszervezetté alakult) kormánya már a gimnazistáktól és a cipősdobozoktól is retteg és rájuk uszítja a szardobáló-brigádot. Értem én, hogy a szabad, független gondolatnak az első jelétől is pánikba esik ez a legalja csürhe, mert nem a kollaboráns ellenzéki pártoktól félnek ők, hanem a civilektől, főleg a gondolkodó civilektől. Ezek szerint a kölyköktől is. Érthető, mert hamarosan ezek a kölykök szavazni fognak.

Én azt mondom, hogy a politikusok (az összes és azok is, akik politikusnak álcázott bűnözők) és a mindenre kapható firkászaik most fejezzék be ezt a mocskos, szánalmas, aljadék szemétséget. Holott tegnap is késő lett volna.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.