Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hát oszt miért pont?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt, hahó, riadó! A tegnapi napból kimaradt, márpedig nem csak a Fidesz-frakció, hanem a KDNP-frakció is ülésezik Velencén. A jövő évi választási stratégiát csacsorászták meg ők. Nem röhög!

És megjött a főni! Nem létezik olyan fotót készíteni róla, ahol ne virítana pár marcona. Pocsék lehet így élni, hogy ennyire fosik az ember mindentől. Pláne, hogy a saját bagázsa veszi körül és mégis.

MTI Fotó: Máthé Zoltán

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Megjött a portás is:

MTI Fotó: Máthé Zoltán

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Közben Toporzék Péter hisztiminiszter elmesélte, hogy a fél világ azon dolgozik, hogy megossza a V4-eket, ez ben fog sikerülni, mert erősek, mint a titánium. Jól van Petike, ügyes vagy. Ha esetleg a csehek, netán a szlovákok kilépkednének, majd azt is magyarázd el, miért volt. Amúgy ki sem kell lépniük, mivel létrehoztak egy másik egységet, ahová meg elfelejtették meghívni Szépjárású Orbán Viktort. Nem tudtad?

Tessék, mi szépet leltem az Origón! Hát nem vicces népség?ori

Hát nem viccesek a fiúk? Vajon ki kért húsz százalékot? Na, ki lehet, akit Mr. 20 százaléknak becéznek? Segítek: nem ellenzéki.

Ma ilyen monitorfotós napindítót tartok, úgy tűnik. Nini, Szili mit talált ki:szili

Hát oszt miért pont? A menekültek direkt úgy indulnak el, hogy ők Csepelre és Soroksárra akarnak menni? Árkon-bokron keresztül? Meddig fokozható még a hülyeség? Holott nem fokozni, hanem megszüntetni kellene. A hülyeséget.

Ésmég:dajcs

Tényleg? Akkor jó, mert mintha Deutsch Nagyonbeszólok Tamás és Lázár János óbégattak volna kórusban a napokban. Akkor félreértettük, igazán örvendetes hír, hogy Deutsch Tamás a franc tudja milyen kicsoda jelenleg, szeretettel vár bárkit is, az ég tudja, milyen felhatalmazás alapján. Lehet, hogy masiniszta lett Felcsúton? Vagy szótagolás-ügyi megbízott. Azt látom, hogy piszkosul utálja az értelmiségieket, ezt értem is. Van neve a kórnak, ha jól tudom, péniszirigységnek nevezik.

Lesz megint nemzeti konzultáció, aminek én végtelenül örülök. A kolléga nem annyira, mert káromkodva veri a billentyűzetet. Idegesnek tűnik.

Nade van itt ok megsértődésre dögivel. Most éppen a komplett kormánypropaganda sértődött meg, amiért Hadházy Ákos előásta Lázár János nagyszerű feleségének alapítványát és bátorkodott érdeklődni, hogy mi a jó francra költik az 1,2 milliárdnyi uniós pénzt, miközben más, szintén koraszülöttekkel foglalkozó alapítványok fele annyi pénzből sokkal több érdemi munkát végeznek el. Ilyenkor persze nem az van, hogy az adott alapítvány nyilvánosan kiteríti a lapjait, hogy mi mennyi, miért annyi és mi szükség van rá. Francfenét! Ilyenkor az van, hogy a kormánypropaganda nekiugrik Hadházy torkának, hogy mekkora szemétláda ő és követelik, hogy azonnal kérjen bocsánatot.

Plusz Lázár János külön is megsértődik, azt hazudja, hogy lecigányozták a családját (ugyanis Hadházy a Farkas Flórián fémjelezte orbitális sumákoláshoz hasonlította Lázárné alapítványának működését) és felajánlotta, hogy a felesége távozik az alapítványtól. Fura egy család lehet az is, ha a férj hozza meg a feleség döntéseit. Amúgy meg nem megsértődni és óbégatni kellene, hanem nyilvánosságra hozni, hogy miért is szükséges és indokolt például 50 millió forintot elkölteni egy olyan tanulmányra, amilyenre más, azonos feladatot ellátó alapítványok 8 milliót költenek.

Ja, hogy semmi ésszerű ok nincs erre? Akkor tényleg nem marad más, mint a megsértődés, hazudozás, üvöltözés, a másik letámadása, mindez lehetőleg a teljes propagandagépezet lázas buzgólkodásával megtámasztva. Szánalmas ez az egész. Úgyhogy rúgjuk be a motort, induljon a nap.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.