Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az eszelős kisember tovább habosítja a gátlástalanság fekáliáját

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Ha az emberek mellénk állnak,  ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik”

– nehezen találom a szavakat, de tényleg ez van. Ezért csődítette össze az úgynevezett Fidesz-frakciót (azt valaki tudja, hogy Schmidt Mari vagy Czunyiné mióta tagja a frakciónak, és ha nem, akkor miért kell évadnyitó frakcióülésnek hazudni azt, ami nem az?) a Velencére kismillió biztonsági verőemberrel felszerelkezve érkező, a nemzeti faszverésnek helyet adó luxusszállodába sebesen besunnyogó tudatrepedt Orbán.

Aztán gyorsan kiszivárogtatták az Origónak. Hogy tényleg itt tartanak agyban és lélekben, és hogy nem adják fel. Hogy az Európai Bíróság döntését egyszerűen összemossák az általuk önkényesen értelmezett Soros-tervvel az elhülyült választók további zsibbasztására. Hogy az ellenzéket külföldről manipulálják. És hogy nem maradt más hátra, mint előre: ha a Fidesz megnyeri a választásokat, akkor elbukik a Soros-terv. Ha nem, akkor nemzethalál. Következésképpen a frakció számára a legfontosabb a Soros-terv elleni küzdelem, ezért nemzeti konzultáció indul a Soros-tervről (!!!!)

És nincs, egy darab lojális, de valamennyire épeszű, ép karakterű katona nincs közöttük, aki szólna, hogy ez már az, amit Grazban kellene konzultációra bocsátani, főnök. De nem. Jön a nemzeti konzultáció. Egy elbukott népszavazás után, egy elbukott kvótaper után, a lakosság kétharmadát nem érdeklő korábbi nemzeti konzultációk után az eszelős kisember tovább habosítja a görénység fekáliáját.

És mostmár azt sem mondhatja senki, hogy az elcseszett rendszerváltó liberálisból hőskereszténnyé átvedlett gerinckezdemény a legelvetemültebb az egész bűnbandából. Ha ez így elhangzott, és senki nem röhögte el magát, vagy senki nem kérte ki magának, akkor még annál is nagyobb a baj. Ha senki nem volt, aki megkérdezte volna: ugye a nagy fehér törzsfőnök viccel, de ő maga sem gondolja komolyan ezt az egészet, az pontosan megmutatja ennek a pártnak minden tragédiáját.

Belegondolni is hányinger, ahogy ott ülnek, pár éve talán még gondolkodni is képes, tiszta agyú, érvelni, összefüggéseket átlátni képes emberek, akik ma már szektásokként mormolnak összefüggéstelen, agyament, nem létező baromságokat, mert tudják, hogy a megélhetésük, a szabadlábuk múlik rajta? Milyen lehet asszisztálni ehhez a gyászos szeánszhoz? Milyen lehet csendben, lesütött szemmel segget nyalni, megalázkodni, meghunyászkodni és játszani ezt az elvetemült játékot, mert már csak ettől remélhető, hogy nem omlik össze az egész szilárdnak tűnő narancsos szarkupac?

Mert nem az a tragédia, hogy egy gátlástalan paranoid skizofrénnak látszó morális hulla vezeti ezt az országot, aki a budira sem megy a verőemberei nélkül, hanem hogy épelméjű emberek ebben partnerei, szolgái és alattvalói. Akik saját tyúkszaros kis egzisztenciájuk és pozíciójuk okán segítő jobbot nyújtanak abban, hogy ez az ország a kifosztott debilitás állapotába kerüljön. Hogy a fékevesztett elmebaj, az egymásra vicsorgó gyűlöletben tocsogó butaság, a lélekölő acsarkodás legyen a napi normalitás. Hogy a józan ész, a jószándék, az emberség, a minimális erkölcsi zsinórmérték a megvetés tárgya legyen.

Két évnyi uszító pszichoterror után, az undorító kékplakátos üzengetés után most jön a nemzeti konzultáció Sorosról. Ez ma Magyarország fideszes kormányának programja és – hogy félreértés ne essék – választási ígérete. Értelmetlen, következmények nélküli, kibaszott sok közpénzbe kerül, egyféleléppen megválaszolható, torz, kamukérdések a kretének arcába. Ennyit ér nekik ez az ország.

Már nincs idő új ellenséget kreálni, tehát Soros. A legdurvább pedig az, hogy ezen nem lehet fogást találni. Az elvetemült, agyhalált idéző, alternatív valóságban fogant szlogenekkel szemben esély sincs valódi, húsbavágó kérdésekről beszélni. Orbán Viktor és cinkosai olyan szinten belegárgyultak a választóikat őrületben tartani képes egyetlen témába, a menekültválságba, hogy szinte lehetetlen értelmes kérdésekkel, üzenetekkel túlkiabálni a manipulátorok hörgéseit.

A keleti diktátorokhoz, vérbeli despotákhoz dörgölőző, azokat példaképnek tekintő erkölcsi szemétkupac arról delirál, hogy az ellenzéket külföldről irányítják. Értelme nincs, de jól hangzik. Mert páratlan napokon nekünk Európában a helyünk, páros napokon legyőzzük Brüsszelt. Ilyen ez a mi sajátos magyar észjárásunk. Ész foltokban nincs benne, de nem is kell: a hülye adófizető majd ezt is kifizeti röhögve. Saját parttalan butítását és szeme fényének vesztését. És várja, hogy Ludas Matyi, vagy a mesebeli királyfi, a bálványokba szerelmes hölgyek és urak példaképe majd jól megmutassa az ellenségeknek. Igaz, hogy lassan már a nyilvánosság elé sem lehet kiengedni, mert félő, hogy eldől, de az mindegy: mikrofonok előtt, hermetikusan elzárva a magyar valóságtól küzd a démonaival és megment minket.

Ahogy az összes, semmilyen jogkövetkezménnyel nem járó nemzeti konzultációjának, és az elbukott népszavazásának sem volt semmi értelme, úgy ennek sem lesz körömfeketényi következménye sem. Soros egy nem létező, kitalált ősellenség, aki nem pofázik vissza és nem jön ide naponta cáfolni a fülsiketítő lánctalpas propagandát. Orbánnak viszont pont elég, hogy ne arról beszéljünk, hogy történelmi csúcsokat döntöget a munkaerőhiány, hogy százezrek vándoroltak ki ebből az országból és a vérveszteségek már most is reménytelenül pótolhatatlanok. Márpedig amiről nem beszélünk, az nincs.

Itt elég kolbászt tölteni, pálinkát vedelni, belezabálni a nemzeti csorbába, dakota vicceket mesélni, világmegváltó álpróféciákban megmártózni és ateistaként leborulni a templomban. Ennek a csávónak egy őszinte, emberi megmozdulása nincs, vagy ha igen, az legfeljebb a szájbakúrt kertvégi stadionjában manifesztálódik. Minden más Finkelstein műve, így ahogy látjuk. És a Simicskáé, aki azóta gondolom ezerszer falba verte a fejét, hogy mekkora nagyot alkotott.

Innen nincs megállás, mindent egy lapra tettek fel. Ebből a mindent elpusztító menetelésből már nem lehet kihátrálni. Most újra felmérik, mennyire is uralják az elmebajt, mekkora a tábor, amelyik saját eltiportatása árán is hanyatt-homlok rájuk fog szavazni tavasszal. Hát ezért fognak elkölteni újra milliárdokat Sorosra. Az most nem számít, hogy állítólag a 98% az ő oldalukon áll. Viktorka nem engedheti el a kassza kulcsát, és még mindig van lenyúznivaló bőr e lebutított, belefáradt nép ványadt testéről.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.