Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz-frakció feltalálta Kósa Lajost

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Már csak egyet kell aludni és akkor holnap lesz! Esküszöm. De még ma van és ez sem semmi az ilyen viszonyok között, amilyeneket nekünk sorsolt a Soros Gyuri bácsi. Meg a Simicska.

Meg Kósa, aki mindjárt miniszter lesz és ezt nagyon meg is érdemli ő. Sőt! Kettő miniszternek kellene lennie, mert ilyen figura nincs több. Még a Fideszben sem. Annyira cukorborsó, hogy nagyon. Az még csak semmi, hogy képes öt percben hetvenkétszer kimondani Soros nevét. Hiába vicceskedik ezzel az Index, szerintem attól van ez neki, hogy decemberig meg volt szabva, hányszor kell kimondani. De hirtelenváratlanul miniszter lesz és akkor már nem fog esetleg sajtótájékoztatót tartani és így nem tudja teljesíteni a fejkvótát. Ezért gyorsan bepótolta előre is. A videót meg mindenkinek szívből ajánlom. Érdemes megtekinteni, mert a maga nemében egy valóságos remekmű. Majdnem megtudjuk belőle azt is, hogy ki találta fel a kereket. Meg a tüzet.

Az MTI-n gyakorlatilag minden harmadik hír arról szól, hogy a V4-ek (természetesen külön Orbán Viktor) Philip Hammonddal, az Egyesült Királyság pénzügyminiszterével tárgyaltak Budapesten és húha. Minden híradás azt igyekszik sugallni, hogy a Brexit után különleges pozícióba kerülnek a V4-ek, főleg Orbán Viktor. Csak szólok, hogy az Unió fog megállapodni az Egyesült Királysággal és az ránk nézve is kötelező lesz. Már amennyiben közben ki nem lépünk mi is.

Itt közben akkora szél lett, mint a fene. Én ennek örömére el is köszönök, reggel találkozunk. Ha csak el nem fúj a szél addigra. A nap kommentje Zsuzsannától:

Most már tényleg nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek… Csak egy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon naiv kérdésem van: mi a jó édes tengeralattjáró hóttpék töke miatt kerül akárhány millióba egy rohadt tanulmány? Bármilyen tanulmány… Mi a fenét tanulmányoznak? Minek és egyáltalán … Én anno ingyen írtam egy negyven oldalas szakdolgozatot. Micsoda lúzer vagyok! 😀

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.