Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Az nem magyarázat, hogy Cecília rád bízta a baracklekvár kavargatását

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogy mást ne mondjak: Pharaon professzor rövid, de annál tartalmasabb magyarországi tündöklése és rejtélyesen hirtelen halála óta tudjuk (jó, már azelőtt is tudtuk, csak nem sejtettük; a letelepedési kötvényeket, vagy más ügyleteket most inkább ne citáljuk ide), hogy a nemzetbiztonsági kockázatok fideszes olvasata szerint a szuverén, büszke, homogén Magyarország már foltokban sem tartalmaz jogállamot.

Ez minden más mellett (amiről most nem fog szó esni) a leginkább Rogán Nehagyjmárittlégyszíves Tóni főpropagandász – letelepedési kötvényekkel, belvárosi ingatlanpanamákkal, kenőpénzes zacskókkal és helikopterező rongyrázással kövezett – politikai pályafutásán mérhető le igazán. Miközben Magyarország kormánya ötpercenként hadat üzen valakinek, kioktat valaki mást, vagy egyszerűen azon izzad, hogy megakadályozza az EU-s költségvetési ellenőrző bizottság felcsúti kirándulását, ne kerülje el a figyelmünket a nemzet egyik leggyávább politikusának legújabb húzása.

Semmiképpen nem szeretném megsérteni a miniszterelnök urat, hogy Rogánt tartom a legalamuszibb közéleti szereplőnek, miközben őfényessége az, aki lassan egy évtizede nem vállal semmilyen nyilvános megmérettetést, függöny mögé bújik és menekül a sajtó elől, úgyhogy.

Rogánnak ma jelenése lett volna az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának színe előtt, ugyanis május óta több egymást követő hullámban lebegtette a Forró ősz nevű akciót, amelynek lényege, hogy

Soros-pénzelte szervezetek zavargásokat robbanthatnak ki.

Az a helyzet, öcsém, hogy itt a provokátorok ti vagytok

Az úgynevezett kerítést lebontani szándékozó Soros-tervvel kapcsolatban nem oly régen azt vizionálta, hogy olyan eszközökre is számít,

amelyekkel még nem találkoztunk magyar választási kampányban: utcai zavargásokra és hasonló akciókra, például amilyenek Hamburgban voltak legutóbb.

Minekutána a magyar nemzetbiztonsági szervek egyike sem tudta megerősíteni Rogán elvetemült, uszító látomásait (kiképző központok, közintézmények, bankok elfoglalása, rendőrségi attak kiprovokálása) a parlament illetékes bizottságának ellenzéki része beidézte tehát őbűnözőségét: ha már ilyen, az alkotmányos rend elleni szervezkedésre utaló információi vannak, ossza már meg azokat az ország más választott képviselőivel is. Ha már főállásban azzal foglalkozik, hogy homályos, nem bizonyított rémhírekkel hergeli a népet.

Úgy tűnik, a nemzet gyáva bűnözője nem jelent meg a bizottság előtt tisztázandó, hogy egészen pontosan miről van szó. Nem szállt fel a helikopter, vagy fene tudja, mi történt (igen, sejtjük, hogy mi történt), mindenesetre a bűnöző propagandaminiszter, az Orbán bizalmát minden gazembersége dacára töretlenül élvező parasztlegény megint megfutamodott. Mert nincsen semmi következménye. Majd feltesznek neki írásbeli kérdéseket, ha akar válaszol, ha nem, annak sincs következménye.

Az az ember, aki a nem létező becsülete megsértése okán pert indított, majd a legátlátszóbb hazuságokra hivatkozva (halaszthatatlan közfeladat) nem jelent meg a tárgyaláson, ma a parlamenti kihallgatás elől futamodott meg (teccettek volna esküvőre hívni, ugye).

Ez pedig azért végtelenül szomorú, mert ennél halaszthatatlanabb közfeladata ma egészen biztosan nem lehetett Rogánnak. Csak abban az egyetlen egy esetben, ha az általa vizionált zavargásokat most készítik elő a Fidesz pártszékházában. Más magyarázat nincs. Az nem magyarázat, hogy Cecília nevű hites neje rábízta a baracklekvár kavargatását, hogy ne égjen oda ameddig ő üzletasszonykodik.

Nem kell ahhoz három egyetemi diploma, ezt még Bözsi néni sertései is megértenék azonnal, hogy a forró őszről elhíresült riogatás egyszerű fideszes kampányakció és kommunikációs lufi. Attól függetlenül is, hogy a kormány indokoltnak látta (a saját törvényeik sem indokolják, de ez nyilván nem érdekli őket) jövő tavaszig meghosszabbítani a tömeges bevándorlás okozta (v)álsághelyzetet, amit Rogán művel – és mindazok, akik a riogatásait visszabüfögik – akárhonnan nézem, büntetőjogi kategória.

Ha igaz egyetlen szó is ebből az utcai zavargásos, rendbontásos, demokratikusan megválasztott kormányt aláásós, kerítést lebontós elméletből, amit a propagandaminiszter beemelt a köztudatba, akkor semmi akadálya nem lett volna annak, hogy tájékoztassa a nép választott képviselőit a miheztartásról. Hogy kutya kötelessége lett volna, az némiképp túlzás a mai viszonyok között.

Sőt, ha csak a fele igaz annak, amit több ízben stratégiai okokból megpendített, akkor ennek feljelentés formájában nyoma is kellene hogy legyen. Amennyiben Rogán Antal azért nem jelent meg ma a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, mert hazudik, akkor ez egy beismerő vallomása annak, hogy rémhíreket terjeszt. Az meg szintén büntetőjogi kategória, ha nem tévedek.

Rogán Antal nem először megy át a falon anélkül, hogy akár egyetlen haja szála görbülne. Legalább annyira súlyos, hogy a fideszes szavazók és esetleg nem fideszes szavazók agymosása, hergelése már több ízben megtörtént, az meg hogy egy miniszter nem tesz eleget a kötelezettségeinek, már senkit nem érdekel.

Pedig kellene. És megint csak a magukra valamit is adó, önbecsüléssel rendelkező, felelős polgárokkal tudok példálózni. Akik nem tűrik el, hogy a pofájukba hazudjanak. Teljesen mindegy, hogy ki teszi azt, nem viselik el. Nem azért, mert fideszesek, emeszpések, dékások, vagy elempések. Hanem azért, mert hazug, gyáva bűnözők ne vezessenek egy országot, ne hergeljék egymás ellen az ország lakóit, és ne fenyegetőzzenek olyan kitalált zavargásokkal, amelyeknek egyetlen célja a figyelemelterelés.

Nem az a kérdés, hogy kik itt az igazi provokátorok, mert azt már eddig is tudtuk. De ennek a hatalomnak a gyávasága mindig mellbevágó. Itt volt az alkalom kitenni a lapokat az asztalra, de Rogán erre is alkalmatlan. Egy ilyen alkalmatlan embernek (aki már n-edszerre bizonyítja, hogy törvényt, se istent, se embert nem ismer) keresnivalója nincs az ország élén. Jobb helyeken az ilyet a pártja kényszeríti lemondásra, ha magától nem távozik. Itt majd ezt is kimagyarázzák. Hogy Rogánnak miért derogált a Soros-terror részleteiről tájékoztatni az illetékeseket. És újre elsütik, hogy a nemzetbiztonsági bizottságban Soros emberei ülnek, az ülést meg maga a patás ördög hívta össze.

Következmény nincs, lehet tovább hülyíteni az alattvalókat. Mert ez a Fidesz. Ennyit tudnak. És működik. Aki meg nem hiszi el becsületszóra, amit az arcába hazudnak, az bizonyítsa az ellenkezőjét, kenje a hajára a törvényeket, de lehetőleg rohadjon is meg a sorosbérenc fajtája.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.