Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


A hülyék anyja mindig terhes

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kész, ilyen ország márpedig nincs. És ezek szerint ilyen intézmény és ilyen ember sem. Nini, mit tojt a nyuszi!fid

Ha valaki ilyen végtelen életbölcsességeket tol bele a délibábos szittya turulszarba, akkor önmagára nézve ez miért nem jut eszébe? Miért gondolja azt egy Felcsútról a nyakunkba szakadt, elvetélt focista, hogy de ő viszont megmondhatja nekünk, kivel éljünk együtt (felhívnám a figyelmet a letelepedési kötvénnyel az országba érkezett több mint tízezer külföldire), milyen vallást kövessünk, milyen tankönyvből tanuljanak a gyermekeink, konkrétan mit tanuljanak, milyen szakmát válasszanak, hányan tanuljanak tovább?

És akkor még nem beszéltem arról, hogy ugyanez az egy darab, a surmóságból kivergődni képtelen nagyarc milyen jogon dönti el, hogy a mi befizetett adóinkból kisvasutat, vagy stadiont épít, hogy ő mondja meg, mi a család, hogyan szavazzunk, milyen alapon ugat bele az életünkbe, a gondolkodásunkba?

Ha belegondolok, rohadtul sok területen belefolyik az ő agybaja az én magánszférámba olyan területeken, ahol semmi keresnivalója nem lenne. Szóval tényleg, ilyen ember nem létezhet. Ilyen intézmény nincs. Jó lenne ezt nagyon komolyan venni nekünk is és orrbacseszni, amikor oda mancsol, ahová nem kellene.

De van még ennél is érdekesebb, mégpedig ez alatt a parádés hülyeség alatt szorosan. Egy – minden bizonnyal fideszes – honfiú, avagy honleány kommentje. Mutatom azt is:neander

Ezt most kivételesen kimásolom, hátha valakinek nem olyan a ketyeréje, hogy jól ki tudja nagyítani. Kár lenne lemaradni róla.

„A brüsszeliek abban érdekeltek, hogy az ős-európai, neo neandervölgyi géneket tovább butítsák, higítsák afrikai homo sapiensekkel…folyik a lakosságcsere ezerrel [Kalergi büszke lenne Juncker/Merkel duóra] Nyilván nem véletlen, hogy Kalergi díjat kapott mutti. Örülök, hogy Magyarország miniszterelnöke következetesen védi az életformánkat! #Orbán2018 !!!”

Hát azért ez már valami, nem? Konkrétan két külön embertípus van. Pontosabban két faj. Az európai neandervölgyi és az afrikai homo sapiens. És itt mélyebb összefüggések vannak, mint azt eddig gondoltuk. Az a százezermillió afrikai, aki mind Magyarországra akar jönni Soros György megrendelésére, hogy az ellenzék által lebontott kerítés hűlt helyén át rátörjenek a mit sem sejtő nemzetünkre, felzabálják a kultúránkat és elvegyék a munkánkat, azok nem is olyan emberek, mint mi!

Most nem jövök azzal, hogy volt már olyan elmélet, miszerint vannak magasabbrendű és alacsonyabbrendű fajok és ebbe az irányba kanyaroghat a honfitárs agya járása, mert attól egyből elmenne a humorom.

Tehát jönnek ezek a homo sapiensek (értelmes emberek) és letarolják Európát, beszennyezik a nagyszerű génállományunkat. Amúgy csak halkan jegyzem meg, hogy az Európában élő mai emberek génállományában 1-4 százalékban találhatóak meg a neandervölgyi ember génjei a legfrissebb kutatások szerint. Nem baj, kommentelő barátunk még az 1920-as éveknél tart, mivel akkor gondolták úgy, hogy a neandervölgyi ember az európai ember őse volt. Ez azóta elmúlt. Mármint általában.

De van még ezek szerint, aki úgy hiszi, ő egy másik faj képviselője (természetesen egy különb fajé, mint aki Afrikában született) és veszélyben az élete. Gondolom az van, hogy jönnek ezek az izék Afrikából és annyira sokan jönnek, hogy egyszercsak azok, aki már itt vannak, leszorulnak a Föld szélére és lepotyognak, mint hangya a tányér pereméről.

Csak az vigasztal, hogy a Fidesz vezetői tuti nem olvassák soha a saját közösségi oldalukat, mert a végén még ráállnának erre a vonalra. Az meg marhára hosszú plakátszöveg lenne, ha nem csak a kultúránkat és a munkánkat kellene félteni, hanem a tisztavérű neandervölgyi génjeinket is.

Annak azért nagyon tudok örülni, hogy a hülyék anyja mindig terhes. De tényleg.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.