Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rohanok füstölni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

És reánk száll a sötétség, megjött a vénasszonyok nyara (hopp, legalább húszan kikérik maguknak és tuti, hogy egyik sem lesz idős hölgy) és én most nagyon igyekszem megírni a jóéjt-puszit, mert beüzemeljük a szuper kerti grillt – idén harmadszor és talán utoljára – és mitől lennék rohadtul büdös este, ha nem a füsttől. Mert lehet, hogy a husikat nem tudjuk túl zseniálisan megsütni, de füstölni piszkosul tudunk.

Máris tudhatjuk, hogy száznál több lőtér fog épülni kicsiny hazánkban, bár eddig is lehetett tudni. Éljen, majd lövöldözünk!

A MOL benzinkutak bojkottjára szólította fel a romániai autósokat Traian Basescu, a Népi Mozgalom Párt (PMP) elnöke, aki azt sérelmezte, hogy a benzinkutaknál „az autonóm Székelyföld” térképét forgalmazzák.(propeller)

Jó. Bojkottáljanak. Én is szoktam és pont a MOL-t, de azért, mert ahová eddig betévedtem, mindenhol iszonyat lassú volt a pénztáros, többnyire bunkók voltak az alkalmazottak és tapasztalatom szerint az üzemanyag is elég szar. Már csak azért is, mert többet fogyaszt vele az autóm, mint egy másik benzinnel, de nem reklámozok, úgysem fizet érte senki.

Hogy még egy kis MOL hír legyen: a horvátok eléggé felkapták az iszapot, amiért Magyarország nem támogatja a felvételüket az OECD-be. Ott jön a képbe a nemzeti (amúgy nem, mert nemzetközi) olajvállalat, hogy a MOL-INA vita miatt van. Klassz, még egy haragosunk van.

De én most rohanok füstölni. Holnap is lesz nap, majd akkor folytatódunk. A nap kommentje mára Évától:

Ha engem is rendszeresen megdughat – mondjuk – a valamilyen tudományok professzora, attól én is olyan okos leszek? Mert akkor hajrá! !!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.