Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nem kaptál te felhatalmazást semmire, arany bogárka

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor megint szónokolt a Kossuth Rádióban, mert véget ért az ismeretlen helyen töltött, ismeretlen ideig tartó szabadsága és amúgy is, nyakunkon a választás. Meg a Fidesz. Miután a kampányt ismét a menekülthullámra kívánja felépíteni a Finkelstein nélkül maradt kormánypárt, természetesen erről szólt és ezután is erről fog szólni minden. Azt mondta a többé-kevésbé felkent vezér:

A volt gyarmattartó uniós országok mára bevándorlóországokká váltak, és most ránk akarják erőltetni akaratukat.
Arra kaptam felhatalmazást a magyar választóktól, hogy a magyar kultúrát, identitást őrizzem.

(MTI)

Viktor, a jó ég tegyen téged oda, ahová én gondolom! Ne őrizd te a magyar kultúrát, azt majd megtesszük mi, magyarok. Ne őrizd az identitást sem, arra is itt vagyunk mi, az nem egy aranyrög, amit őrizgetni kell és főleg nem a te magántulajdonod. Nem pajtás, te nem erre kaptál felhatalmazást. Minden másra, amiből semmit nem teljesítesz.

A miniszterek elnöke nem népművelő, hanem pontosan az, aminek hangzik. A miniszterek elnöke. Amúgy meg emlékeim szerint téged nem az ország választott meg, hanem a Fidesz. Ugyanis nálunk nem úgy megy a választás, hogy a miniszterelnökre szavazunk, hanem pártokra és jelöltekre, aztán a parlamentbe bejutott pártok 50 százalékos egyetértéssel jelölik ki a miniszterelnököt. Szóval rosszul tudod, téged nem az ország népe választott meg, ezért felhatalmazást sem kaptál olyasmikre, amiket nagy vehemenciával csinálsz.

Tudod, mire NEM kaptál még felhatalmazást? Arra biztosan nem, hogy az ország ingatlanvagyonát (földek, erdők, épületek, bányák) a családtagjaid és a hozzád hűségesek kezére játszd át. Igaz volt ez akkor is, amikor Simicska Lajos volt a te személyes gazdasági hátországod és igaz most is, amikor Mészáros Lőrinc lett az.

Senki nem hatalmazott fel arra, hogy az uniós fejlesztési forrásokat úgy csatornázd, hogy abból egy jól körülrajzolható kör, a te személyes köröd profitáljon, miközben az ország döntő részének nem jut ezekből a forrásokból. Olyannyira nem jut, hogy a vidék szemmel láthatóan pusztul, pedig fejlődnie kellene, mert azok az uniós források elfogynak egyszer. Például a mezőgazdaságból 2020-ra kiapad az uniós pénz, addigra már modernizálni kellett volna a magyar mezőgazdaságot, de ez nem történt meg. Vagyonkoncentráció történt. Ezért te vagy a felelős, drága kultúravédő barátom.

Arra sem kaptál senkitől felhatalmazást, hogy letarold a gazdaságot és egész ágazatokat ossz szét a hűbéreseidnek, mint kegyajándékot.

Az egyház és az állam összemosására sem kaptál senkitől sem felhatalmazást. Ahogy a Putyinnal való barátkozásra és az ország Moszkvához való közelítésére sem. Mi, magyarok nem Moszkvára, hanem az Európai Unióra szavaztunk, ezt te nem írhatod felül a sunyi kis érdekeid szerint.

Arra sem kaptál felhatalmazást, hogy a magyar munkaerőt úgy add el a külföldi multiknak, mint a rabszolgát. Itt már magyar iparnak kellene lennie, de nincs. Összeszerelő ipar van, mert a németeknek, kínaiaknak, de még az indiaiaknak is olcsóbb itt elvégeztetni a munkát, mint otthon. Ha csak egy picit is csökken az autóipar termelékenysége, a magyar gazdaság öt perc alatt fog bedőlni. Ha nem dől be, akkor sincs fejlődés, mert az a lökhárító és visszapillantógyártó külföldinek nem érdeke. Neki az olcsó munkaerő az érdeke, te pedig eladtad az országot, mintha az a te jószágod lenne.

Arra sem kaptál senkitől felhatalmazást, hogy leépítsd az oktatást, hogy szétverd a szociális hálót. Az kizárólag a te érdeked, hogy egy elbutított, a fejlődés és a jövő helyett a vallás felé forduló, tanulatlan, kiszolgáltatott népet akarsz kreálni belőlünk. Hogy mindehhez még van pofád a kultúrára és az identitásra hivatkozni, az külön gyönyörű.

Rá fogsz fázni, hidd el nekem! Te is, a cimboráid is. Bármennyire szeretnéd, ezt az országot nem lehet ismét jobbágysorba taszítani tartósan. Lehet, hogy most úgy tűnik, hogy lehet és bármit megtehetsz, de a dolgok változnak. Néha villámgyorsan.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!