Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Az európai erkölcstelen kisebbség üzenete Kövér Lászlónak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kövér László, a magyar nők princípiumának őrizője, a pörköltszaftba fulladó nagy magyar bajusz zászlóhordozója kijelölte az új irányt. Ide a rozsdás bökőt, ha nem ezt, illetve ennek variációit fogjuk hallani az elkövetkező hónapokban minden létező kormányzati papagájtól.

„Ki kell állni hagyományos értékeink mellett, erősíteni kell a hagyományos közösségeket, fel kell építeni a büszke és szuverén nemzetek együttműködésére épülő erős Európát”.

Fordítom nem-fideszes nyelvre. Európa összedőlt, elporladt, kipusztult, lebombázták. Ezért most újra kell építeni, mégpedig a Fidesz, pontosabban Orbán Viktor elképzelései és sajátságos szája íze szerint. Különben mindmeghalunk. Miután a drága magyar kormánypárt minden létező fronton kisebbségben van – igen, Magyarországon belül is, a kétmillió szavazójával együtt – ki kellett találni valamit, hogy a túróban lehetnek mégis többségben. Olyasmi ez, mint az érvénytelen és sikertelen népszavazás, amit aztán némi töprengés után úgy kommunikált a kormány: győztünk! Mármint ők győztek. Mert ugyan kevesen szavaztak – ezért lett sikertelen is, érvénytelen is – de aki elment szavazni, az a kormánynak tetsző módon voksolt és akkor ők győztek. Akkor is győztek volna – mármint szerintük -, ha csak 100 ember megy el szavazni, de a százból 98 nekik kedvező módon voksol. Akkor is többségben lennének, 98 százalékos többségben.

De nincsenek, sem kerítésen belül, sem azon kívül. Na, erre azt találták ki, hogy akkor mostantól ők az erkölcsi többség.

„Európa összes társadalmán belül érzékelhető ezen erkölcsi többség megléte, mint ahogyan az is érzékelhető, hogy ezt az erkölcsi többséget Európa szerte meg akarják bélyegezni, hallgatásra próbálják kényszeríteni, el akarják bizonytalanítani, hogy politikailag semlegesíteni tudják, s végül megsemmisíthessék”.

Az, basszus. Erkölcsi többség. Az már csak úgy működik, hogy fideszék kinevezik magukat erkölcsi többségnek, akiket a rohadszemétaljadék tudjukkik meg akarnak semmisíteni.

Figyi, Lacibaba! Amivel neked bajod van, azt máshol demokráciának szokás nevezni. Ez úgy működik, hogy amennyiben az emberek – mondjuk a társadalom, ahol van olyan – többsége leszarják a te főnököd és egykori kollégiumi szobatársad világuralmi törekvéseit és úgy akarnak élni, ahogy akarnak, akkor azt megtehetik és úgy élhetnek. Tehát nem úgy, ahogy Viktorovics akarja, hogy éljenek. Értem én, hogy súlyosbodnak a gondok szép kicsiny fejetek felett, mert a főnököd régebben kitalálta, hogy ő lesz Európa erős embere és vezetője, mostanra meg kiderült, hogy senki nem kér belőle. Az egy dolog, hogy ezt én értem, az meg egy másik dolog, hogy ezt ti nem meritek megmondani a gyűrött görögdinnyének öltözött vezérnek.

Csakhogy ez a ti bajotok, kicsi bogárka. Attól, hogy ti ott hetvenöten szorultok és már aludni sem tudtok az idegtől, engem speciel jó érzés tölt el.

Ha hagyják, hogy ez az erkölcsi többség elporladjon, akkor az Európai Néppárt és annak képviselői súlyos politikai kisebbségbe fognak szorulni, de ez a büntetés el fog törpülni amellett, hogy cselekvésképtelenül, tehetetlenül kell végignéznünk Európa, és benne országaink, nemzeti értékeink alávetését. Ezért a normalitást vissza kell helyezniük a jogaiba”.

Az van, drága portás úr, hogy az európai polgárok ragaszkodnak a szabadságukhoz. Ők – szemben a magyar emberek mindent eltűrő birkatürelmével – maguk óhajtják eldönteni, hogy vallásosak akarnak lenni, vagy sem, hogy a gyermekeiket állami, vagy egyházi iskolába írassák-e, ők akarják eldönteni, hogy miről mit gondolnak, ők akarnak arról is dönteni, hogy házasodnak, vagy élettársi közösségben lesznek boldogok, vagy boldogtalanok. Az európai emberek nem tűrik el, hogy beleugassatok a legbensőbb magánügyeikbe, hogy uszítsatok és gyűlöletet keltsetek a külföldiek (akár menekültek, akár gazdasági bevándorlók), a melegek, a politikailag máshogy gondolkodók, vagy akár a romkocsmákban borongó bölcsészek iránt.

Európa ívesen leszarja Orbán Viktor ambícióit és vágyait. Ez mára egyértelművé vált. Elbohóckodhat még egy darabig, mert a külföldi multiknak – például a németeknek – kell az olcsó magyar munkaerő. De lassan mindenkinek teli van a szütyője az ordító egérrel. A huszonegyedik században Európa polgárai nem óhajtanak visszatrappolni a középkorba azért, hogy Mészáros Lölö ne csak a fél Balatont, hanem a Boden-tavat is a nevére vegye. Európa polgárai tudni akarják, mire költik a politikusok az ő befizetett adójukat és lehetséges, hogy mondjuk a német adófizetők nem veszik jó néven, ha abból Magyarországon pár család tollasodik, az ország pedig nemhogy nem fejlődik, hanem leépül.

Az erkölcsöt egy napon említeni bármivel, ami a magyar kormánypárthoz köthető, konkrétan röhejes. Egy olyan kormánynak nincs köze az erkölcshöz, amelyben Orbán, Lázár, Rogán, Matolcsy, Szijjártó és Kövér-dinasztiák (igen, én nem felejtettem el a közpénzek körül sertepertélő Kövér Szilárdot) híznak dagadtra, miközben hülyének néznek, gyűlöletre dresszíroznak és kifosztanak egy egész országot.

Erkölcsi többség, mi, Lacibátya? Miért nem inkább a bajuszos honatyák többsége? Vagy az akkor lesz, amikor jobban visszaszorultok? Pattanjatok már le az életünkről. Éljétek úgy a sajátotokat, ahogy akarjátok. Járjatok templomba, pártgyűlésre, vagy ahová akartok. Tiszteljétek a gémeskutat, boruljatok le a faeke előtt. Csak ne lopjatok annyit, minket meg hagyjatok már békén a francba.

Annyira erős az MTI-n lehozott Kövér Lászlós cucc, hogy a teljes anyagot ide csatolom. Olvasgassátok szépen.
adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.