Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kikérjük magunknak, visszautasítjuk és hasonlók

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

És megint reánk szállott a sötétség. Nem feltétlenül abban az értelemben, hogy amennyiben lemegy a nap (vagyis nem megy az le, mi fordulunk, ameddig persze ki nem hirdeti az egyre nagyobb teret nyerő egyház, hogy a Föld mégis inkább lapos és körülötte forog a világegyetem), hanem abban az értelemben, hogy az értelem fényének utolsó szikrái is pislákolni kezdtek. Hogy valami jó nagy lózungot mondjak: hajnal előtt a legnagyobb a sötétség. Vagy valami ilyesmi.

A mai nap a toporzékolás jegyében telt a kormánypárt neves és névtelen katonái számára. Lázár azért cirkuszolt, mert a gonosz Unió ellenőrizni akarja a főnöke játékvonatát Felcsúton, Deutsch Tomika erre rátromfolt, amikor szerencsétlen kis falunak nevezte a vezér szülőfaluját. Már csak egy lépés választja el őket attól, hogy mártírrá avassák a falu teljes lakosságát, Mészáros Lölövel az élen.

Szijjártó Péter főhisztis pedig egyenesen ott tart, hogy őt megerőszakolták.

A politika megerőszakolta az európai jogot

Ezt mondta Petike, amiért az Európai Bíróságon az Orbán-kormány elveszítette a kvótapert. Érdekes, hogy abban a pillanatban, hogy valami nem úgy alakul, ahogy azt a kormány szeretné, haladéktalanul elkezdenek vádaskodni, erőszakot kiáltani. Petihuszár! A Fidesz konkrétan nyolcadik éve erőszakolja meg az európai, a magyar és általában az összes emberi jogot. Akkor miért nem óbégattatok egyszer sem? Nem a vezért kell ám megvédeni a csúnya, gonosz ellenségtől, hanem az országot a hibbant vezértől. Nektek eddig is ez lett volna a dolgotok, ugyanis a fizetéseteket nem  Orbán Viktor adja, hanem mi, adófizető állampolgárok. Ha eddig nem fájt a mi kínunk, most nekünk miért fájjon a ti kínotok?

És amennyiben ez nem lenne elég, Petihuszártól valamelyik aljas liberálnáci újságíró meg merte kérdezni, hogy esetleg nem lát-e összefüggést az azeri baltás gyilkos váratlan kiadatása és a magyar bankszámlán landoló azeri pénzek között. Szijjártó haladéktalanul korrekt, mindenki számára megnyugtató választ adott:

Visszautasítok minden olyan sejtetést, sumák találgatást, ami kapcsolatot feltételez bűnügyek és a magyar kormány között!

Jól van, Petike! Utasítsad vissza ügyesen és kérjed is ki magadnak. Aztán nyugodjál meg szépen, mert attól majd megnyugszol.

Történt még ma ez-az, de összességében kijelenthetjük: régen volt ilyen kínos napja ártunk és ormányunk kisebb-nagyobb királykáinak. Helyes. Ne csak mi szívjunk mindig. A nap kommentje Luca Lucától:

Hát ezt a klerikális katyvaszt Isten nem fogja díjazni, az biztos!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.