Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi ott állunk kivont lázárjánossal és védjük a nyüves kerítést

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Kicsit hűvös és szomorkás az idő, de állítólag hamarosan elhúz ez a hidegfront és visszatér – ha a kánikula nem is szerencsére – de a kellemes nyárutó. Addig meg ki lehet bírni ezt is.

Orbán Viktor biztosan büszke magára, mert ő is szóba került a német választások előtt zajló vitában. Angela Merkel most is azt mondta, amit két éve már sokszor elmondott: nem volt választása 2015-ben, amikor beengedte a menekülteket. Azt mondta, miután Orbán Viktor nem akart semmit tenni ezeknek az embereknek az érdekében, neki nem volt választása, be kellett fogadnia őket, ha nem akart katasztrófát. Azt is mondta, hogy változatlanul úgy hiszi, hogy jól döntött akkor és most sem döntene máshogyan.

Az Index azt írja, hogy kiderült, hol szándékozik nyaraltatni a menekülteket a Migration Aid. Esztergályhorvátiban, a Kis-Balaton mellett. A polgármester igyekszik csitítani a kedélyeket, de ezt mondja, a falu lakói már attól is pánikba estek, amikor egyszer egy külföldi átutazott a falun. És félnek nagyon, mert most meg 7-8 idegent akarnak oda vinni. Egyszer majd ezzel is el kell számolnia a kormánynak és valahol az első vádpontok között kell lennie annak, hogy rettegő, bezárkózó, ellenséges országgá tette ezt a helyet.

Ha valaki meg akarja venni azt a luxusjachtot, amelynek fedélzetén Mészáros Lölö és lánya pihenkélt és amely a tragikus hirtelenséggel, teljes titokban, ám a legjobbkor elhunyt Pharaon jachtja mellett ringatózott, amikor Orbán Viktor jó szokása szerint ismeretlen helyen tartózkodott, az kapja elő a párnacihába rejtett pénzét, mert most eladó. Mármint a jacht. A Zoom információi szerint alig 5 millió euróért már lehet is vinni. Csak fürgén, nehogy Lölö megvegye a családnak és felállítsa a kert végébe.

Miután drámaian régen nem jártam a kormánymédia felületein, rohanok és szétnézek, mi hír arrafelé.

Úgy tűnik, a következő időszakban a fizessennekünkbrüsszel-sokpénzet lesz a mantra, miután a vonagáborkérjenbocsánatotanyugdíjasoktól nem hozott látványos sikert, a migránsok elfelejtettek csoportosan lerohanni minket, a választás meg feltartóztathatatlanul közeledik. Most Rogán Antal az egyik vezérbégető ez ügyben és meg kell állapítanom, hogy őfénytelensége igen szarul néz ki. Nem sajnálom, csak mondom.

Van itt Kötcse üzenete, ami arról szól, hogy meg kell védeni! Nem, nem a magyar gazdaságot, nem a betegeket, elesetteket, nem a gyermekeket, nem az ország demokráciáját, nyitottságát, hanem a kerítést. Most hónapokig ezt fogjuk védeni tiszta erőből. Miközben ég a ház a hátunk mögött, mi ott állunk kivont lázárjánossal és védjük a nyüves kerítést. Jó.

Úgy nézem, a 888.hu a leszbikus-meleg-transznemű felelős a pártpropagandán belül. Náluk minden napra jut egy vérfagyasztó történet ilyen témában. Vagy nekik van kiadva ez, vagy valaki olyan szinten frusztrált a szerkesztőségben, hogy másra sem tud gondolni, mint a világot felzabáló melegekre. Most éppen egy tragikus történetet lehet ott olvasni egy lányról, akit egy leszbikus pár nevelt fel és ezért az ő élete tönkrement, mert nem tudta, milyen az, amikor apja is van valakinek, nem csak két anyja. Sajnálatos módon azokról a gyerekekről nem nagyon születik cikk, akiknek azért ment tönkre az élete, mert apu és anyu ölték egymást minden nap, netán teljes egyetértésben rúgtak be esténként, vagy éppen a gyereket verte valamelyik, vagy mindkettő, cifrázva némi fajtalankodással.

Elég ennyi reggelre, a többivel jövünk hamarosan. Addig se legyetek jók, mert az unalmas.
adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.