Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Oktatás nélkül nem tudjuk, hogy magyarok vagyunk?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét, jó szurkolást! Kitört az ősz, vagy valami ahhoz hasonló. Miközben Észak-Korea nagy erőkkel robbantgat – de akkorát, hogy még Magyarországon is érezni lehetett – és ha engedik, az a nagyon hülye túlhízlalt óvodás kirobbant egy háborút, Orbán Viktor ki- és bejelentette, hogy Budapest sportváros lett és további világeseményekre fog pályázni. Ha ez így lesz, belerokkan az ország. De nem baj, a lényeg, hogy a gyűrött zöldség boldog legyen.

Rogán Tóni, aki gond nélkül elveszíti Cili asszonyt tepsivel együtt, bejelentette, hogy itt márpedig utcai zavargások lesznek, már szervezik külföldön. Ő pedig csak tudja, a Fidesz nagy spíler az utcai zavargások szervezésében.

Ahhoz, hogy a magyar közösségek továbbra is megmaradjanak, megújuljanak, ma is olyan magyar oktatást kell biztosítanunk az anyaországban és a külhonban egyaránt, amely felveszi a versenyt a szomszédos államok iskoláinak színvonalával, és a diákoknak szilárd magyarságtudatot ad – jelentette ki Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára a kárpátaljai református líceumok vasárnap Mezővároban tartott tanévnyitó istentiszteletén. (MTI)

Mit kell érteni vajon magyarságtudat alatt? Esküszöm, az életben nem tudtam ezzel mit kezdeni és félek, ez így is marad. Ezt külön tanítani kell? Oktatás nélkül nem tudjuk, hogy magyarok vagyunk? És ha azok vagyunk, akkor mi van? Akkor az már elég is? Nem kell becsületes, művelt, emberséges embernek lenni? Csak magyarnak? Szánalmas ez. Úgyhogy jó éjt kívánok mindenkinek. A nap kommentje Tomastól:

Nem abban látok problémát, hogy XY (legyen akár „mérnökember”, akárhogy megszerzett régi diploma, vagy doktori cím birtokosa) gyakorlatilag hülye és alkalmatlan a posztjára. A gond az, hogy választunk, sőt ÚJRAválasztunk ilyeneket, akik aztán a saját, hasonló kaliberü embereikkel rakják tele az ország fontos, döntéshozói(!) tisztségeit. Az értelmiség rátermett, hozzáértő részének vagy a kényszerpasszivitás, vagy az országelhagyás marad (már amennyiben vonakodna pártkatonává is válni). Tarlós viselkedése, megnyilvánulásai tanulmányt érdemelnének. Abban az értelemben, hogy miért tetszik ez a stílus annyi embernek ? De kérdezhetném azt is, miért fogadnak el röfi-dakota stílusban elővezetett komplett marhaságokat milliók? Miért választanak meg egy feleségét durván bántalmazó hazug gazembert újra polgármesternek? És így tovább, végtelen a kérdéssor. Nyolc hónap múlva újra választás lesz….. ?

A magam részéről az alábbi zenével óhajtok küzdeni a magyarság kihalása ellen 😀

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.