Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Hajrá Viktor, szeretünk Viktor, megvédünk Viktor!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mindenki jól emlékszik még arra a pár hónappal ezelőtti melldöngetésre, miszerint Magyarországról alig vándorolt ki valaki, plánehogy a többi országhoz képest? Hogy mi igen erősen jól állunk, mert innen alig mennek el a fiatalok (és már nem annyira fiatalok) és már megint sír a rohadtbuziballiberálisgecik szája, pedig. Sőt, nemhogy nem mennek el, de direkt visszajönnek. Még azok is, akik el sem mentek.

A Portfólió számításai szerint 2014-ig 600 000 magyar ment el. Azóta meg eltelt három év. Most lehet nagyon döngetni a kormányzati mellkasokat, bár alighanem ezt is képesek pozitívumként kommunikálni. A hívek úgyis elhiszik, a többiek meg eddig is le voltak szarva, ezután is le lesznek.

Bónusz jó hír, hogy viszont a halálozási rátában hasítunk, mint az állat. Valahogy a nyugdíjasok nem elég hálásak a sok jóért (Bözsiuti, nyugdíjemelés, ha a számok úgy vannak) és hullanak, mint a legyek. Aki meg nem hullik, az elhúz a vérbe. De nyugodjon meg mindenki, mert többségében a rohadék liberálisok és egyéb hazaárulók mennek el. Persze néhány orbánhívő is, de azok onnan a távolból is nagyon szurkolnak népünk nagy vezérének. A többiek lehet, hogy nem annyira szurkolnak, de legalább nem itt rombolják a közmorált.

A jól képzett szakemberek (agysebésztől a villanyszerelőig) húznak el. Nem azért, mintha ne szeretnék a szülőhazájukat, mert biztosan. Nagyon. Csak hát az embernek nem feltétlenül az a hazája, ahová lepottyantotta a gólyamadár. Hanem az, ahol képes önmagának és a családjának élhető életet biztosítani, ahol nem kell sem attól rettegnie, hogy holnapra kell az állása valaki unokahúgának, sem attól, hogy rossz helyen rosszat talál szólni és kivágják a nézetei miatt, mint macskát szarni.

Az sem igazán tesz jót a közmorálnak, hogy szar a hangulat, bugyog a gyűlölet, mindenhonnan a kormányplakátok ordítanak az ember arcába és ha véletlenül elaludt az ember a strandon, akár arra is jó esélye van, hogy megverik a buszon. Mert rohadtmigráncs, húzzáhazafele.

Balog Zoltán és Novák Katalin minden erőfeszítése ellenére ez van. Akkor is, ha a közösből szórják a családi adókedvezményt (amit azok tudnak teljes mértékben kihasználni, akik eleve jól keresnek, mert eleve így van kitalálva a rendszer), az ingyen tízmilliót és a jól hangzó meséket. Nem jó itt élni. Mégpedig azért, mert öles léptekkel trappolunk a diktatúrába, mert pocsék a közhangulat, mert bizonytalan a holnap, de már bizonytalan a tegnap is. És igen, aki teheti, az megy. Vagy csomagol.

Tudom én, hogy a Fidesz keménymag tapsikol ennek, mert menjenek a vérbe, nincs itt szükség rájuk. Csak éppen a keménymag (amelyik tapsol) jellemzően alacsony iskolázottságú, középkorúnál idősebb réteg. Akik jó emberek és szeretjük őket nagyon, csak ők nem fogják kitermelni az ország működéséhez szükséges összeget. Mészáros Lölö sem fogja kitermelni, még Habony Árpáddal és a Vajna házaspárral közösen sem. A tapsikolóknak hamarosan azzal kell majd szembesülniük, hogy nincs, aki lilára fesse a frizurájukat, aki gyógyítsa őket, aki kicserélje a villanykapcsolót, aki kiszolgálja őket az üzletben. És főleg nincs, aki kitermelje az ő nyugdíjukat.

De ameddig ez nyilvánvalóvá válik, addig is lehet hangosan óbégatni, hogy hazaárulók és jobb nélkülük. Nem jobb és egyre rosszabb lesz. De idő kell, mire ez nyilvánvalóvá válik. Amikor ez bekövetkezik, addigra majdnem mindegy lesz. Már most is majdnem mindegy. De addig is, hajrá Viktor, szeretünk Viktor, megvédünk Viktor!adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.