Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezmiez?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Itt az este, állítólag az ősz is és itt vagyok én is. Kivételesen úgy fogom megírni a jóéjt-puszit, hogy fogalmam sincs, a kollégák miről ejtettek ma szót. Sőt, most fogok azzal is szembesülni, hogy mi minden történt ma. Sajnos olyan ügyben kellett intézkednem egész nap, amit nem lehet elkerülni és amit soha, senki nem akar átélni, mégis elkerülhetetlen. Úgyhogy amennyiben olyasmikről is írok, ami már ki lett vesézve, azért elnézést kérek.

Azt már vezetés közben, a rádióban is hallottam, hogy a vagyontalan miniszterelnök igencsak vagyonos családjának van egy minihelikoptere, ami 30 milliót ér, vagy ért, amikor vették. Nem vagyok egy repülőgép szakértő, de én azt hittem, egy helikopter ennél sokkal drágább. A mini jelzőt sem értem. Most, hogy nézem a fotóját, nem lettem okosabb. Ezmiez? Bele lehet ülni? Elbír egy embert? Aki ért hozzá, világosítson már fel, legyen kedves. Köszönöm.

Azt is hallottam a rádióban, hogy az MSZP támogatottsága a nyugdíjasok körében brutálisan nagyot zuhant. 31 százalékról 20 százalékra. Egy betelefonáló hölgy elmondta, hogy ő és a barátnői is megharagudtak Botkára, mert szidta Gyurcsányt és ha nem szidta volna, támogatnák, de így nem fogják. És mivel a hölgy 81 éves (ő mondta a telefonban), szerinte nagyjából reprezentálja az idősebbek véleményét. Ezért zuhant az MSZP támogatottsága. Na, ezt akkor megfejtettük.

Látom, hogy előkerült Lázár és biztosan mondott sok okosságot, de jelenleg nem vagyok olyan elmeállapotban, hogy elolvassam, megemésszem, elviseljem. Majd holnap. Most veszem a búcsúmat és igyekszem kiheverni a mai napot.

A nap kommentje Judittól:

Ha mást akarsz, te ébredj fel, ha másra vársz, átadtad a cselekvést másoknak, bármi is lesz a vége!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.